Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la soko » 20 avg 2015, 19:55

Ajax je napisao/la:Solidan samo nije ni blizu potencijal za prvih 11 seniroske reprezentacije ni blizu. Desna noga mu je puno losija od lijeve tako da bukvalno sve radi samo sa jednom nogom. Tehnika, udarac izvana i dodavanja ima jako dobra. Igra jedan na jedan po krilu mu nije nesto. Sve u svemu opet igra desno krilo kao i proslu sezonu. Iz neznam kojeg razloga je momak igrao lijevo krilo u reprezentaciji. Mozo on solidno u sredini terena samo nije to to jos sto se tice A selekcije.
To sigurno stoji. On bi mogao uci sa klupe ako ganjamo rezultat, da bude iza napadaca jer ta mu pozicija pase.
Jak sut i dobar za asistencije.
Defanzivno je skroz los i prilicno je spor a nama treba igrac koji je dobar u defanzivi. Eno Grahovac juce je odigrao solidno protiv puno puno jaceg tima, Grahovac je dobar u defanzivi, zna se postaviti i u dobroj je formi.
Onda imamo Cimia ako bude igrao u Paoku i on ce biti sve bolji i bolji.
Besic i Pjanic su dva koja moraju igrati u sredini. Onda Sejo ili Medo kao taj treci igrac. Vidjecemo kako ce Vrancic izgledati a onda jos imamo Grahovca, Cimirota, Tinu i Hadzica.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 avg 2015, 20:01

Ima ovdje dobar stream.

http://www.laola1.tv/de-at/live/fc-slov ... 77558.html

Sto se prvog poluvremena tice, najbolji igrac na terenu.

Tino treba da napravi iskorak, i da predje u jacu ligu jer bi ga to siguran sam u buducnosti dovelo do vece minutaze u reprezentaciji. Momak ima jednostavno slifa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 20:07

djokica je napisao/la:P.S. I hrvatska ima igrace Hajduka u reprezentaciji, nije to sramota :)
Koji to igrac Hajduka igra za Hrvatsku reprezentaciju. Imali li i jedan da je u 30 igraca ??

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2015, 20:20

da nije kalinica bilo bi 4-0 za liberec. slab hajduk.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 20:23

STEVIE je napisao/la:da nije kalinica bilo bi 4-0 za liberec. slab hajduk.
Slabi i jedni i drugi. Imali su srece i oni i Dinamo ove sezone sto su i sami priznali i izvukli su protivnike koje su prizeljkivali. Poptuno neizvjesno je ovdje jedino sto Hajduku moze pomoci publika u revansu koju ovi nemaju i sto ovi Slovaci nemaju jako kvalitetnog spica i bukvalno zele da se usetaju u gol. Inace prema prilikama je Slovan puno bolji samo ko te pita. Gledaju se samo bodovi.
soko je napisao/la:To sigurno stoji. On bi mogao uci sa klupe ako ganjamo rezultat, da bude iza napadaca jer ta mu pozicija pase.
Defanzivno je skroz los i prilicno je spor a nama treba igrac koji je dobar u defanzivi. Eno Grahovac juce je odigrao solidno protiv puno puno jaceg tima, Grahovac je dobar u defanzivi, zna se postaviti i u dobroj je formi.
Ko je bolji odnosno ko je bio bolji kada je Pape bio selektor na toj poziciji da ulazi sa desne strane u sredinu i opali po golu. Susic ili Hajrovic ?? Koga bi ti prije uveo u igru za tih 20 minuta ili Visca. Grahovac je druga pozicija.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 avg 2015, 20:42

