RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
SVAKA CAST RODJENI 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
-
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Nadam se da cete ostati u ligi,lijep pozdrav i sretno u nastavku prvenstva
A sta nas ono ceka
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobra ova!
Sto mi izbrisase post????
Kazem drugi put zaredom cemo Zelji pomoci da se domognu titule, samo ovaj put postenije
Kazem drugi put zaredom cemo Zelji pomoci da se domognu titule, samo ovaj put postenije

-
- Kontakt:
Bravo rodjeniiiii
Idemo dalje, sad uzeti skalp Borcu!!!
pozdrav sa usca Bosne
Idemo dalje, sad uzeti skalp Borcu!!!
pozdrav sa usca Bosne
-
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj clip pravo dobro osmisljenkimbo je napisao/la:A sta nas ono ceka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

pozz za rodjene ....samo nastavite takooo...
MOSTAR +STARI MOST+BIJELI BRIJEG=RODJENI I RED ARMY

MOSTAR +STARI MOST+BIJELI BRIJEG=RODJENI I RED ARMY

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pozdrav raja, ja sam "novi, stari" kolac ovdje
Rodjenim svaka cast idemo polako ka sredini tabele, vazno je sada pobjediti Borca i onda ne bi trebalo biti problema. Jos jednom, svaka cast za pobjedu danas

Rodjenim svaka cast idemo polako ka sredini tabele, vazno je sada pobjediti Borca i onda ne bi trebalo biti problema. Jos jednom, svaka cast za pobjedu danas

Sretno Abidal :´(
Dobro vam ovo. Niko papke ne zna opisati k'o vi dole. Mi smo se svojih rješili.kimbo je napisao/la:A sta nas ono ceka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sad vam dolaze još jedni pa ih odalamite za nas.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Modricluka
- Kontakt:
Vrapcici+pijaca+vrapcici(stadium)=rodjeni i red armymma_hz je napisao/la:pozz za rodjene ....samo nastavite takooo...
MOSTAR +STARI MOST+BIJELI BRIJEG=RODJENI I RED ARMY![]()

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Smjesni ste ultrasi vise sta pametujete zahladilo u Mostaru na lijevoj strani - 13 na desnoj - 16
branitelj - zrinja ' SVI U RODOC ! :DDDDDDD
Dogodine ce vako bit al ****
branitelj - zrinja ' SVI U RODOC ! :DDDDDDD
Dogodine ce vako bit al ****

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Koliko ti je godina Tlinest pa prospas djecije fore ,ti visis na temi veleza vise nego na temi svog hinjskog ...jbg nemoze se bez stare ljubaviModricluka je napisao/la:Vrapcici+pijaca+vrapcici(stadium)=rodjeni i red armymma_hz je napisao/la:pozz za rodjene ....samo nastavite takooo...
MOSTAR +STARI MOST+BIJELI BRIJEG=RODJENI I RED ARMY![]()
![]()

Samo jedan klub Velež Mostar
Slijedece godine prigradski derbi branitelj - zrinja
. Ako ovako nastave nase komsinice, ubrzo ce igrati derbi sa drugim mostarskim velikanom Lokomotivom u kantonalnoj/zupanijskoj 

- neutralan__
- Kontakt:
drH je napisao/la:Slijedece godine prigradski derbi branitelj - zrinja. Ako ovako nastave nase komsinice, ubrzo ce igrati derbi sa drugim mostarskim velikanom Lokomotivom u kantonalnoj/zupanijskoj
hahaha

p.s dobar ti avatar

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hvala na slicineutralan__ je napisao/la:drH je napisao/la:Slijedece godine prigradski derbi branitelj - zrinja. Ako ovako nastave nase komsinice, ubrzo ce igrati derbi sa drugim mostarskim velikanom Lokomotivom u kantonalnoj/zupanijskoj
hahaha![]()
nego ostavite vi komsinice potrudite se da zadrzite Gadzu igracina je stvarno brz,prodoran, ima snage
![]()
p.s dobar ti avatar

- neutralan__
- Kontakt:
mah nema na cemu svoji smo
nego jesil cuo za Gadzu?? 

On je bio na udaru navijaca jer je doveden na protivljenje bivseg trenera Mitrovica, ali je u nekoliko pripremnih utakmica pokazao da je jako dobar igrac, dao je i nekoliko golova. Imao je nesrecu da se u Celiku povrijedio, pa nije puno igrao, nadam se da ce sad pokazati svoj potencijal.neutralan__ je napisao/la:mah nema na cemu svoji smonego jesil cuo za Gadzu??
- neutralan__
- Kontakt:
drH je napisao/la:On je bio na udaru navijaca jer je doveden na protivljenje bivseg trenera Mitrovica, ali je u nekoliko pripremnih utakmica pokazao da je jako dobar igrac, dao je i nekoliko golova. Imao je nesrecu da se u Celiku povrijedio, pa nije puno igrao, nadam se da ce sad pokazati svoj potencijal.neutralan__ je napisao/la:mah nema na cemu svoji smonego jesil cuo za Gadzu??
i ja se nadam a ako bude igrao kao danas nema sumnje da ce pokazati sav svoj potencijal,jos je mlad ima vremena jos za njegga

Samo da cestitam VELEZU na pobijedi,jer mjesto Velezu je uvijek u vrhu BIH fudbala!
veliki pozz iz Sarajeva .....
veliki pozz iz Sarajeva .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.