FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 12:17

josik je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
josik je napisao/la:Kod nas u klubu su svi treneri,,,od ekonoma,blagajnika na ulazu i ostalog pomocnog osoblja.Zato nema ko da vodi racuna o terenu.Zauzeti su treniranjem mladjih kategorija,a nikad macke sa praga nisu sutnuli.Zato nam i jest ovako....Niko neradi svoj posao.
Ma mislim da nema vise niko volje da vodi klub i da vodi racuna o bilo cemu samo je bitno dovesti desetak stranaca dati im loptu da sutaju i to je to.Jos kad sam cuo da nije bilo vode na Josiku pa Bog te .ebo gdje mi zivimo .Infrastruktura nam je dno dna ali opet moze se reci i odlicna kad vidis ko i kako radi u klubu (osim za par pojedinaca )
Cuj nije bilo vode na Josiku....pa jebote gore iza tribine ima izvor tece non-stop,,,nikad nije presusio....pa mogli su nabaviti rezervoar od 10 kubika i da se puni od tog izvora,,,ubaciti pumpu i eto vode i za kupanje i za zaljevanje terena,,,,ali treba im to nacrtati izgleda....
Ja sam tako cuo ,nisam ulazio u slacionice tako da ovo sto ti govorim da sam cuo od drugih koji su tamo non stop, jbg tako je kako je

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 25 jul 2015, 12:24

Pa nebitno i da ima gradske vode....ali mogli su to rijesiti i **** i komunalno i neplacati vise vodu,,,pa mozemo imati besplatnu vodu i zalijevati teren 24 sata ako treba.Ima li ko da ovo procita iz uprave.Jedan rezervoar,40-tak metara plasticne cijevi,,,neki filter i pumpa i eto vode u izobilju.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 25 jul 2015, 12:37

mi sto pisemo i vi sto pisete ljudi nam se smiju.citaju oni svi dobro znajte.opustite se.okrenite se stvarima koje mozete promjeniti prije svega mislim na rad na sebi.oni ce pozobat svoje to je i Allah obecao.pustite vodu,teren,igrace,upravu

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 25 jul 2015, 12:49

Ma citaju sto posto,sturili se kolko citaju hahaha,koja bolan uprava ? zar imamo upravu ? koji igraci?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 13:23

agalo je napisao/la:mi sto pisemo i vi sto pisete ljudi nam se smiju.citaju oni svi dobro znajte.opustite se.okrenite se stvarima koje mozete promjeniti prije svega mislim na rad na sebi.oni ce pozobat svoje to je i Allah obecao.pustite vodu,teren,igrace,upravu
Znas koliko me zaboli sto neko cita ove postove , sta treba da se lazemo zbog nekih? Ono je sramota da klub koji se takmici u drugome stepenu takmicenja neke drzave onako odrzava teren i stadion .Tu nema nikakve price dalje da se prica, ok slozili smo se i pomirili s cinjenicom da necemo nikada uci u PL ali brate onako ruglo gledati i ocekivati da neko dodje da potpise da igra za nas klub, plus danas sutra kako ces svoje dijete poslati tamo da trenira po onakvim uslovima i jos traziti neku nadoknadu od roditelja, mislim Radnicki je samo za neke da uzme placu a qrcem ne mrda ocito.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 25 jul 2015, 13:31

Je li Mehanovic kod vas ?
Otiso je iz Slobode zbog te teske povrede koja mu je onemogucila da bude sad neki kalibar za PL.Vidim slobodan igrac pa reko da nije kod vas se vratio.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 13:33

Suljo20002 je napisao/la:Je li Mehanovic kod vas ?
Otiso je iz Slobode zbog te teske povrede koja mu je onemogucila da bude sad neki kalibar za PL.Vidim slobodan igrac pa reko da nije kod vas se vratio.
Koliko znam nije kod nas

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jul 2015, 15:54

Sta vam je sa stadiona ???? slika

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jul 2015, 16:46

reddragon001 je napisao/la:Sta vam je sa stadiona ???? slika
Eno iz kofe zaljevaju :lol: :lol: :lol: ,salu na stranu....steta,ovaj je teren izgledao nekada dobro,sunce travu do korjena sprzilo.....

