Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Nema sta, decko je zna osutati...ali brate mili prespor je, trom, mislio sam da mu je gradjenje bolje, ali...
On bi trebalo dobro da odskace od svih igraca na terenu ako je tog kvaliteta kakvim ga ovdje neki predstavljaju...
Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Nadam se da ce Mesa u skorije vrijeme dati sansu nekom novom klincu mjesto njega, jer ovaj nije iskoristio svoju priliku...pa neka ga opet pozove kada ostvari taj famozni transfer u ligu 5-ice i nametne se...
On bi trebalo dobro da odskace od svih igraca na terenu ako je tog kvaliteta kakvim ga ovdje neki predstavljaju...
Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Nadam se da ce Mesa u skorije vrijeme dati sansu nekom novom klincu mjesto njega, jer ovaj nije iskoristio svoju priliku...pa neka ga opet pozove kada ostvari taj famozni transfer u ligu 5-ice i nametne se...
Po meni je Ajax TSS kada je ciste glave daleko najbolji igrac Hajduka. Ocito da mu glava nije jaca strana jer je poslije svih onih prica sa Interom bio nemilo zaglumio. Vidim da nema vise mahanja, izgleda da je Solta u Bundeski naucio kako tretirati nadobudne Balkanjerose. Opet da kazem ja igraca ocito gledam drugacije nego nekolicina koja u Tinu ne vidi nista. Mozda su ljudi u pravu pojma nemam.Ajax je napisao/la:Jedino golman Kalinic povremeno i to je sve. Pasalic ima samo jedan nastup za seniore sve ukupno. I to poslje toga sto je bio cijelu sezonu standardan u klubu iz lige5 opet nista. I sada kada je izgleda postao standardan u jednom Monacu i kada je postigao gol neki dan tek sada mislim da ce zaigrat za reprezentaciju. Ovi mladi su samo potencijali i nista vise. Sto se tice Pasalica bolje da smo njega nagovorili da zaigra za nas. On bi nam sigurno valjao i bio je daleko najbolji igrac Hajduka i tek mu je 20 godina.
Slazem se da Tinu treba pozvati u repku sto znaci da najvjerovatnije nece biti pozvan Salihovic. Samo svejedno zasluzio je a Salihovic je ipak presao u Kinu. Samo ja bi volio da napravi Tino jos taj jedan korak i postane dominantniji na terenu. To bi bilo dobro i za njega a i za reprezentaciju.
@dubrovnik i dobar vam ovaj Ohandza po meni najbolji danas kod vas. Svaka cast Hajduku da su pronasli ovakvog igraca. Izgleda da cak nije bio skup koliko vidim![]()
Odlican igrac. A prema transfermarktu vrijedi 250k eura
![]()
Brzo ce to skociti. Mozda jer mu je ovo prva sezona prava u seniorima pa zato.
De da ti metnem utikac ondaGabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijesku.harishp je napisao/la:Ali Mesu nece![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gabon
- Kontakt:
Papeljubac, sto smo nervozniharishp je napisao/la:De da ti metnem utikac ondaGabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijesku.harishp je napisao/la:Ali Mesu nece![]()

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Hem Gabor, hem supalj ko crkveno zvono.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gabon
- Kontakt:
Papeljubac, nemoj se vrijedjati

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
-
- Kontakt:
harishp je napisao/la:De da ti metnem utikac ondaGabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijesku.harishp je napisao/la:Ali Mesu nece![]()

E cuj raspali klub koji igra play off EL sa vrlo mladim timom. Makar pola tima ispod 20 godina. Klub koji kao i svi regionalni klubovi ima probleme ali je daleko od raspalog. Subasic Monaco, Pasalic Monaco, Strinic Napoli, Srna Sahtar, Kalinic Fiorentina, Perisic Wolfsburg sve prvotimci reprezentacije Hrvatske ili na rubu prvog tima. Svi ponikli ili afirmirani u ovom raspalom klubu. Ovaj pridjev je trenutno u modi cini mi se.djokica je napisao/la:Imaju trenutno Kalinica i Caktasa pozvane.Ajax je napisao/la:Koji to igrac Hajduka igra za Hrvatsku reprezentaciju. Imali li i jedan da je u 30 igraca ??djokica je napisao/la:P.S. I hrvatska ima igrace Hajduka u reprezentaciji, nije to sramota
Blizu su Milic i Vlasic.