Ajax je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:da nije kalinica bilo bi 4-0 za liberec. slab hajduk.
Slabi i jedni i drugi. Imali su srece i oni i Dinamo ove sezone sto su i sami priznali i izvukli su protivnike koje su prizeljkivali. Poptuno neizvjesno je ovdje jedino sto Hajduku moze pomoci publika u revansu koju ovi nemaju i sto ovi Slovaci nemaju jako kvalitetnog spica i bukvalno zele da se usetaju u gol. Inace prema prilikama je Slovan puno bolji samo ko te pita. Gledaju se samo bodovi.
soko je napisao/la:To sigurno stoji. On bi mogao uci sa klupe ako ganjamo rezultat, da bude iza napadaca jer ta mu pozicija pase.
Ko je bolji odnosno ko je bio bolji kada je Pape bio selektor na toj poziciji da ulazi sa desne strane u sredinu i opali po golu. Susic ili Hajrovic ?? Koga bi ti prije uveo u igru za tih 20 minuta ili Visca. Grahovac je druga pozicija.
Hajrovic. Pa tako smo i igrali dok je Pape bio selektor do Nigerije, znas i sam.
A Visca nije taj tip igraca da ulazi u sredinu i opuca bombu po golu. A ja sam trenutno za Viscu, jer je timski igrac.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 20:49

soko je napisao/la: A Visca nije taj tip igraca da ulazi u sredinu i opuca bombu po golu. A ja sam trenutno za Viscu, jer je timski igrac.
Nije taj tip igraca samo isto je mogao odigrati tu poziciju desnog krila kod 4-5-1 kod 4-4-2 ne.
Sve u svemu solidno je Susic odigrao danas nije bio los. Borben steta sto nije postigao gol. Samo da je dominirao utakmicu i nadigravao se sa njima ( vozao ih ) nije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 avg 2015, 20:51

Tino solidan danas, šteta za onu prečku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 avg 2015, 20:56

Ajax je napisao/la:
djokica je napisao/la:P.S. I hrvatska ima igrace Hajduka u reprezentaciji, nije to sramota :)
Koji to igrac Hajduka igra za Hrvatsku reprezentaciju. Imali li i jedan da je u 30 igraca ??
Kalinic je povremeno igrao ali Hajduk prodaje mlade igrace prije nego sto sazru za repke. Evo sada Pasalic igra solidno i u repki je. Kalinic isto. Sada su Balic i Vlasic novi potencijali. Tino je danas u prvom poluvremenu bio odlican. Drugo je potonuo kao i cijela momcad. Sve u svemu dobro. Tino ima strasnu lijevicu i ja bi ga opet pozvao u repku. Neka ga na klupi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 21:02

Jedino golman Kalinic povremeno i to je sve. Pasalic ima samo jedan nastup za seniore sve ukupno. I to poslje toga sto je bio cijelu sezonu standardan u klubu iz lige5 opet nista. I sada kada je izgleda postao standardan u jednom Monacu i kada je postigao gol neki dan tek sada mislim da ce zaigrat za reprezentaciju. Ovi mladi su samo potencijali i nista vise. Sto se tice Pasalica bolje da smo njega nagovorili da zaigra za nas. On bi nam sigurno valjao i bio je daleko najbolji igrac Hajduka i tek mu je 20 godina.

Slazem se da Tinu treba pozvati u repku sto znaci da najvjerovatnije nece biti pozvan Salihovic. Samo svejedno zasluzio je a Salihovic je ipak presao u Kinu. Samo ja bi volio da napravi Tino jos taj jedan korak i postane dominantniji na terenu. To bi bilo dobro i za njega a i za reprezentaciju.

@dubrovnik i dobar vam ovaj Ohandza po meni najbolji danas kod vas. Svaka cast Hajduku da su pronasli ovakvog igraca. Izgleda da cak nije bio skup koliko vidim :roll: :roll: Odlican igrac. A prema transfermarktu vrijedi 250k eura :lol: :lol: Brzo ce to skociti. Mozda jer mu je ovo prva sezona prava u seniorima pa zato.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 avg 2015, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 20 avg 2015, 21:25

Ajax je napisao/la:
Imaju trenutno Kalinica i Caktasa pozvane.
Blizu su Milic i Vlasic.