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 25 jul 2015, 18:11

ne treba ovakve slike kacati radi dusmana i neprijatelja,a ako neko ima protiv nekoga iz uprave ili ljudi koji su oko stadiona i u radnickom neka dodju tamo na stadion pa rijese stvari.ovako mmislim da saljem pogresnu sliku sporetskim kolektivima u bosni.znam ja najbolje kakva je tamo situacija i sta se desava,ne mora znati neko tamo u banjaluci,mostaru,pristini,nju jorku itd itd.ako treba vec da zna neka to bude slika siouxa protiv slobode,kaknja,jedinstva,itd itd.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 jul 2015, 19:27

Stadion je uvijek bio loš u ovo vrijeme, i teško da se šta uradi jer se ništa ne ulaže u infrastrukturu. Nije ništa bolje ni kod ostalih, s tim smo živili do sad i živit ćemo i dalje. Za nas je bitno da izborimo opstanak i onda će bit fina liga gdje će nam i bit mjesto, gledajući mnoge stvari i bit će dosta zanimljivije.

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 25 jul 2015, 19:37

SiouxLukavac je napisao/la:Stadion je uvijek bio loš u ovo vrijeme, i teško da se šta uradi jer se ništa ne ulaže u infrastrukturu. Nije ništa bolje ni kod ostalih, s tim smo živili do sad i živit ćemo i dalje. Za nas je bitno da izborimo opstanak i onda će bit fina liga gdje će nam i bit mjesto, gledajući mnoge stvari i bit će dosta zanimljivije.
Kakva treba infrastruktura za travnjak?......Voda ,pumpa i prskalice...zar je to mnogo.Bolji su tereni po selima,sto smo se mogli uvjeriti u Tojsicima.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 19:39

SiouxLukavac je napisao/la:Stadion je uvijek bio loš u ovo vrijeme, i teško da se šta uradi jer se ništa ne ulaže u infrastrukturu. Nije ništa bolje ni kod ostalih, s tim smo živili do sad i živit ćemo i dalje. Za nas je bitno da izborimo opstanak i onda će bit fina liga gdje će nam i bit mjesto, gledajući mnoge stvari i bit će dosta zanimljivije.
Nisam bas siguran da je teren ikada ovoliko lose izgledao trava je sprzena all the way , kriza je a kise nema

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 19:41

josik je napisao/la:
Kakva treba infrastruktura za travnjak?......Voda ,pumpa i prskalice...zar je to mnogo.Bolji su tereni po selima,sto smo se mogli uvjeriti u Tojsicima.
Slazem se nema izgovora za ovo definitivno

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 jul 2015, 19:59

evo teren je zaliven.sad će se to zazelenit :)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2015, 20:03

studeni je napisao/la:evo teren je zaliven.sad će se to zazelenit :)
:lol:

stealthes5
Kontakt:

Post Postao/la stealthes5 » 25 jul 2015, 20:05

sodaacm je napisao/la:
studeni je napisao/la:evo teren je zaliven.sad će se to zazelenit :)
:lol:
:kafa:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 25 jul 2015, 23:03

Pa ovdje uletiš klizeći i završiš kod plastičnog kirurga :D sretno, nadam se da će se popravit situacija do početka prvenstva.

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 25 jul 2015, 23:10

provjeren info covjek bio na stadionu i trazio minim. cifru da vam nadje vodu koje ima u izobilju na Josiku...i dje je zapelo u par milja za rijesen dugorocni problem

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 26 jul 2015, 09:57

ninepin je napisao/la:provjeren info covjek bio na stadionu i trazio minim. cifru da vam nadje vodu koje ima u izobilju na Josiku...i dje je zapelo u par milja za rijesen dugorocni problem
Nema se sta voda traziti,kad iza tribine ima izvor koji nepresusuje nikad,,,,dovoljno je samo tu vodu pokupiti u rezervoar i rijesen problem.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.