Igrali su i Subasic, Radosevic... u raspalom Hajduku pa su bili u reprezentaciji Hrvatske.
Govorim o spisku reprezentacije, niko ne prica o prvih 11. Biti na spisku je upravo ono sto TSS zasluzuje kod nas
@dubrovnik,
Ako vidis moje postove, shvatices da sam to napisao zato jer drugi tako nazivaju Hajduk.
Ja kazem da je normalno da imamo reprezentativca iz Hajduka jer ne smatram Hajduk raspalim bez obzira na sve probleme koje taj klub ima.
To sto si napisao je upravo moja poenta.
Imaju reprezentativce Hrvatske i BiH, prodaju igrace koji kasnije igraju u dobrim klubovima, imaju dobru bazu mladih igraca uvijek...
Poenta price je da mislim da TSS ima mjesta na spisku 23 igraca reprezentacije BIH.
Ako vidis moje postove, shvatices da sam to napisao zato jer drugi tako nazivaju Hajduk.
Ja kazem da je normalno da imamo reprezentativca iz Hajduka jer ne smatram Hajduk raspalim bez obzira na sve probleme koje taj klub ima.
Imaju reprezentativce Hrvatske i BiH, prodaju igrace koji kasnije igraju u dobrim klubovima, imaju dobru bazu mladih igraca uvijek...
Poenta price je da mislim da TSS ima mjesta na spisku 23 igraca reprezentacije BIH.
FKS❤️1946
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dok je Ciro bio selektor Ibricic je bio starter u vecini utakmica. Kao drugo, bio je dobar u Hajduku ali necemo pretjerivati. Messi i CR7... Jest', pa na pozajmici u Vardaru zavrsi u najboljim godinama.hurem je napisao/la: Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Slazem se djokica i apsulutno me nije briga sto TSS igra za Hajduk u kontekstu reprezentacije BIH. Ja samo cijelo vrijeme pilim i tvrdim jedno te isto. Kad igra Tino igra i Hajduk. To se sinoc u prvom dijelu utakmice tako dobro vidjelo. Da se od Zolje ne odbija lopta kao od stijene ili da poprati Tinovo dodavanje na 5 metara danas bi pricali o Hajduku u skupini EL. Tino se od nekolicine gleda negativno i bezrezervno pljuje bez obzira na sve. Momak je igrao lose drugi dio prosle sezone i pokazao da mu glava kao i vecini nas iz BIH i nije jaca strana. Tada ga nije Mesa trebao ni zvati u reprezentaciju. Sada se dize i igra za razliku od Prcica i Stilica pa je i poziv itekako legitiman. Ako Mesa odluci drugacije necu mu zamjeriti jer TSS jos uvijek nije igrac koji donosi bitnu prevagu u nacionalnom timu iako moze odigrati odlicno AM i ne vidim tko to izuzev Milicevica moze sada bolje odigrati od njega u nasem timu tu poziciju. Milicevica nazalost nema a za Vrancica cemo tek vidjeti. Neka igra koga Mesa izabere ali ne valja pljuvati bez argumenata. Pozdrav care a ono raspali je postala postapalica. Ako je Hajduk raspali gdje su onda drugi klubovi iz regije. Ps. Karata za uzvrat EL vec nema. Toliko o raspalosti.djokica je napisao/la:@dubrovnik,
On je bio i ostao ikona u Hajduku, a TSS je uvijek bio i ostat ce 1 od 23 igraca u timu, nista vise...o tome ti ja govorim...njegove partije u Hajduku i partije TSS-a se ne mogu porediti...razlika je nebo i zemlja...calcio je napisao/la:Dok je Ciro bio selektor Ibricic je bio starter u vecini utakmica. Kao drugo, bio je dobar u Hajduku ali necemo pretjerivati. Messi i CR7... Jest', pa na pozajmici u Vardaru zavrsi u najboljim godinama.hurem je napisao/la: Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Onaj Ibricic je u dresu Hajduka bio CR7 za sadasnjeg TSS-a, to je cinjenica.
