FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Grokok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Grokok » 14 feb 2014, 01:38

socrates je napisao/la:Ovolika kolicina ironije ne dolazi slucajno,niti je to samo i izricito zbog nas i svih zbivanja kod nas.. :D

Naime,klub im se vratio nazovi s "priprema",i sta se desava...kako se prica u pojedinim krugovima,tamosnji igraci (Antolovic ) se vec dali u bjezaniju,prema tome budimo tolerantni i razumni,kakve takve,ali su nam komsije,i bice da prolaze kroz najteze razdoblje svog postojanja,kako iznutra tako i izvana... ;)
Raspad, svi bježe. Pobjegao Antolović.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 14 feb 2014, 01:39

QWERTZ je napisao/la:
koala je napisao/la: ma brate jbg moras se roditi u Sarajevu da bi znao neke doskocice, izraze, čarlame tako da ne kontas da si me ZADO jbg kontam ja da vas vecina takvih navija za FKS 8-)
Rođen sam u Sarajevu. Čitav život sam tu. I prvi put čujem da se milijarderi zadaju. Jesu li i Romana Abramoviča zadali?

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 14 feb 2014, 01:39

QWERTZ je napisao/la:
koala je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:
Ne kontam, zadali? Kao kad ti učiteljica zada zadaću?
ma brate jbg moras se roditi u Sarajevu da bi znao neke doskocice, izraze, čarlame tako da ne kontas da si me ZADO jbg kontam ja da vas vecina takvih navija za FKS 8-)
Sine dragi, odakle si ti? :lol:

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 14 feb 2014, 01:40

Krokodil je napisao/la:@koala :lol:

valjda sad "država" ode na spavanje
a to Država pitaj gosp Dinu Selimovica svaka njegova je MI SMO NAJVECI U DRZAVI pa i ja tako
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2014, 01:40

kvalitetni smo od čelika al u Zenici nikad nije lako igrati ,uvijek motivisan domacin pa moze se reci i grub ,atmosfera uvijek nabrijana zaci nimalo laka utakmica ,al vjerujem u naš kvaltet i mislim da je vrijeme da dobijemo na b polju .pozz za sve normalne ljude ,nije bitno za koga navijate al daj te da normalno komuniciramo .gledam ovih par sto dolaze provocirat pa fakat rasprava na nivo djece od 10 godina .

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 14 feb 2014, 01:40

koala je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:
macahz je napisao/la:Ma razumi ih, nije im lahko, nedaj mi boze da smo u njihovoj kozi, to bio pravi kosmar, iz kojeg se, koliko god pokusavao, ne mozes trgnuti i probudit, vec sve dublje i dublje propadati. I sta ti onda preostaje, nista drugo, vec lijeciit kompleksem. Ali nece to dugo trajati, nakon prva 2-3 kola, sakrit ce se u misije rupe gdje realno i pripadaju.
e jbg pa ne moramo se sada vrijedjati ne kontam sto imas potrebu za vrijedjanjem, blago vama to kazem milijardera zadali, pokupovali igraca, sasvim je realno ocekivati da poderete ovo ali fkt
O čemu ti?
To bi trebao biti kao neki komentar ili replika ?.... ovo je vise spam , al eto, ako sam malo grub izvinite, ruzno je biti bahat prema "sirotinji", nije mi to bio cilj, to je samo bio jedan trenutak nepaznje. Stvarno ne vidim razloga, da dolazite na nasu temu i provocirate, postujem konstruktivne postove, cak i one koji se ne salzu sa stavom vecine, ali ako su konkretni i cinjenicno podkrijepljeni. Ja na vasu temu, ako vjerujete nisam ni usao, a kamo li nesto napisao. Zelim vam svu srecu, i da zavrsite 2. odmah iza nas i to jedan bod, cito da vam bude gore :D
Zadnja izmjena: macahz, dana/u 14 feb 2014, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 14 feb 2014, 01:42

Ne želimo separatiste na temi.

