Nama sretno šta reći možemo ,euforija će bit,navijači dijsapora ne sumnjam, kažu neki da će možda kiša padat.Ali samo pametno možemo mi to ,sastav je odličan ,uigran,samo SREĆE i dragi BOG nek je uz nas !
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Odlično. Taman da Portugalci, nakon što pokisnu pod navodnicima, pokisnu i doslovno.bambina je napisao/la: kažu neki da će možda kiša padat.
A dobro i kljucni igraci su nam prepuni iskustva, tako da oni zajedno sa Safetom poprilicno dobro sve ovo podnose, odmah je i nama drugacije heheGoalgetter je napisao/la:Kako nece, peta historijska tekma zaredom jbg, vise preslo u rutinunafrI82 je napisao/la:Nekako mi puno manje ima euforije nego li prije dvije godine, mozda je to dobar znak, znamo da mozhemo ali znamo i ko je i sta Portugal, cvrsto na zemlji, to je najbitnije, a ne kao sa Cirom, idemo im ....t mater.
2:24 trener yugoslavijecalcio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pape zna kako se pobjedjuju portugalci![]()
On je zabio prvi gol iz slobodnjaka, ostali strijelci Halilovic i Piksi Stojkovic
Pitaju Skaku u ratu:vrebac86 je napisao/la:ja nikad lakse utakmicu nisam docekao,, danas sam sina osunetio fala dragom Bogu sve u redu!!! tako da sam utakmicu potpuno zaboravio!!! bice gusto bit ce 0-2!!!!!!!!!!!!![]()
Jel' ovo Pape posl'o pas na 5:00? Magija!calcio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pape zna kako se pobjedjuju portugalci![]()
On je zabio prvi gol iz slobodnjaka, ostali strijelci Halilovic i Piksi Stojkovic
Jesi to stigao?HZ_ilidzaa je napisao/la:U srcu lisabona grmi jedna si jedina ! Polhko okupirano glavni trg.
haj danas mogu jos i razumjeti ali ako mi sutra ovako nesto napises lucno cu te razbiti ko beba zvecku!!!!!!!! ti bi da da se nesto konstruktivno i pametno pise pred ovakvu tekmu????? skretanje sa teme mislim da bi mnogima dobro doslo jer ce i onako 16.11.2011 u 00:01 mnogi zavrsiti u HITNOJ!!!!geronimo je napisao/la:A da otvorimo posebnu temu o našem duševnom stanju?![]()
![]()
Nemojte ljudi k'o Boga vas molim.Vidi jedan od drugog, pa i on napiše, pa će do sutra biti kamara toga što nema veze sa temom.
![]()
Da konstatujemonije nikome lako, najmanje našim zmajevima (ljiljanima, kako vam je draže), ali...
Razumijete šta sam htio reći.
Moja prognoza 2:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.