FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdamSmith
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdamSmith » 14 feb 2014, 02:04

macahz je napisao/la: Pa misije rupe su sinonim na vase titule. Ilustrativno, misevi ili pacovi, isto je to, imaju dobro oraganizovane kanale u podzemlju za snadbejvanje hranom i svim ostalim i jako dobro se snalaze, dok kad izadju vani, budu preplaseni i lahak plijen. Isto je to sa Zeljeznicarom, u podzemlju nase lige, ste jako dobri i organizovani, najorganizovanij, dok kad izadjete u Evropu, tako ste lahak plijen da je to za nepovjerovati. I u voj ilustraciji mozete naci odogovre na vase titule :D
Hoće to pogotovo kad igramo protiv Zete, Kukeshija i ostalih giganta evropskog i svjetskog fudbala.

Doduše služeći se ''divovskom'' filozofijom opće je poznato da je do sada u našoj državi odigrana samo jedna regularna sezona i tako će biti svaki put kad i ako sarajv'o bude prvak.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 14 feb 2014, 02:07

Pa misije rupe su sinonim na vase titule. Ilustrativno, misevi ili pacovi, isto je to, imaju dobro oraganizovane kanale u podzemlju za snadbejvanje hranom i svim ostalim i jako dobro se snalaze, dok kad izadju vani, budu preplaseni i lahak plijen. Isto je to sa Zeljeznicarom, u podzemlju nase lige, ste jako dobri i organizovani, najorganizovanij, dok kad izadjete u Evropu, tako ste lahak plijen da je to za nepovjerovati. I u voj ilustraciji mozete naci odogovre na vase titule :D[/quote]
pa vidi ne bih da budem nekulturan ali ovim postom si se sebi p..... u stau, kad samo onda mi lak plijen a osvajali, kazem bar do sad titule, kako ih ti nazivas rupama pa onda sta ste vi majka mu stara bas te ne kontam, ali od ove polusezone mislim a ce biti druga najpostenija titula od kako se igra PL BIH svaka vam cast[/quote]
Procitaj opet pls :D... i razmisli, lahak ste plijen vani ( u Evropi), ovdje ste pravo organizovani, najorganizovaniji, navise titula zahvaljujuci podzemlju. Nadam se da si u pravu za nas, prevelika je razlika u finacijskoj moci, da bi nam neko mogao parirati. Ipak su novci glavni pokretac svega.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 feb 2014, 02:09

grokok:Opet si fulio,ja sam se osvrnuo na tvoj pojam "raspad",a zbog toga jer si zapoceo s tim pojmom "repliku" (nicim izazvan) na moj prethodni post..

Ako si vec toliko fasciniran nasim pripremnim tekmama,a ja nijedno slovo o pomenutoj tekmi nisam napisao,ja cu ti evo sa zadovoljstvom obezbjediti godisnju pa da ko covjek uzivas u nasim prvenstvenim.
Vjerujem da ce se ovoj akciji pridruziti jos nasih forumasa ako s vase strane eventualno ima jos zainteresovanih,evo moj prijedlog mozda ovaj dzole zeljo,njega toplo preporucujem..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 14 feb 2014, 02:10

AdamSmith je napisao/la:
macahz je napisao/la: Pa misije rupe su sinonim na vase titule. Ilustrativno, misevi ili pacovi, isto je to, imaju dobro oraganizovane kanale u podzemlju za snadbejvanje hranom i svim ostalim i jako dobro se snalaze, dok kad izadju vani, budu preplaseni i lahak plijen. Isto je to sa Zeljeznicarom, u podzemlju nase lige, ste jako dobri i organizovani, najorganizovanij, dok kad izadjete u Evropu, tako ste lahak plijen da je to za nepovjerovati. I u voj ilustraciji mozete naci odogovre na vase titule :D
Hoće to pogotovo kad igramo protiv Zete, Kukeshija i ostalih giganta evropskog i svjetskog fudbala.

