Chicago Bulls

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jun 2011, 23:49

Jabbas mozda jedan od najpotcjenjenih igraca u NBA historiji. Kao bio dosadan :roll: , fajeru si odmah mogao dati MVP i proje sezone , realno je trebao svake sezone dobiti MVP mada je i ovako ima i previse. Frajer je imao nesta sto niko nije niti sad aima , a to je neodbraniv sut , njegov cuveni sky-hook , samo mi nije jasno sto makar u lakersima neko poput Gasola-Odoma ili Baynuma nekoristi to ? Mislim Jordan je imao svoj prodor sa skok sutom unazad sa velikim procentom uspjesnosti , Hakeem svoj shake potez trzne naprijed pa sa vrati nazad i jos dosta igraca je imalo neke svoje poteze sto su jednostavno teski za braniti kao Duncanova tabla, Malone - Stocton pick and roll i sl. , ali NISTA nje toliko bilo uspjeno kao taj jednostavni visoki horog kojeg je Jabbar doveo do savrsenstva.
Kad bi nesta od toga naucio Noah-u mozda bi bilo sta od njega , ovako je jos uvjek jednodimenzionalan igrac :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jun 2011, 00:01

Kobe Bryant je napisao/la:Jabbas mozda jedan od najpotcjenjenih igraca u NBA historiji. Kao bio dosadan :roll: , fajeru si odmah mogao dati MVP i proje sezone , realno je trebao svake sezone dobiti MVP mada je i ovako ima i previse. Frajer je imao nesta sto niko nije niti sad aima , a to je neodbraniv sut , njegov cuveni sky-hook , samo mi nije jasno sto makar u lakersima neko poput Gasola-Odoma ili Baynuma nekoristi to ? Mislim Jordan je imao svoj prodor sa skok sutom unazad sa velikim procentom uspjesnosti , Hakeem svoj shake potez trzne naprijed pa sa vrati nazad i jos dosta igraca je imalo neke svoje poteze sto su jednostavno teski za braniti kao Duncanova tabla, Malone - Stocton pick and roll i sl. , ali NISTA nje toliko bilo uspjeno kao taj jednostavni visoki horog kojeg je Jabbar doveo do savrsenstva.
Kad bi nesta od toga naucio Noah-u mozda bi bilo sta od njega , ovako je jos uvjek jednodimenzionalan igrac :roll:
ma kad bi Jabbar s njim radio i naucio ga neke stvari to bi bilo super,Jabbar je bio ubica najvise poena ikad,niko mozda nije lakse postizao poene od njeg

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:40

kad_kako je napisao/la:ja sta vi izmenjaste ekipu. pa, zar zaista vi mislite da ima potrebe za tolikim promjenama?

ipak smo mi medju 4 ekipe dosli, i bili smo najblji u regularnom dijelu...

vjerujem da cemo iduce godine biti jaci i bez promjena, jer ekipa ce biti na okupu vec sezonu zajedno, i hemija bi trebala biti bolja.kad bi gledali da bude idealno, onda kab bi doveli nekog pristojnog na 2ci, i kotarisali se Boozera, onda bi bili na konju. mada i bez toga, ja sam zadovoljan sa ekipom koju imamo, i nebi zalio ni sec. da nebude nikakvih promjena, pa makar morao trpiti Boozerovu odbranu jos jednu sez. :D

sta, kako, ko dobi ban, zbog ceka?

covjek jedan dan propusti, i svasta se nesto izdogadja. :D

Slazem se s tobom u potpunosti.Bullsi ce biti jos jaci iduce sezone.Aludiram na timski duh i rad.Moze se dovesti neki suter ali sada tragati za svime i svacemu je bezveze.
Chelsea F.C.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 jun 2011, 03:31

Nasa najveca comeback pobjeda u NBA finalima: 1992g, utakmica broj 6 u Chicago Stadium-u, protiv Portlanda: ulazimo u 4/4 sa -15 poena i Jordanom na klupi. Evo odlican video desavanja:

http://www.nba.com/video/channels/playo ... meback.nba
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jun 2011, 02:33

Sta Vi mislite koliko ce Kobe Bryant jos sezona moci odigrati na vrhunskom nivou i hoce li uspjeti osvojiti jos jednu titulu u NBA ligi ? Takodjer je izjavio da se slaze sa odlukom da Mike Brown bude novi trener jer mu je u prvom planu odbrana pa onda sve ostalo, a sto se trade-ova tice jos nista nije odluceno i neznamo sa kakvim cemo rosterom uci u narednu sezonu.

Kada odete na temu Lakersa mozete shvatiti poentu ovog posta. Nas iskreno ne intersuju problemi Bullsa i ne zelimo raspravljati o tome je li Boozer PO igrac ili ne. Imate svoju temu pa o istom raspravljajte. Bili sada bilo lijepo da se meni pridruzi jos neko od navijaca Lakersa i da ovedje pocnemo pricu o Lakersima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 jun 2011, 02:38

amerosm je napisao/la:Sta Vi mislite koliko ce Kobe Bryant jos sezona moci odigrati na vrhunskom nivou i hoce li uspjeti osvojiti jos jednu titulu u NBA ligi ? Takodjer je izjavio da se slaze sa odlukom da Mike Brown bude novi trener jer mu je u prvom planu odbrana pa onda sve ostalo, a sto se trade-ova tice jos nista nije odluceno i neznamo sa kakvim cemo rosterom uci u narednu sezonu.

