FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 05 feb 2023, 23:16

BordoBBoja je napisao/la:
05 feb 2023, 23:03
ajdohordas je napisao/la:
05 feb 2023, 22:23
H8Z7 je napisao/la:
05 feb 2023, 22:20

Vjerojatno misli na naš (ne)stručni štab.

Žao mi Ikića jedini sa jajkanima bio u ekipi.
Pa dovede Jakir svoj stručni štab i riješena mahala, ako je na to mislio. Ivan je bio baš grohno zadnjih par utakmica, neka se malo dozove tamo možda vrati i staru formu
Nisam ja mislio na strucni stab. Znas i ti, a i svi ovdje, jako dobro sta se podrazumijeva pod “mahala”, tkd nema potrebe da se panglu pravis
Mahala 100% mahala, skim se ko druži, šta jede, šta pije, gdje izlazi, gdje jede, sa kim se slika, koga gdje vodi, šta oblači, kud se kreće, skim i kako se rukuje, ko plaća, šta plaća, ko je kome sestra, majka, bliža i dalja familija, sa kim se povezuje, da li je odrezao nokte i tako dalje i tako bliže da ne nabrajam.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 feb 2023, 23:34

Olicenje mahale ti je nas strucni stab i ekipa koja se vrti sa njima i oko njih. Mirza, Repuh, Runda & CO.
- FKS -

unitarista
Kontakt:

Post Postao/la unitarista » 05 feb 2023, 23:38

Kako vam se da pričati non stop o mahali? A šta je drugo Sarajevo nego skup mahala??? Ova ekipa je dobra po pitanju igračkog kadra, dobiće stručni štab priliku da pokaže šta zna i umije. Mirvić ulaže svoje novce, da ga nema bio bi haos, neisplaćene plate, bankrot, rasulo. Pustite čovjeka da ulaže svoj novac, nešto će nekad biti od ovoga.
nisam čiko sa avatara.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 feb 2023, 23:38

izdzezveubrazil je napisao/la:
05 feb 2023, 22:38
Je li ima Ankaragucu filijalu? Mirvic se slikao sa njihovim predsjednikom.
ima, pogodi ko je :D
NEMA NAZAD

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 feb 2023, 23:40

mnon46 je napisao/la:
05 feb 2023, 23:15
Bravo, otjerati momka sa mudima jer je pao sa formom, a ono derište 2 sezone van forme gurati u prvu.
Nije otjeran vec posudba i nije poslat zato sto nema kvalitet nego sto je stranac a na njegovoj poziciji imamo jos 2 stranca.Zao mi je momka,uz Andreja,Sahinovica i Musu jedini moze dobiti prolaznu ocjenu za prvi dio.Nije neka aman statistika ali ipak najuncikovitiji igrac ekipe.Da ima nase papire sigurno bi ostao ali ocito ne moze se to tako brzo srediti ili nasi ne znaju.

Opet kazem zao mi je Ivana,jedan od drazi igraca u ekipi ali ovako je moralo,ne mozemo imati 4 stranca na zapadu svaku utakmicu.Da se on nama vrati jos bolji na ljeto aBd sa BiH pasosem
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 feb 2023, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 05 feb 2023, 23:42

Hajdeee je napisao/la:
05 feb 2023, 23:34
Olicenje mahale ti je nas strucni stab i ekipa koja se vrti sa njima i oko njih. Mirza, Repuh, Runda & CO.
Ovdje su svi shvatili sta sam ja htio reci u postu, nego se budale prave. Drago mi je da si im objasnio dodatno, pa da se sad ne moraju praviti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2023, 23:58

NajvecaRadosti je napisao/la:
05 feb 2023, 23:40
mnon46 je napisao/la:
05 feb 2023, 23:15
Bravo, otjerati momka sa mudima jer je pao sa formom, a ono derište 2 sezone van forme gurati u prvu.
Nije otjeran vec posudba i nije poslat zato sto nema kvalitet nego sto je stranac a na njegovoj poziciji imamo jos 2 stranca.Zao mi je momka,uz Andreja,Sahinovica i Musu jedini moze dobiti prolaznu ocjenu za prvi dio.Nije neka aman statistika ali ipak najuncikovitiji igrac ekipe.Da ima nase papire sigurno bi ostao ali ocito ne moze se to tako brzo srediti ili nasi ne znaju.

