Teško da trenutna ekipa može biti bolja od one od prije 3 godine sa Trumom, Slomićem, Jaranovićem, Gigom, tada najjačih štopera u ligi Šube i Jusufovića, Jahe i ostalih.. na čelu sa Vojvodićem. Al nadam se da si upravu.agalo je napisao/la:liga pocinje 8.augusta.ma ekipa je najbolja ikada ako cemo iskreno.ali da cemo uspjeti u necemo velikom mislim da necemo jer ucinili smo nepravdu nekim igracima i Allah ce nam vratit,a isto tako mogu reci da smo prelosi ljudi insani.obraz nam je djon i stoga nema tu nista lijepo da se moze desiti.uslovi na stadionu treš treševa.to me najvise boli i sikira a da li cemo ispasti u nizi rang ili ostati manje vise nebitna stvar.za mene postoji samo jedna liga a to je premier.
A iskeno, svi bi mi željeli PL ali veoma teško, prvo što nema niko jak zainteresovan za klub a sada ide i skraćenje lige, tako kad se to sve izfiltrira mislim da će nama biti i plafon ta liga buduća 1. Liga FBiH i neka cilj bude da u toj ligi budemo pri vrhu, sa velikim ambicijama u kupu pa da ponekad na Jošik dovedemo najjače ekipe iz države i da napunimo stadion kao što smo znali prethodnih godina kada smo se za nešto borili. Da ne pričam o infrastrukturi, to se podrazumjeva ali teško iskreno da se išta napravi, nažalost.