Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Trazi ga West Ham. Everton i Inter. Ako niste procitali da vam javim svima.
Samo West Ham
Udarna vijest.Trazi ga Ham West.
Taj brod je odavno u ateistickoj luci samo vi, dzamijski golubovi se nadate da jos uvijek plovi pod vasom zastavom ...coelho41 je napisao/la:Amra Silajdžić Džeko tetovirala Edinovo ime kao poklon njemu za rođendan. U islamu em se ne slave rođendani em je tetoviranje zabranjeno. Kuda plovi ovaj brod?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Povrijedzen a inistira da igra ... kapitenski, nema sta ...Kaunas je napisao/la:Ako si povrijedjen ostani na klupi ovako samo stetis ekipi. Ne vjerujem da je to razlog.hurem je napisao/la:Ja cu vjerovati da je povreda glavni razlog.
Nemoguce da je falilo motiva.
Povrijedzen, insistira da igra, i ti ga stavis obje tekme da igra full ... trenersko-takticarski, nema sta ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kakva je ovo prica da imaju bracnih problema, da bi se amra navodno motala oko nekog drugog??
-
nebeskasila
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Imam ekskluzivu, navodno ga West Ham želi
Jel ga fkt zeli West Ham ? Citao sam samo za Everton
-
glavniurednik
- Kontakt:
dal je ist8na da ga zeli everton
Radije bi da ide u West Ham nego Everton. Ovaj Everton svake godine zvuci jak I nista od njega. Barem vako bi radio opet sa Pellegrinijem a tu mu je I Seo blizu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Zar da nam papučar bude kapiten?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
navodno su tri kluba u igri za njegov potpis....imate ekskluzivu, radi se o ham westeu, evertonu....a treci ne biste nikad pogodili,radi se o Interu
navodno ce se sve znati do 31. augusta
navodno ce se sve znati do 31. augusta
Da ga možda West Ham ne traži?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ako predje jos jednom za dvadesetak miliona, vise nam je donio od provizije nego pitari sto su imali od svih transfera posle rata.Rokoko87 je napisao/la:Da ga možda West Ham ne traži?
Grbavica skola fudbala!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ja nacuo da ce u West Ham ili Everton! Portali mogu slobodno prenijeti vijest, eksluziva cista!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Yanichar je napisao/la:Ja nacuo da ce u West Ham ili Everton! Portali mogu slobodno prenijeti vijest, eksluziva cista!
Slabo razumijes strane jezike. Pise da ce u Inter
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Laž. Ide u Chelsea. Nemojte širiti dezinformacije:
https://www.google.com/amp/s/amp.thegua ... n-palmieri
https://www.google.com/amp/s/amp.thegua ... n-palmieri
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakve su ovo poluinformacije Bože sačuvaj Dijamant naš ide u RealA da makne karima velkog
https://www.football-italia.net/130883/ ... ting-dzeko
https://www.football-italia.net/130883/ ... ting-dzeko
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam sta dobro moze donijeti to sto igras povrijedjen al haj.DaVinci je napisao/la:Povrijedzen a inistira da igra ... kapitenski, nema sta ...Kaunas je napisao/la:Ako si povrijedjen ostani na klupi ovako samo stetis ekipi. Ne vjerujem da je to razlog.hurem je napisao/la:Ja cu vjerovati da je povreda glavni razlog.
Nemoguce da je falilo motiva.![]()
Povrijedzen, insistira da igra, i ti ga stavis obje tekme da igra full ... trenersko-takticarski, nema sta ...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: ebi46, General505 i 30 gostiju.