Gotovi smo.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Moj Motta kako si samo smotan.
Gotovi smo.
Gotovi smo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E jeboga svak, svaku tekmu moramo dobiti crveni
sad gubimo 100%
sad gubimo 100%
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- senad_flamin
- Kontakt:
cessena dosta pokretljiva...brze igrace imaju,lopta na stranu pa na Bogdania...jednostavno se cini..
motta sjeba... imao je jedan dobar centarsut za Bonnucia...
nezz da li je bilo dodira izmedju Buffona i onog malog
Matri i Alex ubitacan tandem
motta sjeba... imao je jedan dobar centarsut za Bonnucia...
nezz da li je bilo dodira izmedju Buffona i onog malog
Matri i Alex ubitacan tandem
-RIVALDO-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad cu postaviti penal i gol Matrija
Motta seljacino poremecena

Motta seljacino poremecena
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kakva utakmica od početka nekakva mrljava, poslije toga pogodak dolazi neočekivano Capitano daje za Matria ovaj to lagano posprema. Bila je još jedna dobra prilika Capitano za Pepea, ali ovaj traljavo šutirao. I onda promašaj sezone, dobro da nije ušlo. Nakon toga još jedan gol ponovo Capitano Matri, ali ovaj puta nakon što je Capiatno pogodio stativu lopta dolazi do Matria koji glavom ubacuje loptu u mreže. I onda počinje da se gubi odbrana Juventusa prvo mislim da je Bonucci početnički pogriješio i Buffon pravi penal, koji Jimenez pretvara u gol. Nakon toga Motta igra loptu igrač Cesene mu dolazi sa leđa i sudija mu opokazuje drugi žuti, mislim da je glupo, jer nije vidio da mu igrač dolazi, došao mu je iza leđa, ali haj dobro.
Bit će teško pogotove jer se odbrana gubi, a u vezi nema Mela ili Sissoka da malo više pritišću protivnika na sredini.
Bit će teško pogotove jer se odbrana gubi, a u vezi nema Mela ili Sissoka da malo više pritišću protivnika na sredini.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
E jbo ga odbrana i crveni karton..znao sam da ce dobit crveni
Dobivenu utakmicu,sami sebi otezavamo....
Inace,praznik fudbala u Ceseni.Stadion prepun,ne dolazi svaki dan najtrofejniji i najslavniji talijanski klub...
Dobra je i igra bila,kontrolisali smo mec..i imali raspolozenog Alexa,sto je bilo i prevaga..nevjerovatan je taj covjek
Matri dao dva strasna gola...prvi gol,odlicno iz prve sutirao...drugi gol..starna rekacija na odbijenu loptu.....moram priznati da me odusevljava,iako nisam toliki optimista bio...
I onda penal,pa potom i crveni...odbrana je velika rupa
i ondje smo imali srecu da fuli prazan gol kod 1-0...kad su isapli stoperi...
Nezz..bice pretesko u drugom pol...pogotovo sto nemamo nekih izmjena...
nasekira se..jbo ga crveni
Inace,praznik fudbala u Ceseni.Stadion prepun,ne dolazi svaki dan najtrofejniji i najslavniji talijanski klub...
Dobra je i igra bila,kontrolisali smo mec..i imali raspolozenog Alexa,sto je bilo i prevaga..nevjerovatan je taj covjek
Matri dao dva strasna gola...prvi gol,odlicno iz prve sutirao...drugi gol..starna rekacija na odbijenu loptu.....moram priznati da me odusevljava,iako nisam toliki optimista bio...
I onda penal,pa potom i crveni...odbrana je velika rupa
Nezz..bice pretesko u drugom pol...pogotovo sto nemamo nekih izmjena...
nasekira se..jbo ga crveni
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:

Evo da ne bi pocinjala bilo kakva rasprava.. da se odma rijesi
-RIVALDO-
Mi vodimo samo zahvaljujuci genijalnostima Alexa i Matrija.
Odbrana suplja ko svicarski sir. Chiello najgori od svih. Nezz sta je covjeku, totalno se izgubi.
Kliza se isto Bambi na ledu.
Odbrana suplja ko svicarski sir. Chiello najgori od svih. Nezz sta je covjeku, totalno se izgubi.
Kliza se isto Bambi na ledu.
- sarajlija89
- Kontakt:
To je to..alex raspolozen da razigrava a matri da zabija...2-3 lopte su prosle kroz sredinu i tada smo i stvorli sanse..jer preko bokova nista nismo uradili...Mi vodimo samo zahvaljujuci genijalnostima Alexa i Matrija
alex nas drzi...haj na stranu sto je majstor..ali koliko samo trci,otvara se..vraca po loptu...
eh,volim te ADP

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JuveSissoko
- Kontakt:
Buffon 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Neki dan vidim ovdje raspravu oko Gigija, kao slab je on
Cheilini opet k'o izgubljen. Ono je sudija mogao svirat.
Capitano odradio svoje 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Jedna dobra tekma ne moze da promeni realnost.Adinjo je napisao/la:Neki dan vidim ovdje raspravu oko Gigija, kao slab je on![]()
Gigi nije izleteo van, samo zbog autoriteta koji ima. To je bilo za cartellino rosso.
- senad_flamin
- Kontakt:
Steta
Nije Juve bio toliko los ni sa igracem manje,ali eto iz jednog prekida zabi cessena
-RIVALDO-
Parolo sudi 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
MaGiCa je napisao/la:Jedna dobra tekma ne moze da promeni realnost.Adinjo je napisao/la:Neki dan vidim ovdje raspravu oko Gigija, kao slab je on![]()
Gigi nije izleteo van, samo zbog autoriteta koji ima. To je bilo za cartellino rosso.
Hahaha, haj sto ovi mladji trabunjaju, al ti..... stvarno.
Pa vidio si ako si gledao, da je Traore bio u liniji sa igracem Cesene, iza ledja Gigija.
Sta to znaci????
Ovo za Buffona i neka poredjenja sa drugim golmanima koji su niza klasa od njega, nista drugo nego
Smejaces se kad ponovo bude kiksirao, takodje?Adinjo je napisao/la:
Pa vidio si ako si gledao, da je Traore bio u liniji sa igracem Cesene, iza ledja Gigija.
Sta to znaci????
Ovo za Buffona i neka poredjenja sa drugim golmanima koji su niza klasa od njega, nista drugo nego
Odbrana vam suplja. Sve sto sam rekao za Buffona i Chiellinija stoji i dalje. Buffon je izbegao crvendaca samo na ime.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Gigi je najbolji golman kojem sam gledao, svaka mu dala 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hajd da je neko drugi rekao ovako nešto al tiAdinjo je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Jedna dobra tekma ne moze da promeni realnost.Adinjo je napisao/la:Neki dan vidim ovdje raspravu oko Gigija, kao slab je on![]()
Sta to znaci????
A player must be shown a Red Card and "sent off" for fouling an opponent to prevent an obvious goal scoring opportunity.
znači crveni je čist ne zato jer je zadnji čovjek već zato što je faulom spriječio čistu gol situaciju jer ga je igrač cesene već zaobišao i prazan je gol bio pred njim
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.