Doduše služeći se ''divovskom'' filozofijom opće je poznato da je do sada u našoj državi odigrana samo jedna regularna sezona i tako će biti svaki put kad i ako sarajv'o bude prvak.
Nekonstruktivno je stalno povalciti iste tezem te Zeta te Albanci, mi vama takodje mozemo naci, sasvim lahko, utakmice gdje ste obrukali ne samo vas, vec i drzavu. Treba geldati pozitivne stvari. Recimo jedan Levski, Rapid, Newcastel, zasto ne, mada sam misljenja da smo mi u ovom pogledu bolji, ali svako ima sovje misljenje. Ovim pristupom podcjenjivanja necemo nista postici, samo beze temu zatrpavamo i mozemo tako u nedogled.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2014, 02:13

realno zeljo je bio najjaci ove protekle 3-4 godine i to i trofeji govore ,jednostavno to je tako ,bilo je mozda nekih sumljivi utakmica al toga je uvijek bilo i bice .zeljo je bio najbolje fizicki pripremljen i vodjen sa klupe i to je bila prevaga u odnosu na druge .tako isto mislim da je Sarajevo sve poslozilo u klubu i da je vrijeme da sad mi stupimo na scenu odnosno da dominiramo narednih 5 godina .mislim da je sasvim realno ;)

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 14 feb 2014, 02:16

socrates je napisao/la:grokok:Opet si fulio,ja sam se osvrnuo na tvoj pojam "raspad",a zbog toga jer si zapoceo s tim pojmom "repliku" (nicim izazvan) na moj prethodni post..

Ako si vec toliko fasciniran nasim pripremnim tekmama,a ja nijedno slovo o pomenutoj tekmi nisam napisao,ja cu ti evo sa zadovoljstvom obezbjediti godisnju pa da ko covjek uzivas u nasim prvenstvenim.
Vjerujem da ce se ovoj akciji pridruziti jos nasih forumasa ako s vase strane eventualno ima jos zainteresovanih,evo moj prijedlog mozda ovaj dzole zeljo,njega toplo preporucujem..
Treba biti iskren da kad imam vremena volim pogledati vaše utakmice ako ima na TV-u ili preko nekog stream. Nešto da bih išao na utakmice, to iskreno ne bih. Jer za to mi je potrebno nešto više, što vi nemate. Nemate titula, nemate slavlja dugi niz godina, samo tuga na stadionu Koševu. Eventualno koji bljesak neke utakmice i to je sve.

Ti si prvi počeo o "provjerenim" info..pišu otišao vam ovaj, kakvi vi. Nisam ja ništa ..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 14 feb 2014, 02:17

bordobijeli je napisao/la:realno zeljo je bio najjaci ove protekle 3-4 godine i to i trofeji govore ,jednostavno to je tako ,bilo je mozda nekih sumljivi utakmica al toga je uvijek bilo i bice .zeljo je bio najbolje fizicki pripremljen i vodjen sa klupe i to je bila prevaga u odnosu na druge .tako isto mislim da je Sarajevo sve poslozilo u klubu i da je vrijeme da sad mi stupimo na scenu odnosno da dominiramo narednih 5 godina .mislim da je sasvim realno ;)
Upravu si 100%, mozda sam malo pretjerao u par poslijednih postova, ali to je nervoza zbog sutrasnjeg ispita, koji upravo sprmam. Naravno, niko za 50 godina nece raspravljati kako su titule osvjene, nego ko ih je osvojio, tako da nam primarni cilj treba da bude da nadoknadimo zaostatak.

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 14 feb 2014, 02:18

macahz je napisao/la: Nekonstruktivno je stalno povalciti iste tezem te Zeta te Albanci, mi vama takodje mozemo naci, sasvim lahko, utakmice gdje ste obrukali ne samo vas, vec i drzavu. Treba geldati pozitivne stvari. Recimo jedan Levski, Rapid, Newcastel, zasto ne, mada sam misljenja da smo mi u ovom pogledu bolji, ali svako ima sovje misljenje. Ovim pristupom podcjenjivanja necemo nista postici, samo beze temu zatrpavamo i mozemo tako u nedogled.
Isto kao što je nekunstruktivno u isti koš stavljati Ligu šampiona sa Evropa ligom, ptice na granama znaju da je razlika u kvalitetu između ta dva takmičenja drastična, ali ne i pristaše ''divovske'' filozofije.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2014, 02:24

