Kako si jos ?sake je napisao/la:Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , najnovija informacija,i to po zelji Morinja PS:provjereno iz povjerljivih izvora
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
sake je napisao/la:Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , najnovija informacija,i to po zelji Morinja PS:provjereno iz povjerljivih izvora
To si neki dan čitao da je kao Mourinho rekao da ako pređe u Real Madrid da mu je Džeko prva opcija. Glupost i to je to.
Bliski igraču

Najjači su ovi što imaju provjerene izvoresake je napisao/la:Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , najnovija informacija,i to po zelji Morinja PS:provjereno iz povjerljivih izvora

Ja sam Madridista al nijednom transferu ne vjerujem dok informaciju ne pročitam ovdje http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home.htm
Tu kad se pojavi onda je 100 % tačno !

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Ovdje je izgledao postalo in, da sto vecu glupost izvalis
. Previse izgelda ima osoba koji nisu zrele za diskusiju. Bolje im je da igraju klikera, slicica, picigena, itd..Unistite vas ovaj internet.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja ba danas vidio Dzeku u gradu. Pio pice odmah do mog stola kod Vjecne vatre. Pitao sam ga ide li u Liverpool i rekao je da nema nista od toga. Ali mi nije odgovorio kad sam ga pitao za Real i United. Samo se zagonetno nasmijao.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ak je dobio ponudu iz Madrida nema šanse da ode negdje drugo. Madrid je njegov novi dom ! 

- NoName
- Kontakt:
Jesil' ga pitao za Porto?Trasimaco je napisao/la:Ja ba danas vidio Dzeku u gradu. Pio pice odmah do mog stola kod Vjecne vatre. Pitao sam ga ide li u Liverpool i rekao je da nema nista od toga. Ali mi nije odgovorio kad sam ga pitao za Real i United. Samo se zagonetno nasmijao.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trasimaco je napisao/la:Ja ba danas vidio Dzeku u gradu. Pio pice odmah do mog stola kod Vjecne vatre. Pitao sam ga ide li u Liverpool i rekao je da nema nista od toga. Ali mi nije odgovorio kad sam ga pitao za Real i United. Samo se zagonetno nasmijao.
Jel bio Mourinho snjim,jer su ovi rekli da ze Dzeko i on na kafu poslje utakmice Lige Prvaka?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bili Mourihno, Perez i Zidane u Sarajevu dogovarali transfer Dzeke , ja ih vidio.... hahahahah ...
Ma smjesne su sve ove trač novine, onda razne bomba stranice i slično...
Jes da kad Perez pokuca na vrata i klub je na prodaju a ne igrač, al et biće kad bude sve ...
Ma smjesne su sve ove trač novine, onda razne bomba stranice i slično...
Jes da kad Perez pokuca na vrata i klub je na prodaju a ne igrač, al et biće kad bude sve ...

Ma jok ba, kratak je bio razgovor i slikanje. Ali se nisam mogao suzdrzati da ga ne pitam za ova tri kluba. Ne daj Boze da ode u Liverpool ili Real. A o Bayernu mu nisam smio nista ni spomenuti, da mu slucajno ne bih dao kakvu ludu ideju. Nikad to sebi ne bih oprostio. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
- Kontakt:
Evo vam ljudi informacija iz prve ruke
wolfsburgove novine su objavile da je mourinho vec razgovarao sa dzekom i da ce real povuci klauzulu po kojoj dzeko moze da ide za 40 miliona
ovo kada svabe objavljuju nema nista napamet,tako da je ovo gotovo pa sigurno

http://www.sportmedien.eu/transfergeruc ... dzeko-2994
Da prevedem naslov : SHUSKA SE SHUSKA : REAL MADRID KUPIO EDINA DZEKU
Vijest prije 35 minuta na google news....
Jesu li ove novine ozbiljne???
Elmar je napisao/la:Jesu li ove novine ozbiljne???
Oni se oslanjaju takodjer na dnevne novine iz Wolfsburga...
Valjda bi trebali nesto znati, ali sve vise dolazi do izrazaja da je REAL dobio utrku....
hahah jao Boze dragi, koji cirkus...
Pa ove iste novine "WOlfsburger Nachrichten" prenose informaciju koju su pukli nasi mediji sinoc ili preksinoc, kad li je ono bilo... i govore da se dzeko trebao naci u madridu, gdje ocigledno nije bio ako ga je danas neko vidio na kafi...
znaci, lafina i konfuzija, al ono zesca...
Pa ove iste novine "WOlfsburger Nachrichten" prenose informaciju koju su pukli nasi mediji sinoc ili preksinoc, kad li je ono bilo... i govore da se dzeko trebao naci u madridu, gdje ocigledno nije bio ako ga je danas neko vidio na kafi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:hahah jao Boze dragi, koji cirkus...
U pravu si ! Do sad su svi izvori u vezi transfera za Real od Wolfsburger Nachrichten...
Mene Svabe uglavnom medijski do sad nisu razocarale, bila patka ili ne...
na osnovu cega to zakljuciElddar je napisao/la:Džeko je sve bliži Realu

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
koliko sam uspio shvatiti preko google translate-a,u tekstu pise da se sinoc trebao vidjeti sa Mourinhom u Madridu,poslije finala...znaci,izgleda da je opet supljaAdnanix je napisao/la:http://www.sportmedien.eu/transfergeruc ... dzeko-2994

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
STA JE PIOTrasimaco je napisao/la:Ja ba danas vidio Dzeku u gradu. Pio pice odmah do mog stola kod Vjecne vatre. Pitao sam ga ide li u Liverpool i rekao je da nema nista od toga. Ali mi nije odgovorio kad sam ga pitao za Real i United. Samo se zagonetno nasmijao.

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih