GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Jens Nowotny sa staklenim koljenima 

Marseille:
Za sada 30 000 potpisa bez onih preko weba

Daj boze da uspje ovo ali mislim da Mamic moze jedino dobrovoljno da ode ovako na sili i sa svim potpisima tesko ce to ici.
Nije bit ovog potpisivanja da ga se makne nego da se pokaze da nije sama "sacica huligana" protiv ovog sto se radi u klubu.
GNK Dinamo Zagreb
2 minuta ·
[MODRO POJAČANJE] Za Dinamo su potpisala tri sjajna igrača! Stoper Leonardo Sigali, vezni igrač Paulo Machado i krilni napadač Marko Pjaca u novoj će sezoni nastupati u dresu Dinama! Dobrodošli!
Leonardo Sigali - ocekujem puno od njeg, znam ga iz Argentinske lige, samo ne znam jel ozlijedjen, jer dugo nije igrao
Paulo Machado -

Marko Pjaca - to je ime koje sam prizeljkivao u Dinamu

ovaj machado je rupa od igrača,a plaćen pun **** za naše prilike,lik će biti u rangu perveznih pojačanja ala Costa Anderson i grčki nosonja Dimitrios Papadopoulos
Za naš Dinamo: Mamićev klub prijavio nas je Facebooku jer im smeta mobilizacija 35 tisuća navijača 

Jos od malih nogu zna se ime kluba
sto se voli od djetinstva bas kao prva ljubav ...

sto se voli od djetinstva bas kao prva ljubav ...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prijavili su i stranicu Boysa.Koji pacenici,vidi se da broje sitno...Seaman je napisao/la:Za naš Dinamo: Mamićev klub prijavio nas je Facebooku jer im smeta mobilizacija 35 tisuća navijača
http://www.24sata.hr/nogomet/svetina-su ... sta-370560
Jbt, jel postoji igdje taj je*eni statut? Zasto ga ZZD ne dostavi nekom sudu i zasto taj sud ne rijesi sve jednom za sva vremena? Ako je uprava zakonita zasto onda iz Dinama takodjer ne dostave statut i dokazu to. Vec me pocinju zivcirat obe strane.
Jbt, jel postoji igdje taj je*eni statut? Zasto ga ZZD ne dostavi nekom sudu i zasto taj sud ne rijesi sve jednom za sva vremena? Ako je uprava zakonita zasto onda iz Dinama takodjer ne dostave statut i dokazu to. Vec me pocinju zivcirat obe strane.
Nema nikih problema.
Jel Machado onaj s brkovima što izgledaju ko masni Dirty Sanchez 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dolazi novi ministar, da vidimo imal' od njeg ista u usporedbi s Jovanovicem.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma pucaju u prazno ovi iz ZZDSignore je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/svetina-su ... sta-370560
Ni u Dinamu nam ne daju neke argumente po kojim bi im vjerovao.blazer13 je napisao/la:ma pucaju u prazno ovi iz ZZDSignore je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/svetina-su ... sta-370560
Istina, al dok ovi ne pocnu jace pritiskat nemaju ni potrebeSignore je napisao/la:Ni u Dinamu nam ne daju neke argumente po kojim bi im vjerovao.blazer13 je napisao/la:ma pucaju u prazno ovi iz ZZDSignore je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/svetina-su ... sta-370560
od ovoga možeš očekivati ništa jer nema pojma o sportu,lik s fer-aLillard je napisao/la:Dolazi novi ministar, da vidimo imal' od njeg ista u usporedbi s Jovanovicem..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.