Ako on nije napravio dobar transfer kako to onda ocekivati od Susica...zapravo je bit u menadzerima, a Tina ce vec neko pogurati, guralo ga se do sada(mimo svih zasluga), gurat ce i dalje...ja bih vise od tebe volio da uspije pa da sutra imamo ekstra reprezentativca u nasem timu, za razliku od tebe koji to jedva cekas kako bi nekome nesto dokazao (za sada neosnovano).
Igrao je on kod Cire, ali sta? desnog i lijevo beka!
-
- Kontakt:
Polahko se otkriva ovaj dubrovnik... prvo kao netreba tss pozvat kao on je realan nije zasluzio itd.. i sada se desi precka ta u liberecu i sada mora se zvat tss on je zasluzii bla bla bla... dubrovnik aka sven susic.. drug ovo je vec preofirno kako ga dizes u nebesa i kako ga gotivis i forsiras... ja te malo razumijem navijac si hajduka, ali malo pogledaj pored ociju. Ovakav spor i trom moze samo po hrvatskoj igrat ta vremena tih igraca su prosla i nece vise doc! Mesa mora to da je uvidio i sve mi se cini da je samo ceko pravi moment da ga se rijesi. Jer je to pokazo u proslim tekmama gdje nije igro ni minuticu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
I onda takvu ikonu Tudor ne zeli ni besplatno u Hajduku. Ibrov stil igre je drag Splicanima, igrac vica i poteza. Doktor Panenke. Ali po meni a i po Tudoru ako sam dobro razumio covjeka koji je pricao o tome TSS je znatno bolji igrac od legendarnog Ibra. Pa skoro u svakom segmentu igre. Ciro nije imao sirinu igraca ni blizu Susicu i Bazdarevicu.hurem je napisao/la:On je bio i ostao ikona u Hajduku, a TSS je uvijek bio i ostat ce 1 od 23 igraca u timu, nista vise...o tome ti ja govorim...njegove partije u Hajduku i partije TSS-a se ne mogu porediti...razlika je nebo i zemlja...calcio je napisao/la:Dok je Ciro bio selektor Ibricic je bio starter u vecini utakmica. Kao drugo, bio je dobar u Hajduku ali necemo pretjerivati. Messi i CR7... Jest', pa na pozajmici u Vardaru zavrsi u najboljim godinama.hurem je napisao/la: Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Ako on nije napravio dobar transfer kako to onda ocekivati od Susica...zapravo je bit u menadzerima, a Tina ce vec neko pogurati, guralo ga se do sada(mimo svih zasluga), gurat ce i dalje...ja bih vise od tebe volio da uspije pa da sutra imamo ekstra reprezentativca u nasem timu, za razliku od tebe koji to jedva cekas kako bi nekome nesto dokazao (za sada neosnovano).