AdamSmith je napisao/la:
macahz je napisao/la: Nekonstruktivno je stalno povalciti iste tezem te Zeta te Albanci, mi vama takodje mozemo naci, sasvim lahko, utakmice gdje ste obrukali ne samo vas, vec i drzavu. Treba geldati pozitivne stvari. Recimo jedan Levski, Rapid, Newcastel, zasto ne, mada sam misljenja da smo mi u ovom pogledu bolji, ali svako ima sovje misljenje. Ovim pristupom podcjenjivanja necemo nista postici, samo beze temu zatrpavamo i mozemo tako u nedogled.
Isto kao što je nekunstruktivno u isti koš stavljati Ligu šampiona sa Evropa ligom, ptice na granama znaju da je razlika u kvalitetu između ta dva takmičenja drastična, ali ne i pristaše ''divovske'' filozofije.
opet cu rec normalna su ta podbadanja kad vas dobiju Izraelci 3-4 razlike ili Maribor a tako i vi nas kad nas izbaci crna zeta i još crniji kukesi .al reano gledajuci Sarajevo je imalo puno bolji utakmica u europi nego zeljo .zeljo ovu protiv plzena i serif i to je to u posljedni 6-7 dok je sarajevo imalo orebro ,trnavu ,cluj ,levski ,helsinborg sve jace lige nego nase i sasvim pristojni protivnici koje smo prosli .

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 feb 2014, 02:30

Grokok je napisao/la:
socrates je napisao/la:grokok:Opet si fulio,ja sam se osvrnuo na tvoj pojam "raspad",a zbog toga jer si zapoceo s tim pojmom "repliku" (nicim izazvan) na moj prethodni post..

Treba biti iskren da kad imam vremena volim pogledati vaše utakmice ako ima na TV-u ili preko nekog stream. Nešto da bih išao na utakmice, to iskreno ne bih. Jer za to mi je potrebno nešto više, što vi nemate. Nemate titula, nemate slavlja dugi niz godina, samo tuga na stadionu Koševu. Eventualno koji bljesak neke utakmice i to je sve.

Ti si prvi počeo o "provjerenim" info..pišu otišao vam ovaj, kakvi vi. Nisam ja ništa ..
Ja znam da bi mi mogli ovako do jutra,prije svega jer si ti sujetan lik,i malo vise te zeza ego..Nista nisam poceo,a pogotovo nisam naglasio da je bilo sta provjereno,jedino sam komentarisao na postove one dvojice udava.. Slazem se s jednim od forumasa koji rece da ti znas napisati kvalitetan post,ali imas jednostavno taj cip u glavi koji te vrlo brzo presalta na nesto sto nema puno smisla ( opet ta sujeta proradi),i onda udaras svoj prepoznatljivi stil..

Zivio

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 14 feb 2014, 02:36

bordobijeli je napisao/la: opet cu rec normalna su ta podbadanja kad vas dobiju Izraelci 3-4 razlike ili Maribor a tako i vi nas kad nas izbaci crna zeta i još crniji kukesi .al reano gledajuci Sarajevo je imalo puno bolji utakmica u europi nego zeljo .zeljo ovu protiv plzena i serif i to je to u posljedni 6-7 dok je sarajevo imalo orebro ,trnavu ,cluj ,levski ,helsinborg sve jace lige nego nase i sasvim pristojni protivnici koje smo prosli .
Kao što već napisah besmisleno je porediti kvalitet protivnika u Ligi šampiona i Evropa ligi, zna se koje takmičenje ima epitet najelitnijeg, a koje ne. Za Viktoriju Plzen je čuo svako živ ko prati fudbal, za Kukeshi ne. Razlika u kvalitetu ti se najbolje oslikava u UEFA bodovanju.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 feb 2014, 02:39

traquotorista :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 feb 2014, 08:17

AdamSmith je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: opet cu rec normalna su ta podbadanja kad vas dobiju Izraelci 3-4 razlike ili Maribor a tako i vi nas kad nas izbaci crna zeta i još crniji kukesi .al reano gledajuci Sarajevo je imalo puno bolji utakmica u europi nego zeljo .zeljo ovu protiv plzena i serif i to je to u posljedni 6-7 dok je sarajevo imalo orebro ,trnavu ,cluj ,levski ,helsinborg sve jace lige nego nase i sasvim pristojni protivnici koje smo prosli .
Kao što već napisah besmisleno je porediti kvalitet protivnika u Ligi šampiona i Evropa ligi, zna se koje takmičenje ima epitet najelitnijeg, a koje ne. Za Viktoriju Plzen je čuo svako živ ko prati fudbal, za Kukeshi ne. Razlika u kvalitetu ti se najbolje oslikava u UEFA bodovanju.
A za Spartu iz Praga nije niko cuo? Recimo te godine je Sparta igrala u Europa ligi... Sve je to bara-bara do 3. pretkola...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

