Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Marsal » 08 nov 2025, 23:23

avenija je napisao/la:
08 nov 2025, 23:18
Marsal je napisao/la:
08 nov 2025, 23:03
avenija je napisao/la:
08 nov 2025, 17:51

Da Vinci i AS burgers. Neces se zajebati zbog kvalitete samo je malo poskupo i psihicki šok da nesto sto si samo prije 4-5 godina plaćao 10 KM danas skoro 3x skuplje.

Sjecas se prije vremena odes u ZS 1.5 KM piva pola litre, napijes se ko stoka za 4.5 KM. Onda u Gatto krigla pola litre 3 KM.
Za cenera ne znas kako ti se mama zove. :mrgreen:

Jos u pekaru odes burek 1.5 KM, danas u Evropi ovdje u lameli samo jedan onaj red bureka 1.5 KM. Tri redka 4.5 KM.
Golubu bacis pola ostanete gladni i ti i on. :D

Ne moze se zivjeti ispod 4000 KM plate.
Joj kad spomenu ZS. Mene policija izvodila šta sam radio sa cvajom u džepu. Jednom popio 9 jelena, pojeo uštipke sa suhim mesom i popio kafu da se dozovem, idem Seni reko Seno koliko kaže 18 maraka :urnebes:

Nisam ove godine sveukupno 2 pive popio, čudna vremena
Ma i meni su to najbolja vremena. Nema 7-8 godina. **** korona sve sjebala. Svaki dan ali svaki lagano šetnja do ZS i bas sto kazeš meza i piva. A nema ljakova, Seno i svi konobari ih otjeraše sve, po licu ocjenjuju koga će maltretirati,nanjuši onog iz Nemile 20 metara od objekta :mrgreen:

Da zna ova raja sa foruma price iz ZS svaka bi otišla u najsmješniji postovi na forumu. Dovedeš 5 ljudi uzmes uštipke sir suho meso, salatu, pomfrit, girice i svima po 3 pive, kontaju ko će ovo sve platiti dva stola puna hrane i pića a ono sve 29 maraka. :rol: :rol:
Kad smo se mi sa foruma okupljali odveo ja ljude tu, bilo nas 6-7, svi popili po makar jednu pivu i jeli. Reko ja ću platit, da budem džek :mrgreen:

Račun 37 maraka :tokralju:

Najviše što smo uspjeli spichkat za noć tu 120 maraka ali bilo nas 10-ak još da znaš kakvo je odvaljivanje bilo.

Dolazi Seno u pola 2, zagrli me, kaže brate haj popijte to i vodi ovu bagru, hoćemo i mi do Gatta na pivu :urnebes:

A došle neke 4 cure i naručile 2 pizze. Sa jedne pojeli dva komada, sa druge 3. Lik uze pizze, opsova Boga i kaže evo Seno časti :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 nov 2025, 02:16

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.