Hvala tjao! ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 feb 2014, 01:42

bordobijeli je napisao/la:kvalitetni smo od čelika al u Zenici nikad nije lako igrati ,uvijek motivisan domacin pa moze se reci i grub ,atmosfera uvijek nabrijana zaci nimalo laka utakmica ,al vjerujem u naš kvaltet i mislim da je vrijeme da dobijemo na b polju .pozz za sve normalne ljude ,nije bitno za koga navijate al daj te da normalno komuniciramo .gledam ovih par sto dolaze provocirat pa fakat rasprava na nivo djece od 10 godina .
svaka ti čast majstore al malo je "normalnih" ljudi u gradu općenito,a forum je odraz društva..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 14 feb 2014, 01:42

koala je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:
koala je napisao/la: ma brate jbg moras se roditi u Sarajevu da bi znao neke doskocice, izraze, čarlame tako da ne kontas da si me ZADO jbg kontam ja da vas vecina takvih navija za FKS 8-)
Rođen sam u Sarajevu. Čitav život sam tu. I prvi put čujem da se milijarderi zadaju. Jesu li i Romana Abramoviča zadali?
ma OK u pravu si ba stipu levata majke ti ;)

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 14 feb 2014, 01:44

jel istina da ste pred potpisom sanela jahica i anasa sharbinia?

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 14 feb 2014, 01:46

QWERTZ je napisao/la: ma OK u pravu si ba stipu levata majke ti ;)
Ne znam stvarno care o čemu ti pričaš. Koga da pustim? Nisam nikoga provociro majke mi.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 feb 2014, 01:46

Grokok je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ovolika kolicina ironije ne dolazi slucajno,niti je to samo i izricito zbog nas i svih zbivanja kod nas.. :D

Naime,klub im se vratio nazovi s "priprema",i sta se desava...kako se prica u pojedinim krugovima,tamosnji igraci (Antolovic ) se vec dali u bjezaniju,prema tome budimo tolerantni i razumni,kakve takve,ali su nam komsije,i bice da prolaze kroz najteze razdoblje svog postojanja,kako iznutra tako i izvana... ;)
To si ti rekao (zakljucio),ne ja..i gledajuci na redoslijed rijeci,evidentno si pod utiskom,i s predispozicijama paranoidne slike o navedenom pojmu :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 14 feb 2014, 01:49

socrates je napisao/la:
Grokok je napisao/la:

To si ti rekao (zakljucio),ne ja..i gledajuci na redoslijed rijeci,evidentno si pod utiskom,i s predispozicijama paranoidne slike o navedenom pojmu :!:
Redoslijed je baš u pravom smjeru. A ti ako shvataš kao provokaciju, onda je tvoj problem. Pod utiskom jesam, ne mogu da vjerujem kako ste se danas dodavali, pasovi i to ..

Ko Barsa tika-taka, oni iz Dile nisu znalu Đesu ..
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 14 feb 2014, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 14 feb 2014, 01:51

Malo mi je degutantno čitati postove pojedinaca u kojima se spominju košmari i kompleksi navijača najvećeg kluba u državi. Navijači Željezničara su u posljednje četiri godine proslavili tri titule prvaka Bosne i Hercegovine i samo zato što prema prepotentnom predviđanju pristalica manjeg sarajevskog kluba eventualno neće osvojiti i četvrtu titulu prvaka u pet godina se trebaju zavuči u mišije rupe. Živjela ''divovska'' filozofija.

P.S. Oprostite što pjenim.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 14 feb 2014, 01:52

Grokok je napisao/la:
Redoslijed je baš u pravom smjeru. A ti ako shvataš kao provokaciju, onda je tvoj problem. Pod utiskom jesam, ne mogu da vjerujem kako ste se danas dodavali, pasovi i to ..
Tvoj problem Aldine je što napišeš jedan post normalan, pa petnaest nenormalnih. I očekuješ kad napišeš normalan post, da mi to svi shvatimo kao prosvjetljenje, i tvoju objektivnost. Ja sam ti čestitao kad sam vidio prvi post na temi, normalan, a ti si se nakon 10 minuta posrao na sve što si napis'o. Pa sad, ono.. Šta ti misliš kako se odnositi prema takvoj osobi?

