GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

BurningLegion
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la BurningLegion » 30 maj 2014, 22:02

Signore je napisao/la:
Lillard je napisao/la:http://zanasdinamo.com.hr/

Peticija, idemo ljudi :salut:
Lako za nas koji imamo, al kako ovo da potpisu oni koji nemaju OIB?
Svaki drzavljanin RH ima OIB. Pod drzavljanin RH mislim i na Hrvate iz BiH jer su vlasnici hrvatskog drzavljanstva, domovnice i putovnice, tako da ako spadas u tu skupinu sigurno imas OIB i ne vidim problem samim time. ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2014, 22:30

BurningLegion je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Lillard je napisao/la:http://zanasdinamo.com.hr/

Peticija, idemo ljudi :salut:
Lako za nas koji imamo, al kako ovo da potpisu oni koji nemaju OIB?
Svaki drzavljanin RH ima OIB. Pod drzavljanin RH mislim i na Hrvate iz BiH jer su vlasnici hrvatskog drzavljanstva, domovnice i putovnice, tako da ako spadas u tu skupinu sigurno imas OIB i ne vidim problem samim time. ;)
Pa navedoh 'Lako za nas koji imamo'. Pod 'nas' mislim na sebe i skupinu koja kao ja ima OIB. Mnogi Hrvati u BiH imaju samo domovnicu(neki ni to) i ostale papire prave u onom trenutku kada im trebaju. Tako ja nisam pravio do svoje sedamnaeste godine. Imam i dva brata koji imaju preko 20 godina i imaju samo domovnicu, nikakve druge papire. Samim tim nemaju OIB, nemaju ni Hrvatski JMBG. Rodjeni su u BiH i imaju samo BiH papire. Takvih je ovdje kamara. Mnogi misle da mi trcimo tamo za papirima, al nam se zivo je*e, pravis ih kad ti trebaju i rijeseno. Sta ces davat pare na njih ako ces ovdje cijeli zivot radit i zivit. I ne navijaju samo ljudi iz Hrvatske za Dinamo. Ima Dinamo navijaca po cijelom svijetu, mnogo je raseljenika, valjda znas da vise Hrvata zivi van Hrvatske nego u samoj Hrvatskoj, a cisto sumnjam da netko kome su 2-3 generacije u recimo SAD-u trci za Hrvatskim papirima, OIB-om i slicno. O tom ja govorim. Ta stvar s OIB-om mi je smijesna, trebali su postavit mogucnost odabira zemlje i od tuda podatke unosis. Al kontam ja caku. Peticija se raspisuje u RH, tice se zakona RH i gradjana RH. Na taj nacin mogu glasati samo oni koji imaju Hrvatske papire, odnosno oni koji u Hrvatskoj imaju pravo glasa.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 maj 2014, 22:41

Pa, za OIB trebas imati samo hrvatski JMBG, koji se razlikuje od onoga u BiH, jel, a trebalo bi da si taj JMBG dobio rodjenjem ako ima vec i hrvatsku domovnicu ili rodni list i sl. makar, jer se upisuje u maticnu knjigu gradjana u Zagrebu.
Dovoljno bi bilo otici npr. u MUP RH i zatraziti koji je ''tvoj'' JMBG.
Poprilicno jednostavno bi to bilo dobiti, dobijaju ljudi koji nemaju veze sa hrvatskim drzavljanstvom, kamoli ustvari oni koji imaju pravo na hrvatsko drzavljanstvo.
Al shvacam ti poantu.
No ima i druga medalja toga, ako ti sam sebi neces rijesiti da imas drzavljanstvo na koje imas pravo i sve ono sto ti uz to pravo i obveze ide, onda se nemas sta ni zaliti.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 maj 2014, 15:53

Et, i ja jučer potpisao :P

p.s. Hajduk živi vječno :P
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 maj 2014, 16:31

Dabogda da ova peticija ista promjeni...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 31 maj 2014, 18:24

Dok ne vidim od B.Obame potpis peticija nema moju potporu :facepalm:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jun 2014, 23:23

slika
Fale još neki gradovi ovdje...

[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 jun 2014, 23:45

Hm....kod nas u Kninu nije bilo nista, barem ja nisam vidio a ni cuo bome :oops:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jun 2014, 01:20

Ne znam da li se broje internetski potpisi.Al onda mislim da bi falilo puno vise gradova...

Mozda su u kakvom kaficu popisivali ili sl. tj.ne mora bit da je bas u gradu negdje bilo organizirano.Jer salju ljudima blokove kako se iz cijele hrv.javljaju da bi popisivali u svom gradu...

