Protiv poljaka ce poluditi Alibegovic i Gegic praceni Kamenjasem i Lazicem. Atic, Roberson i Nurkic ce biti totalno podredjeni kolektivu timski bez forsiranja.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Atić dao intervju 

Samo bez petorki sa 2 centra, jer ovi igraju sa 4 beka raznjeli bi nas
-
- Kontakt:
Potpuno se slažem, ključni igrač će biti Alibegović ĉini mi se. Ako uspije izdominirati Sokolowskog odmah će se Poljacima morati mjenjati igra.
Arenasportbh na Ig ako nemaš Ig trebalo bi biti u programu sutra prije utakmice.
Znaci polufinale Grcka ili Litvanija
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
CAZIN je napisao/la: ↑06 sep 2025, 19:54Potpuno se slažem, ključni igrač će biti Alibegović ĉini mi se. Ako uspije izdominirati Sokolowskog odmah će se Poljacima morati mjenjati igra.
Arenasportbh na Ig ako nemaš Ig trebalo bi biti u programu sutra prije utakmice.
Sad pogledah, e golemo je ovo

Ponijelo ga što pruža dobre partije da ga ne ureknemoTripleThreat je napisao/la: ↑06 sep 2025, 20:00
Sad pogledah, e golemo je ovoČini mi se prvi put otkako nastupa za seniorsku reprezentaciju da daje intervju.

Atara sutra triple-double

Najbitnije da imamo tijela za bacit i na ponitku i na lloyda i to vise njihTripleThreat je napisao/la: ↑06 sep 2025, 20:00
Sad pogledah, e golemo je ovoČini mi se prvi put otkako nastupa za seniorsku reprezentaciju da daje intervju.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pik obavezno braniti sa udvajanjem , pogotovo Lojda mrtvog . Neka asistira , samo da se on ne razigra trojkama kao i ostali . Pa neka njihovi visoki idu na bacanja , neka "zarade" poen . Bilo je protiv Gruzije takvih situacija , kao npr. Shermadini Autoput kroz reket i zakucavanje , Kamenjaš pored njega ništa . Nema laganih poena , pravi faul .
Sutra prvih 5 napada , opet neka Juka zida pa da vidimo .
Ne bi loše bilo da ubrzamo igru , Atić i Gegić to itekako mogu .
Sve dati od sebe sutra , jer protiv Turske nemamo nikakve šanse , ako budemo blizu tu su sudije da ih poguraju kao i uvijek , Fibino mezimče yebo ih Erdogan u pakaš ...
Sutra prvih 5 napada , opet neka Juka zida pa da vidimo .
Ne bi loše bilo da ubrzamo igru , Atić i Gegić to itekako mogu .
Sve dati od sebe sutra , jer protiv Turske nemamo nikakve šanse , ako budemo blizu tu su sudije da ih poguraju kao i uvijek , Fibino mezimče yebo ih Erdogan u pakaš ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Mi ako ubrzamo igru i upadnemo u njihov mlin samljece nas. Upravo suprotno. Trebamo usporiti igru max, jer mi ne mozemo trcati s njima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Lazić se probudio kada je najviše trebalo. Sada je red na Kamenjasa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pokušali su Poljaci protiv Belgije na par minuta igrati petorku sa dva centra - Balcerowskim i Olejniczakom i to je baš izgledalo loše. Da li je to bila proba za potencijalni duel s nama i našu petorku koju smo znali koristiti sa dva centra, vidjet ćemo, ali su baš baš loši bili u tim minutama.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma tu mislim na polukontre , na lagane poene kada se pruži prilika .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Idemo Finci 

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ahhaha dobi ih Finska pa ovo je isto da San Marino dobije Brazil Ahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.