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 14 feb 2014, 01:54

realno SVAKO VAM JE PLIJEN... sa onakvom igrom ko danas ni ulazak u EL nije nemoguce

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2014, 01:56

daj ba ljudi hoce li ko sta normalno napisati o igri ,igracima ,suparnicima nesto zanimljivo o cemu se moze diskutovati .pa skontaj te vise da navijacima Sarajeva FKS je najbolji na svijetu kao sto je i navijacima Zeljeznicara zeljo najbolji i tu nema rasprave .

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 14 feb 2014, 01:57

koala je napisao/la:
Grokok je napisao/la:
Tvoj problem Aldine je što napišeš jedan post normalan, pa petnaest nenormalnih. I očekuješ kad napišeš normalan post, da mi to svi shvatimo kao prosvjetljenje, i tvoju objektivnost. Ja sam ti čestitao kad sam vidio prvi post na temi, normalan, a ti si se nakon 10 minuta posrao na sve što si napis'o. Pa sad, ono.. Šta ti misliš kako se odnositi prema takvoj osobi?
Vidi, kao prvo meni je žao tog momka što ga spominjete, a već kad znaš brate drage javi se direktno s svojim imenom. Ovako nije fer da si ti zaštičen ko foka, a imaš m... prozivati nekog Aldina, ko god to bio. Normalno pišem, ako se normalno napiše nešto. Niti vrijeđam koga, a niti psujem nekome. Sve po pravilima .. ;)

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 14 feb 2014, 01:58

AdamSmith je napisao/la:Malo mi je degutantno čitati postove pojedinaca u kojima se spominju košmari i kompleksi navijača najvećeg kluba u državi. Navijači Željezničara su u posljednje četiri godine proslavili tri titule prvaka Bosne i Hercegovine i samo zato što prema prepotentnom predviđanju pristalica manjeg sarajevskog kluba eventualno neće osvojiti i četvrtu titulu prvaka u pet godina se trebaju zavuči u mišije rupe. Živjela ''divovska'' filozofija.

Pa misije rupe su sinonim na vase titule. Ilustrativno, misevi ili pacovi, isto je to, imaju dobro oraganizovane kanale u podzemlju za snadbejvanje hranom i svim ostalim i jako dobro se snalaze, dok kad izadju vani, budu preplaseni i lahak plijen. Isto je to sa Zeljeznicarom, u podzemlju nase lige, ste jako dobri i organizovani, najorganizovanij, dok kad izadjete u Evropu, tako ste lahak plijen da je to za nepovjerovati. I u voj ilustraciji mozete naci odogovre na vase titule :D

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 14 feb 2014, 02:02

macahz je napisao/la:
AdamSmith je napisao/la:Malo mi je degutantno čitati postove pojedinaca u kojima se spominju košmari i kompleksi navijača najvećeg kluba u državi. Navijači Željezničara su u posljednje četiri godine proslavili tri titule prvaka Bosne i Hercegovine i samo zato što prema prepotentnom predviđanju pristalica manjeg sarajevskog kluba eventualno neće osvojiti i četvrtu titulu prvaka u pet godina se trebaju zavuči u mišije rupe. Živjela ''divovska'' filozofija.

Pa misije rupe su sinonim na vase titule. Ilustrativno, misevi ili pacovi, isto je to, imaju dobro oraganizovane kanale u podzemlju za snadbejvanje hranom i svim ostalim i jako dobro se snalaze, dok kad izadju vani, budu preplaseni i lahak plijen. Isto je to sa Zeljeznicarom, u podzemlju nase lige, ste jako dobri i organizovani, najorganizovanij, dok kad izadjete u Evropu, tako ste lahak plijen da je to za nepovjerovati. I u voj ilustraciji mozete naci odogovre na vase titule :D
pa vidi ne bih da budem nekulturan ali ovim postom si se sebi p..... u stau, kad samo onda mi lak plijen a osvajali, kazem bar do sad titule, kako ih ti nazivas rupama pa onda sta ste vi majka mu stara bas te ne kontam, ali od ove polusezone mislim a ce biti druga najpostenija titula od kako se igra PL BIH svaka vam cast

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.