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 02 jun 2014, 14:51

http://sportsport.ba/ino_fudbal/dinamo- ... osa/132548" onclick="window.open(this.href);return false;

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2014, 15:54

http://sportsport.ba/ino_fudbal/mamic-u ... ala/132481

:shock: :shock:

Ovakav jos od Kocha nije stanovao u Maksimiru, jos je i bolji od njeg

U pukovnik poznatiji kao Grof potpisao :mrgreen:
slika

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 jun 2014, 16:05

Migliore je doktor za kocha,koji iz daljine brojao muhe po zraku dok je lopta bila već u njegovoj mreži.dolazak portugalca bi bio odličan posao,samo kolko ima istine u tome

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2014, 16:12

Seaman je napisao/la:Migliore je doktor za kocha,koji iz daljine brojao muhe po zraku dok je lopta bila već u njegovoj mreži.dolazak portugalca bi bio odličan posao,samo kolko ima istine u tome
Migliore nije imao pravu priliku da se dokaze. Proslavio se na penalima protiv Hajduka. Iz igre mi nije nista zapalo za oko sto se njega tice. Jedino sto mi je zapalo za oko su intervijui igraca koji govore da Migliore ne briljira na treninzima. Doduse, covjek je tek izasao iz zatvora :lol: i trebao je da stekne formu i onda pokaze sta zna. Koch je primao svakakve golove, onaj protiv Hazara i sad usnem, al je ulijevao neku sigurnost. Od kad je on otisao ni jedan golman mi nije ulijevao sigurnost. Ako Eduardo dodje to ce biti vrhunski posao.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 jun 2014, 16:16

ma koch je isti onaj debil butina,brani nemoguće primi pacerski gol,migliore je doktor za obojicu samo se sjebo s glupostima,nije htio trenirat nego klinca dovlačio na treninge i s njim se zajebavo.eduardo će biti dobar posao,ali dolazak machado po meni kita od posla :facepalm:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2014, 16:28

Milijun transfera u medijima se najavljuje. Eduardo ce po meni biti senzacija i najvece pojacanje. Leonardo Sigali bi takodjer bio ogromno pojacanje, ali on je vrlo vjerojatno ozlijedjen, jer vec neko vrijeme ne igra, a jedan od najbitnijih igraca je u klubu.

Taj Machado je nula. Covjek se nigdje nije naigrao, stalno po posudbama, ne vjerujem u takvog igraca. Jos onaj rumunj, lijevi bocni. O njemu pojma nemam, jedino znam da je standardan u Steaui, ono sta se moze vidjet na netu to i znam. Iskusan je, igrao i LP, mozda bi mogao zakrpati vjecnu rupu na lijevom bocnom. Jos se neka pojacanja spominju, al tko ce ih nahvatat sve, svaki dan novo ime imaju.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 jun 2014, 16:33

po meni bacanje love na tog machada,to mi je transfer u kategoriji Costa Anderson i onaj grčki nosonja Dimitrios Papadopoulos koji su trebali biti pervezna pojačanja prema mamiću :lol: samo što su manje koštali od ovog machada

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2014, 16:38

Kad se sjetim Pyunika, 0-0 vani u Papadopoulosa kako pizdi na novinare sto mu prigovaraju :lol: Tad sam prvi put u zivotu vidio da Mamic nedugo nakon transfera pljuje po nekom igracu. Tad je rekao nesto u smislu 'On je danas trebao zabiti 3 gola, izac snuzden pred novinare i rec da se izvinjava navijacima, da danas nije bio njegov dan'. :lol: :lol:

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 02 jun 2014, 16:43

Mmic barem moze da dovede neko svjetsko ime a ovi drugi tesko da to bi mogli uciniti i zato ne bih volio da Mamica otjerate.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 jun 2014, 16:46

svjetsko ime :lol: doveo hrpu klošara,jedino što zna je uvaliti nekome domaće igrače,a kad treba dovest nešto pošteno za malo love iz inozemstva,tu pada kao glineni golub.možda ovaj prijelazni rok se popravi konačno

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2014, 16:58

Svjetsko ime koje je dovedeno u Maksimir? :roll: Najvece svjetsko ime koje je posljednjih godina igralo za Dinamo je jedan od najvecih promasaja. Kakva mu je ono statistika? 2 milijuna, 4 utakmice, 1 crveni i 1 autogol? Mozda sam malo pogrijesio, mrsko mi da trazim tocne podatke, al 99% je ovako kako sam rekao :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.