P.S eto opet smo pokazali kakav smo domacin da se kod nas moze igrati i na kraju naravno aplauzi za igrace Veleza

Tebi druze svaka cast na postenom i kulturnim postovima. Inace skoro je pravilo ovdje na forumu da ova raja iz "manjih" sredina pisu kulturnije.neutralan__ je napisao/la:prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi,utakmica je bila ko ku.rac sto i nije cudno s obzirom kakav je teren bio,najbolji vam je Gadzo ubjedljivo lik je brz a i ima snage ,cestitke i za RA koji su po ovakvom vremeenu iz dalekog Mostara dosli da bodre svoj tiimmalo kasnije cu i slike ubacit
![]()
sve u svemu cestitke jos jednom i nadam se da cete izboriti opstanak kad vec mi necemo ,mozda se nekad opet vidimo u PL ali nekad
pozz
P.S eto opet smo pokazali kakav smo domacin da se kod nas moze igrati i na kraju naravno aplauzi za igrace Veleza
joj drug mozes li malo sacekat smrzo sam se ko pi.cka na stadionuVELEZDOGROBA je napisao/la:haj daj slike majke ti
hvalakimbo je napisao/la:Tebi druze svaka cast na postenom i kulturnim postovima. Inace skoro je pravilo ovdje na forumu da ova raja iz "manjih" sredina pisu kulturnije.neutralan__ je napisao/la:prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi,utakmica je bila ko ku.rac sto i nije cudno s obzirom kakav je teren bio,najbolji vam je Gadzo ubjedljivo lik je brz a i ima snage ,cestitke i za RA koji su po ovakvom vremeenu iz dalekog Mostara dosli da bodre svoj tiimmalo kasnije cu i slike ubacit
![]()
sve u svemu cestitke jos jednom i nadam se da cete izboriti opstanak kad vec mi necemo ,mozda se nekad opet vidimo u PL ali nekad
pozz
De slozi nam kakav lijep izvjestaj i par slicica. Sretno u nastavku prvenstva !!!
eh i meni je to drago i to je danas jedino sto me oraspollozilo i ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno!kimbo je napisao/la:@neutralan__
Hvala velika ! Svaka cast Buducnosti kao klubu jer imajuci u obzir vaznost utakmice za nase prilike cudno da nije bilo nekakvih ispada i krkljanca .
ima brate od RAVELEZDOGROBA je napisao/la:pozuri ugrij se pa nam daj slikeeee
ako imas red army slika izbaci
nema na cemuapple je napisao/la:Hvala brate na slikama.
Sloboda za generala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.