DenchiNL
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2014, 11:43

Utic je napisao/la:Post ti bas ima smisao... kome sta cestitas? Imas neku komsinicu zaljubljenu u bordo boju?
A sto se Tana tice... Boga mi ste ti i slicni tebi zasluzili za valentinovo duze pertle na poklon...
tebi i tvojim drugarima koji ne mozete dana bez ove teme i FKS :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 14 feb 2014, 11:47

DenchiNL je napisao/la:
Utic je napisao/la:Post ti bas ima smisao... kome sta cestitas? Imas neku komsinicu zaljubljenu u bordo boju?
A sto se Tana tice... Boga mi ste ti i slicni tebi zasluzili za valentinovo duze pertle na poklon...
tebi i tvojim drugarima koji ne mozete dana bez ove teme i FKS :D
Imaš ti ba kakvih obaveza u životu il' si non-stop na forumu? Yebo te i Sarajevo i Željo i forum, izađi vani, protestvuj, ganjaj curice, radi bilo šta drugo, samo sjaši malo sa foruma, opra na ruke.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2014, 12:14

plavetniloo je napisao/la: Imaš ti ba kakvih obaveza u životu il' si non-stop na forumu? Yebo te i Sarajevo i Željo i forum, izađi vani, protestvuj, ganjaj curice, radi bilo šta drugo, samo sjaši malo sa foruma, opra na ruke.
Dobar Tan i tebi :lol:
imas pjesmu gore s posvetom :lol:
a krenulo vas pravo ne samo da drzite predavanja sta treba FKS nego i privatno krenuli
a jeste koma :lol: :lol: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 feb 2014, 13:01

AdamSmith je napisao/la:
Samo malo...jel ovdje poenta ko je za koga cuo ili ko je kako odigrao? Ja za tu Vikoriju nikad prije nisam cuo do ove sezone. Sto se tice vasih predstava u Evropi one se samo mogu okarakterisati sramotnim. I nemoj se samo fatati Kukesija i Zete da se ne bi dzaba onda vracali na Litexe....isto ko da pricamo o pamcenju vjeverice. Sjeti se za promjenu Besiktasa, Genka, Cluja, Rapida, Sigme, Levskog...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 feb 2014, 13:09

LJUDI MOLIM VAS PUSTITE IH, IMAJU ONI DOVOLJNO PROBLEMA O KOJIMA SE TREBAJU BRINUTI
mi imamo samo problem sa nama samima, navijacima...
razumljivo je, 4-5 godina se i moglo trpiti ona smijurija od fudbala koju smo gledali... sve preko je vec postajalo razocarenje, broj gledalaca se enormno smanjio... ali ono najgore smo napravili protiv Borca i ti bodovi bi nam sad bili izuzetno bitni, a siguran sam da nije bilo te utakmice da bi imali i jos koji bod vise zbog pada samopouzdanja
Sada je najbitnije da u sto vecem broju dolazimo na utakmice, da bodrimo svoj klub i da ne punimo DZEP saveza zbog glupih baklji.. razumijem protiv komsija, razumijem protiv borca, al ne razumijem protiv MVO,TRAVNIKA i sl. ekipa, koje uz duzno postovanje ne predstavljaju atraktinog suparnika ni na terenu a ni na tribinama

Sto se igraca tice, od spreme do psihickog stanja, od rata pa do sad, nikad bolje nisu bili spremljeni...
raspravljajmo o tome koliko nam je dobro dosla ova situacija kada ne brinemo o dugovima, palatama, idemo na prirpeme sa ekipama iz evropskog vrha....

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 feb 2014, 14:28

'ajde neka neko na brzinu baci malo statistickih podataka..

-Koliko imamo trenutno igraca na platnom spisku?
-Koliko kojih igraca imamo razvrstano po formacijskim mjestima?
-Koliko imamo posudjenih igraca,i onih koji su kod nas na posudbi?
-Kojim igracima prije svih ostalih istice ugovor i kad?
-Koji igraci su sigurno tu jos dvije sezone i vise?

Hvala

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 feb 2014, 15:12

U slucaju povrede Bilbije,imacemo problema sa napadom.Pod hitno do Zenice nekog dovesti za klupe. :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox i 29 gostiju.