Ibro je u dresu Hajduka zabio 49 golova u 117 utakmica, Tino 7 u 79. Tako je i sa asistencijama. Calcio svim silama brani sve sto ima sa Susicima. Ibro je zabijao lijevom nogom, desnom nogom, driblao igrace. Tino ima samo lijevu nogu i to je to.hurem je napisao/la:On je bio i ostao ikona u Hajduku, a TSS je uvijek bio i ostat ce 1 od 23 igraca u timu, nista vise...o tome ti ja govorim...njegove partije u Hajduku i partije TSS-a se ne mogu porediti...razlika je nebo i zemlja...calcio je napisao/la:Dok je Ciro bio selektor Ibricic je bio starter u vecini utakmica. Kao drugo, bio je dobar u Hajduku ali necemo pretjerivati. Messi i CR7... Jest', pa na pozajmici u Vardaru zavrsi u najboljim godinama.hurem je napisao/la: Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
@soko,
a znas li zasto je statistika toliko na strani Ibricica...pa zato sto TSS igra ZADNJEG VEZNOG (po rijecima amidze Safeta Susica) i sasvim je logicno da ne daje puno golova, ipak je on taj koji sprjecava kontre protivnika i defanzivno je orjentisan
Naravno, salim se malkice, ispast ce da ne volim momka a zapraavo ne volim nacin na koji je proguran u reprezentaciju...nadam se da ce uspjeti i napokon opravdati neke stvarcice.
a znas li zasto je statistika toliko na strani Ibricica...pa zato sto TSS igra ZADNJEG VEZNOG (po rijecima amidze Safeta Susica) i sasvim je logicno da ne daje puno golova, ipak je on taj koji sprjecava kontre protivnika i defanzivno je orjentisan

Naravno, salim se malkice, ispast ce da ne volim momka a zapraavo ne volim nacin na koji je proguran u reprezentaciju...nadam se da ce uspjeti i napokon opravdati neke stvarcice.
@soko
Tocno ali Ibro je bio nakon Kalinica pa skoro spic u Hajduku. Izvodio penale i sve prekide. Tino je dobar dio vremena igrao i DMa koliko got ovo smijesno zvucalo. To je naravno moglo prolaziti u HNLu. Ibro je stvarno majstor malog prostora makar u to vrijeme u Hajduku bio ali Tino je duplo fizicki jaci igrac od njega. Vidjet cemo do kraja njihove karijere tko ce biti bolji i tko ce ostaviti dublji trag u nogometu. Moje misljenje je da je Tino iako takodjer spor puno moderniji igrac od Ibra. Iako mi je on bas bio drag igrac. I danas ih valja po turnirima u malom nogometu da ne znaju gdje im je glava a gdje guzica. To ipak ne ide u pravom nogometu na taj nacin.
Tocno ali Ibro je bio nakon Kalinica pa skoro spic u Hajduku. Izvodio penale i sve prekide. Tino je dobar dio vremena igrao i DMa koliko got ovo smijesno zvucalo. To je naravno moglo prolaziti u HNLu. Ibro je stvarno majstor malog prostora makar u to vrijeme u Hajduku bio ali Tino je duplo fizicki jaci igrac od njega. Vidjet cemo do kraja njihove karijere tko ce biti bolji i tko ce ostaviti dublji trag u nogometu. Moje misljenje je da je Tino iako takodjer spor puno moderniji igrac od Ibra. Iako mi je on bas bio drag igrac. I danas ih valja po turnirima u malom nogometu da ne znaju gdje im je glava a gdje guzica. To ipak ne ide u pravom nogometu na taj nacin.
Ma ne mora Mesa Tinu pozivati, neka zove Stilica, Hajrovica, Prcica koji se satrase od utakmica . Ubise se koliko ih treneri forsiraju.
Neka i Ibru vrati s obzirom da je et legenda Hajduka i da je bolji od Tine.
Neka i Ibru vrati s obzirom da je et legenda Hajduka i da je bolji od Tine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
"dubrovnik je napisao:
I onda takvu ikonu Tudor ne zeli ni besplatno u Hajduku. Ibrov stil igre je drag Splicanima, igrac vica i poteza. Doktor Panenke. Ali po meni a i po Tudoru ako sam dobro razumio covjeka koji je pricao o tome TSS je znatno bolji igrac od legendarnog Ibra. Pa skoro u svakom segmentu igre. Ciro nije imao sirinu igraca ni blizu Susicu i Bazdarevicu.[/quote]
E pa tu se Tudor i zayebao...da je vratio Ibricica mozda bi nesto i napravio s Hajdukom, ovako nista...cak se nije mogao domoci ni pisljive 2.pozicije na tabeli...
