Joj koliki je.Oov isto kad se Bruce Lee fighto protiv onog kosarkasa.Cartman je napisao/la:Evo dosao nam je Gyliano Van Velzen. 16-godisnjak iz Ajaxa. Meni izgleda kao da ima 2 metra u njemu...![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Joj koliki je.Oov isto kad se Bruce Lee fighto protiv onog kosarkasa.Cartman je napisao/la:Evo dosao nam je Gyliano Van Velzen. 16-godisnjak iz Ajaxa. Meni izgleda kao da ima 2 metra u njemu...![]()
[youtube][/youtube]
Imaju problema oni tamo sa forumom nije jos u funkciji nema tema a nemozemo mi otvoriti novu! Registrovali smo se svi ima oko 60 registrovanih clanova sto je sasvim dovoljno za ovako kratak period!haris334 je napisao/la:ne fali jaro nista, ali sta fali da i ovaj forum malo pokrenemo ljudi se potrudili napravili nam stranicu, nasu stranicu, Unitedovu i sad da nea nikog, jbg nije uredu, ne kazem ja da ovde ne trebamo pisat ali moze se i za ovaj drugi nac vremena, shvatices ako si navijac UnitedaRiNo je napisao/la:Šta fali ovom forumu
Dobar nema sta ali brate sitni mu ovi protivnici hahaCartman je napisao/la:Evo dosao nam je Gyliano Van Velzen. 16-godisnjak iz Ajaxa. Meni izgleda kao da ima 2 metra u njemu...![]()
[youtube][/youtube]
Ovaj mali pravo je dobar dribler i brz je za njegovu visljinured devil88 je napisao/la:Dobar nema sta ali brate sitni mu ovi protivnici hahaCartman je napisao/la:Evo dosao nam je Gyliano Van Velzen. 16-godisnjak iz Ajaxa. Meni izgleda kao da ima 2 metra u njemu...![]()
[youtube][/youtube]
7 i 11 se nosered devil88 je napisao/la:Dobar nema sta ali brate sitni mu ovi protivnici hahaCartman je napisao/la:Evo dosao nam je Gyliano Van Velzen. 16-godisnjak iz Ajaxa. Meni izgleda kao da ima 2 metra u njemu...![]()
[youtube][/youtube]
E yebiga. Samo se nadam da necemo slucajno igrat u 4-3-3 formaciji sa Berbatovom u sredini naprijed. To uvjek ode u pm. Treba Chicharita odma ubacit uz Berbatova. Bit ce to super iskustvo za njega. Protiv vrlo fizicki jakih protivnika na vrucem gostovanju. To ti je engleska liga. Neka se odma navikne.sakho je napisao/la:Rooney sutra ne igra, problemi sa stomakom. Neda se covjeku vratit u formu da si.....
Igrat ce vjerovatno Chici zajedno sa Berbatovim, i mislim da moze Berba da zabije i odigra dobru utakmicu, moral mu se popravio, vise i trci trudi se, svasta nesto krenulo kod njega nabolje...Cartman je napisao/la:E yebiga. Samo se nadam da necemo slucajno igrat u 4-3-3 formaciji sa Berbatovom u sredini naprijed. To uvjek ode u pm. Treba Chicharita odma ubacit uz Berbatova. Bit ce to super iskustvo za njega. Protiv vrlo fizicki jakih protivnika na vrucem gostovanju. To ti je engleska liga. Neka se odma navikne.sakho je napisao/la:Rooney sutra ne igra, problemi sa stomakom. Neda se covjeku vratit u formu da si.....
Bice pravo tesko sutra, imam jos traume od prosle godine. Ali ipak mislim da ce United nekako doc do pobjede. Imam osjecaj da bi Berba mogo bit igrac odluke (ali ako bude jedan od dva napadaca).
Ja ocekujem ovaj put Parka u pocetnih 11,takodjer i Carricka.CLS je napisao/la:Possible starting XIs
Fulham: Schwarzer, Hughes, Hangeland, Pantsil, Kelly, Murphy, Etuhu, Davies, Zamora, Duff, Gera.
Manchester United: Van der Sar, Evra, Vidic, Evans, O'Shea, Fletcher, Scholes, Valencia, Nani, Rooney, Berbatov.
sto se tice onog foruma ponovo je u funkiciji. Ovaj put poboljsan tako da mozemo nastaviti tamo pricu o Man utd![]()
Još uvijek je talenat - 18 godina ima... Nije nigdje otišao na posudbu.T-MAC je napisao/la:sta je sa onim machedom...jel on jos u manchi,ili je negdje prodat ili je na posudbi...cini mi se da je bio ko neki talenat...
Wigan i nez ko je drugi ono bio,nisu mjerilo snage tak da. Nemoze Chelsea s ovom ekipom na sve frontove a njima je LP prioritet No1United Rule je napisao/la:Celzi opet dobio sa 6-0, cini se da nisu ispali iz proslosezonske forme
Ako ne budemo imali vise bodova od njih na kraju, slabo da cemo osvojiti ligu na bolju gol razliku bb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.