Nek ga je malo spustio na zemlju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nema ništa od toga, Ibra ostaje jer ...betton je napisao/la:Sta je sa ibrom?Zanima me prica koja ga veze za Real.Nasi bi,izgleda,pristali uz zamjenu za Higuain-a.Posto nema sanse za tako nesto,ta opcija otpada,Medjutim,mediji na otoku povezuju Teveza kao clana Milana,a da Ibra ode kod njih.Zanima me sad vase misljenje.![]()
De Rossi---"If I dont renew with Roma it is not a huge deal."
hahaha kakvih 10 godina, pa on vec sad ima 28-29betton je napisao/la:eh,ako se on dovede ne treba da se brinemo vise za tu pziciju DMF u narednih 10 godina.![]()
Ali..Kakvi su nasi sa parama u kasi,to je vec neka druga prica...
Boateng_27 je napisao/la:hahaha kakvih 10 godina, pa on vec sad ima 28-29betton je napisao/la:eh,ako se on dovede ne treba da se brinemo vise za tu pziciju DMF u narednih 10 godina.![]()
Ali..Kakvi su nasi sa parama u kasi,to je vec neka druga prica...
Subota 20:45 direktan prenos na arenasport 1.meho-medo je napisao/la:Imali sta nova na milannews kada je utakmica protiv Palerma jeli u subotu ili petak i koji bi povama trebao sastav Milana izaci na tu utakmicu ja bih to ovako poslozio:
............Abbiati..............
Abate...Mexes..T.SIlva...Taiwo
.............M.W.Bommel..........
......Aquilani...............Sedorf..
..................Robinho..............
..........Cassano....Ibrahimovic.....
Mozda jeste malo preofanzivno ali u ovoj utakmici trebamo uzeti sva tri boda
Kevin-Prince Boateng - official site
Dear Fans,
The weekend is coming soon and we are excited for the next game against Palermo. Unfortunately I can´t help because I have to wait until the next game, but I will give my best in the Champions League game on Wednesday!!
Hope to see you all in the stadium. Take Care…
Yours Kevin-Prince
lloris teško. bio je na korak od milana ali je on odbio italijane da bi prešao u lyon tako da ne vidim što bi napustio velikana kao što je lyon da pređe u prosječan milan. handanović je dobar golman, ne bih imao ništa da moj imenjak pređe u milan. iskreno za mihaylova prvi put čujem...Boateng_27 je napisao/la:Evo čitam da će nam od ovih jedan 100% doći golman...
Handanović, Lloris, Mihaylov ...
Evo današnja presica Allegrija : http://translate.googleusercontent.com/ ... niRaMR_6vQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Mojne mi Teveza spominjat. Ne želim ga gledati uopće.betton je napisao/la:Sta je sa ibrom?Zanima me prica koja ga veze za Real.Nasi bi,izgleda,pristali uz zamjenu za Higuain-a.Posto nema sanse za tako nesto,ta opcija otpada,Medjutim,mediji na otoku povezuju Teveza kao clana Milana,a da Ibra ode kod njih.Zanima me sad vase misljenje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.