Mozda ce TSS napraviti bolju karijeru, ali to nije mjerilo da je jedan bolji od drugog...jednostavno Ibro nije imao srece prilikom transfera i to je to, nesto poput Stilica...koliko imas igraca u svijetu fudbala koji igraju u najvecim timovima Europe a to svojom kvalitetom ne zasluzuju jer je mnogo vise onih koji su kvalitetniji od njih ali igraju u osrednjim klubovima...zasto? - zato sto je to jednostavno tako - faktor srece, menadzer, veze, nacionalnost i mnoge dr.stvarcice igraju tu ulogu...da ti ne navodim primjere, ima ih mali milion.
@emir79,
haman si fakat ogranicen
I onda takvu ikonu Tudor ne zeli ni besplatno u Hajduku. Ibrov stil igre je drag Splicanima, igrac vica i poteza. Doktor Panenke. Ali po meni a i po Tudoru ako sam dobro razumio covjeka koji je pricao o tome TSS je znatno bolji igrac od legendarnog Ibra. Pa skoro u svakom segmentu igre. Ciro nije imao sirinu igraca ni blizu Susicu i Bazdarevicu.[/quote]
E pa tu se Tudor i zayebao...da je vratio Ibricica mozda bi nesto i napravio s Hajdukom, ovako nista...cak se nije mogao domoci ni pisljive 2.pozicije na tabeli...
Mozda ce TSS napraviti bolju karijeru, ali to nije mjerilo da je jedan bolji od drugog...jednostavno Ibro nije imao srece prilikom transfera i to je to, nesto poput Stilica...koliko imas igraca u svijetu fudbala koji igraju u najvecim timovima Europe a to svojom kvalitetom ne zasluzuju jer je mnogo vise onih koji su kvalitetniji od njih ali igraju u osrednjim klubovima...zasto? - zato sto je to jednostavno tako - faktor srece, menadzer, veze, nacionalnost i mnoge dr.stvarcice igraju tu ulogu...da ti ne navodim primjere, ima ih mali milion.
@emir79,
haman si fakat ogranicen
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 21 avg 2015, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Covjece ti ne citas dobro moje postove. Ja gledam svaku utakmicu Hajduka a ne samo ovu protiv Slovana. Ako procitas moj post vidjet ces da sam napisao da je Mesi necu zamjeriti niti nepozivanje TSS. Ja mogu razumjeti poziv Grahovcu ili Salihovicu a izostavljanje TSS . Ali poziv Prcicu ili Stilicu umjesto njemu mi nema logike. Interesantno je da ne primjetis da ja i Hodzica pozivam na ovaj isti nacin u reprezentaciju. Nekolicini ovdje je mrznja pomutila vid. Jos nesto zasto je nelegitimno da ja igraca koji igra u meni dragom klubu zelim u reprezentaciji. Je li to samo moj grijeh na ovom forumu i niko drugi ne zeli tako nesto? Pisem hipotetski jer ja vise volim reprezentaciju nego Hajduka. Bez veze je sto ovo moram milion puta pisati jer niti jedan navijac BIH klubova se ne optuziva za nesto ovako. Makar ne ovako direktno. Pozzzbhfanatic14 je napisao/la:Polahko se otkriva ovaj dubrovnik... prvo kao netreba tss pozvat kao on je realan nije zasluzio itd.. i sada se desi precka ta u liberecu i sada mora se zvat tss on je zasluzii bla bla bla... dubrovnik aka sven susic.. drug ovo je vec preofirno kako ga dizes u nebesa i kako ga gotivis i forsiras... ja te malo razumijem navijac si hajduka, ali malo pogledaj pored ociju. Ovakav spor i trom moze samo po hrvatskoj igrat ta vremena tih igraca su prosla i nece vise doc! Mesa mora to da je uvidio i sve mi se cini da je samo ceko pravi moment da ga se rijesi. Jer je to pokazo u proslim tekmama gdje nije igro ni minuticu !