Igrali su i Subasic, Radosevic... u raspalom Hajduku pa su bili u reprezentaciji Hrvatske.

Govorim o spisku reprezentacije, niko ne prica o prvih 11. Biti na spisku je upravo ono sto TSS zasluzuje kod nas
FKS❤️1946

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2015, 21:40

Sto su se raspisali papetovci, tino zasluzio poziv salihovic nije on je u kini :urnebes: sta sve neces procitat... precka protiv sile libereca je bila dovoljna za novu propagandu za novi pocetak kampanje !!! Takva igracina , rodjen kao vrlooo mlad jos uvjek u ajduku... Inter javi seeeee, roberto lazove spominjo si ovu igracinu a neces da kupujes ! Prespor, nema desne noge, vise da ne nabrajamo . Nikad igraca od njeg!!! Nazalost, dzabe ste se nadali !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 20 avg 2015, 21:50

bhfanatic14 je napisao/la:Sto su se raspisali papetovci, tino zasluzio poziv salihovic nije on je u kini :urnebes: sta sve neces procitat... precka protiv sile libereca je bila dovoljna za novu propagandu za novi pocetak kampanje !!! Takva igracina , rodjen kao vrlooo mlad jos uvjek u ajduku... Inter javi seeeee, roberto lazove spominjo si ovu igracinu a neces da kupujes ! Prespor, nema desne noge, vise da ne nabrajamo . Nikad igraca od njeg!!! Nazalost, dzabe ste se nadali !
Nista protiv Seje, ne znam kako povezes Seju i Tina.

Sejo treba da bude pozvan naravno.
Ali kad vec spominjes brzinu i desnu nogu, Sejo nije brz i desna noga mu sluzi samo da se nasloni kad koristi lijevu.
Ali pretpostavljam da ti taj problem vidis samo kod TSS
FKS❤️1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2015, 21:50

Ajax je napisao/la:Jedino golman Kalinic povremeno i to je sve. Pasalic ima samo jedan nastup za seniore sve ukupno. I to poslje toga sto je bio cijelu sezonu standardan u klubu iz lige5 opet nista. I sada kada je izgleda postao standardan u jednom Monacu i kada je postigao gol neki dan tek sada mislim da ce zaigrat za reprezentaciju. Ovi mladi su samo potencijali i nista vise. Sto se tice Pasalica bolje da smo njega nagovorili da zaigra za nas. On bi nam sigurno valjao i bio je daleko najbolji igrac Hajduka i tek mu je 20 godina.

Slazem se da Tinu treba pozvati u repku sto znaci da najvjerovatnije nece biti pozvan Salihovic. Samo svejedno zasluzio je a Salihovic je ipak presao u Kinu. Samo ja bi volio da napravi Tino jos taj jedan korak i postane dominantniji na terenu. To bi bilo dobro i za njega a i za reprezentaciju.

@dubrovnik i dobar vam ovaj Ohandza po meni najbolji danas kod vas. Svaka cast Hajduku da su pronasli ovakvog igraca. Izgleda da cak nije bio skup koliko vidim :roll: :roll: Odlican igrac. A prema transfermarktu vrijedi 250k eura :lol: :lol: Brzo ce to skociti. Mozda jer mu je ovo prva sezona prava u seniorima pa zato.
Slazem se za Camugu odlican je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2015, 21:57

djokica je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Sto su se raspisali papetovci, tino zasluzio poziv salihovic nije on je u kini :urnebes: sta sve neces procitat... precka protiv sile libereca je bila dovoljna za novu propagandu za novi pocetak kampanje !!! Takva igracina , rodjen kao vrlooo mlad jos uvjek u ajduku... Inter javi seeeee, roberto lazove spominjo si ovu igracinu a neces da kupujes ! Prespor, nema desne noge, vise da ne nabrajamo . Nikad igraca od njeg!!! Nazalost, dzabe ste se nadali !
Nista protiv Seje, ne znam kako povezes Seju i Tina.