Opet kazem zao mi je Ivana,jedan od drazi igraca u ekipi ali ovako je moralo,ne mozemo imati 4 stranca na zapadu svaku utakmicu.Da se on nama vrati jos bolji na ljeto aBd sa BiH pasosem
halo majstore niko ne kaze da je problem sto je otisao na posudbu nego gdje je otisao
umjesto da nekoga ko je sa EU pasosem gurnu prema ceskoj, austriji, sloveniji da bude na oku dobrim ekipama, oni ga u drugu tursku gurnu... jesu normalni? jesu pri sebi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 feb 2023, 00:25

Realno jedino sto je imao su damu. Apsolutno niko osim Andreja,Sahinovica,Djokanovica,Muse mi nebi igrao niti mi je bilo koga zao,nakon blamaze ove polusezone i prosle sve igrace bi te rastjerao,gubitnicki mentalitet,zena do zene na terenu,kad se sjetim nije mi dobro.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 06 feb 2023, 00:28

mosarajvosa83 je napisao/la:
06 feb 2023, 00:25
Realno jedino sto je imao su damu. Apsolutno niko osim Andreja,Sahinovica,Djokanovica,Muse mi nebi igrao niti mi je bilo koga zao,nakon blamaze ove polusezone i prosle sve igrace bi te rastjerao,gubitnicki mentalitet,zena do zene na terenu,kad se sjetim nije mi dobro.
Musa je defnizvna rupetina, i stvarno mi nije jasno sto ga toliko uzdizete. Njega nije prosao samo onaj k’o nije pokusao.
A andrej i djokanovic su ti ista osoba inace.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 feb 2023, 00:35

Ja sam ocekivao ovo da ce se desit jer je ovo ocito ne planski dovodjenje igraca..

Dovedes 3 igraca na poziciju na kojoj imas mladog dobrog igraca koji ika mosnje ko bizon, drugo dovodis brazilca (svi znamo da oni nemogu hladnocu ) za kojeg placas i ostetu umjesto da dovedemo igraca tipa ko BENKO..

Dovodis macka u zavrzanoj vreci koji ni sa penalima nemoze sat vise od 5 golova sto ce nas i kostat evrope

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 06 feb 2023, 00:38

Otkud info da ide
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 06 feb 2023, 01:00

BordoBBoja je napisao/la:
06 feb 2023, 00:28
mosarajvosa83 je napisao/la:
06 feb 2023, 00:25
Musa je defnizvna rupetina, i stvarno mi nije jasno sto ga toliko uzdizete. Njega nije prosao samo onaj k’o nije pokusao.
A andrej i djokanovic su ti ista osoba inace.
U današnjem fudbalu većina bekova su rupetina. Musa je ofanzivni bek, ono što smo prizivali godinama, bek koji zna da probije i da centrira, da se uključi u napad. Problem je što kad imaš takve bekove stoperi i zadnji vezni moraju biti pokretljivi da mogu pokriti te rupe kad ovi odu gore, kod nas je bila takva situacija da je defanzivni dio većinom bio sastavljen od čovjeka na injekcijama, zadnjeg veznog na stoperu i Čirjakom samim u sredini i nisu mogli pokrivati bekove. Ista stvar je sa Tomaševićem, sada sa Besimom i Ilijom nazad uz Baltu i Čajića/Sarića/Vrančića će to biti top.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 feb 2023, 01:03

unitarista je napisao/la:
05 feb 2023, 23:38
Kako vam se da pričati non stop o mahali? A šta je drugo Sarajevo nego skup mahala??? Ova ekipa je dobra po pitanju igračkog kadra, dobiće stručni štab priliku da pokaže šta zna i umije. Mirvić ulaže svoje novce, da ga nema bio bi haos, neisplaćene plate, bankrot, rasulo. Pustite čovjeka da ulaže svoj novac, nešto će nekad biti od ovoga.
Svaka cast Mirvicu sto ulaze pare a kad nekog prodamo ili odigramo koje pretkolo u evropi onda ce valjda nesto vratiti. Ali tesko, prije da ce kao Nam proci ako budu trosili nekontrolisano kao prosli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2023, 07:49

Tatamata1946 je napisao/la:
06 feb 2023, 01:03
Svaka cast Mirvicu sto ulaze pare a kad nekog prodamo ili odigramo koje pretkolo u evropi onda ce valjda nesto vratiti. Ali tesko, prije da ce kao Nam proci ako budu trosili nekontrolisano kao prosli
Dugo traje taj proces, sve i da odigraš neko kolo u Europi ti ćeš vratiti samo dio novca. Bez grupne faze nemaš zaradu osim ako ti se ne dese 2 Cimija godišnje ili nešto slično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 06 feb 2023, 08:28

Tatamata1946 je napisao/la:
06 feb 2023, 01:03
Pa ne prodaje drogu,da moze ocekivati instant zaradu. U fudbalu je potrebno barem 4-5 godina ulaganja. Jakih ulaganja,planski i pametno,pa da se pare pocnu vracati, I to ako ima sportske srece !!
Kod nas jos teze,jer smo nefudbalska nacija,uz to extremno siromasna. Pa se prihodi od ulaznica i fan shopa trebaju racunati na minimumu.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 06 feb 2023, 08:38

Jeli ok sa ovim nasim sve. Nije Antalya daleko 🙌. Mislim da se nece igrati ove tekme

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 feb 2023, 08:45

Kimun je napisao/la:
06 feb 2023, 08:38
Jeli ok sa ovim nasim sve. Nije Antalya daleko 🙌. Mislim da se nece igrati ove tekme
Trenutno su na treningu, vjerojatno je sve ok
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 feb 2023, 08:49

kako vam se da uopste pricati o bilo cemu
koliko sam bio protiv zalizanog malo sam i ljut na Mirvica sto je ovoliko pojacanja doveo,pa ja da ih preuzmem sad sramota bi me bilo da ne prekucam polusezonu
ove igrace smo prije samo mogli sanjati,bilo koji od njih bi sad u bilo kojem drugom klubu igrao prvu postavu
pa nama ikic i Musa po forumu visak,oni bi u zrinjskom i zelji bili kapitalci

ma samo opusteno i ne nervirati se
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 06 feb 2023, 09:17

donDondon je napisao/la:
06 feb 2023, 08:49
koliko sam bio protiv zalizanog malo sam i ljut na Mirvica sto je ovoliko pojacanja doveo,pa ja da ih preuzmem sad sramota bi me bilo da ne prekucam polusezonu
ove igrace smo prije samo mogli sanjati,bilo koji od njih bi sad u bilo kojem drugom klubu igrao prvu postavu

A zbog cega bi konkretno trebali prekucat sezonu?Drugi timovi ne dovode pojacanja?nemaju pripreme?nece igrat stajat ce gledat kako mi igramo?
Cinjenica ieste da se dovodi svaki prelazni po 5-6 "imena"al to nista ne znaci cak mislim da je takav pristup pogresan jer treba vremena da se to sve uigra,o "treneru"je suvisno pricati ako ga mozemo tako nazvat.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 feb 2023, 09:59

samoSA je napisao/la:
06 feb 2023, 09:17
donDondon je napisao/la:
06 feb 2023, 08:49

A zbog cega bi konkretno trebali prekucat sezonu?Drugi timovi ne dovode pojacanja?nemaju pripreme?nece igrat stajat ce gledat kako mi igramo?
Cinjenica ieste da se dovodi svaki prelazni po 5-6 "imena"al to nista ne znaci cak mislim da je takav pristup pogresan jer treba vremena da se to sve uigra,o "treneru"je suvisno pricati ako ga mozemo tako nazvat.
Svako tri mjeseca mi prekucavamo sezonu :rol: daj za pocetak da dobijemo slogu i leotar bar po jedan razlike na misice, i dobro je. I bar da nam zrinjski i tuzla ne zabiju po 4 komada. Eto nek nam po 2 zabiju, i to je napredak. Kakvo crno prekucavanje 10 novih igraca doslo sto se nisu u putu sreli.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Hamagara, JuricaSpindl, N3R3D, Pantelija i 42 gosta.