Sejo treba da bude pozvan naravno.
Ali kad vec spominjes brzinu i desnu nogu, Sejo nije brz i desna noga mu sluzi samo da se nasloni kad koristi lijevu.
Ali pretpostavljam da ti taj problem vidis samo kod TSS
Cito sam medju drugim postovima kao ovaj igra u prvoh 11 a sejo je u kini zato poziv tini a seji ne :urnebes: ... sejo je sigurno brzi od tine pogledaj podatke bundeslige. Sejo je bio medju brzim igracima. A druga stvar kad imas onakvu lijevu ko seju onda dodjes do bundeske. Netrebamo to ni u snu poredit sejine centarsuteve, suteve sa distance, slobodnjake i tininu lijevu. Sejina ljevaka se ne radja cesto. Ja nista nemam protiv otog svena nego sam samo realan da on nije za repku nit ce ikad bit !!! Ja gledam samo za repku sta je dobro. A tin sigurno nije !!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2015, 22:24

Kakve su to lazi kakvo lijevo krilo TSS ?? zar nije doveden kao zadnji vezni.... to kao prvo...kao drugo on nemoze krilo igrat jer je prespor i slab u defanzivi znaci nema sta trazit na krilu...to je guranje na silu ovog momka koji nije za repke i sramota je sto se on nadje na spisku...kao trece na krilu imamo Viscu,Hajrovica,Salihovica,Lulica,Zeca moze i Kolasinac odigrat po potrebi ...e sad ti sam sebi ih postroji ko ce na desno ko na lijevo krilo. Tino nemoze na krilo, nije igrac za krila nije igrac za repke,netreba nam !!! Otvorite oci safet vam ih zamazo... a da nepricam kolko jos ima potencijalnih koji nisu na spisku a vrebaju priliku ...koji su bolji od TSS,samo smeta momak i uzima mjesto boljim !!!!!!!!!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 20 avg 2015, 22:26

Ima ko je odgovoran da napravi spisak od 23 igraca, ali ako bas hoces, po meni trenutno:
Begovic
Sehic
Buric
Mujdza
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Bicakcic
Sunjic
Kolasinac
Lulic
Besic
Cimirot
Pjanic
Vrancic
Hajrovic
Visca
Salihovic
Susic
Dzeko
Zec
Djuric
Hodzic

Naravno Ibisevic, Medinjanin kad pocnu igrati
Obratiti paznju na Mahmutovica, Grahovca, Prcica, Bajica...
FKS❤️1946

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 avg 2015, 22:27

bhfanatic14 je napisao/la:Kakve su to lazi kakvo lijevo krilo TSS ?? zar nije doveden kao zadnji vezni.... to kao prvo...kao drugo on nemoze krilo igrat jer je prespor i slab u defanzivi znaci nema sta trazit na krilu...to je guranje na silu ovog momka koji nije za repke i sramota je sto se on nadje na spisku...kao trece na krilu imamo Viscu,Hajrovica,Salihovica,Lulica,Zeca moze i Kolasinac odigrat po potrebi ...e sad ti sam sebi ih postroji ko ce na desno ko na lijevo krilo. Tino nemoze na krilo, nije igrac za krila nije igrac za repke,netreba nam !!! Otvorite oci safet vam ih zamazo... a da nepricam kolko jos ima potencijalnih koji nisu na spisku a vrebaju priliku ...koji su bolji od TSS,samo smeta momak i uzima mjesto boljim !!!!!!!!!
Brate komedija :urnebes: lazni igrac odbio Belgiju, Hrvatsku, Inter itd...
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2015, 22:30

Ali Mesu nece :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 avg 2015, 22:59

harishp je napisao/la:Ali Mesu nece :mrgreen:
Dosla struja u Han Pijesku. :urnebes: :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.