Kada odete na temu Lakersa mozete shvatiti poentu ovog posta. Nas iskreno ne intersuju problemi Bullsa i ne zelimo raspravljati o tome je li Boozer PO igrac ili ne. Imate svoju temu pa o istom raspravljajte. Bili sada bilo lijepo da se meni pridruzi jos neko od navijaca Lakersa i da ovedje pocnemo pricu o Lakersima.
Ako diskusija ode u tom pravcu nevidim onda problem... Sve normalno dok se dikutuje na normalnom nivou, bez provokacija i sarkazma.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 jun 2011, 04:45

amerosm je napisao/la:Sta Vi mislite koliko ce Kobe Bryant jos sezona moci odigrati na vrhunskom nivou i hoce li uspjeti osvojiti jos jednu titulu u NBA ligi ? Takodjer je izjavio da se slaze sa odlukom da Mike Brown bude novi trener jer mu je u prvom planu odbrana pa onda sve ostalo, a sto se trade-ova tice jos nista nije odluceno i neznamo sa kakvim cemo rosterom uci u narednu sezonu.

aj ne pretjeruj,sta ste se uhvatili 1 posta koji je uporedio lusu sezonu gasola s losom boozera,onda je ovaj napisao ne mogu se oni poredit gasol je puno bolji i onda on napisao da nije bas toliko los booz.Uostalom niste se javljali kad se na temi Bullsa provociralo,a jedino vas navijaci Bullsa nisu provocirali kad ste ispali.A i nema o cemu se na temi Bullsa nije pisalo,pretjerujute smirite se malo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jun 2011, 18:10

de dobro je care sta bezveze dizes prasinu..ebe se mene sto si ti sad to pisao na ovom fijelu foruma i onako sve slabije i slabije pisem i citam ovaj dio foruma, samo spomeno sam Boozera, jer je imao jednako katastrofalan playoff kao i Gasol...nema razloga za takvim reakcijama, a na kraju krajeva evo LA,Chicago i Netsi razmisljaju o tradu, gdje je ukljucen i Boozer,pa moze se komotno pomenut i Boozer na vasoj temi...izvini ako sam te omeo u cemu na vasoj temi necu vise se nikako ni oglasiti na vasoj temi nikad .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jun 2011, 08:54

Gledam sinoc reportazu na ESPN America koja je trajala 1 h i 30 minuta gdje neka cetvorica "pokemona" raspravljaju na temu:

Is LeBron James better than Michael Jordan ? :lol: :lol:

Ja stvarno ne znam kako ove sa ESPN-a nije stid uopste se sa ovom temom pojaviti pred kamerama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2011, 18:19

amerosm je napisao/la:Gledam sinoc reportazu na ESPN America koja je trajala 1 h i 30 minuta gdje neka cetvorica "pokemona" raspravljaju na temu:

Ja stvarno ne znam kako ove sa ESPN-a nije stid uopste se sa ovom temom pojaviti pred kamerama.
ma zeljni su samopromocije,budalestine obicne

trebao bi nosit broj 8 ,da mi je vidjet da Jordan u finalu ubaci 8 poena ,8 daleko najboljeg igraca univerzuma

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jun 2011, 18:44

dema je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Gledam sinoc reportazu na ESPN America koja je trajala 1 h i 30 minuta gdje neka cetvorica "pokemona" raspravljaju na temu:

ma zeljni su samopromocije,budalestine obicne

trebao bi nosit broj 8 ,da mi je vidjet da Jordan u finalu ubaci 8 poena ,8 daleko najboljeg igraca univerzuma
Ha 8 ha 6, isto ti ga dodje hahaha.
Salu na stranu, nemoj tako brate, ipak James nije nikada imao ekipu ni starove kakve je imao Jordan, James vodi sam svoju ekipu bez icije pomoci. Tako je bilo u Cavsima, tako je i u Cheatsima, covjek sam mora da igra, a oko njega prosjecni igraci :? .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2011, 19:05

Ma ja ba a Jordan ubaci tako s losom ekipom 63 poena Bostonu koji je harao ligom ali dobro jest fazon ubacit 63 Bostonu s Birdom ,Mchale i ostalima i jesz fazom imat 6 titule,bit 5 puta MVP,10 puta bit prvi striijelac lige itd to nije nesto treba ubacit 8 poena to je umjetnost i opet da te smatraju neki najboljim svih vremena,hehe ajde malo se salimo,kad nam vec Bullsi ne igraju

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2011, 19:14

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=449qr8w

Citam da Bullsi zele trade Boozera i kazu da je Portland zainteresovan ak je istina u sto sumnjam onda bi ovo bilo dobro dobijes pg i igraca kojeg bi mjenjao s Tajom na pf i s Dengom na sf

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2011, 19:33

dema je napisao/la:http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=449qr8w

Citam da Bullsi zele trade Boozera i kazu da je Portland zainteresovan ak je istina u sto sumnjam onda bi ovo bilo dobro dobijes pg i igraca kojeg bi mjenjao s Tajom na pf i s Dengom na sf
Fin trade bi bio. Samo bit ce jos kamara ovakvih traceva, dok se nesto ne desi.

Kako kod bilo, mi smo u dobroj poziciji i ovako i onako. Sa tradeom i bez... Naravno, bilo bi fino kotarisati se Boozera, ali Boze moj, moze se zivit i sa njim u ekipi. :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2011, 19:40

kad_kako je napisao/la:

Kako kod bilo, mi smo u dobroj poziciji i ovako i onako. Sa tradeom i bez... Naravno, bilo bi fino kotarisati se Boozera, ali Boze moj, moze se zivit i sa njim u ekipi. :D
ma tracevi naravno ali s ovim Wallacim bi imali atomskju odbranu a i Miller je beton igrac koji se skoro ne povredjuje nikako.

A Booz moze bit samo bolji gori ne moze ove povrede su ga usporile u sportu kad u pripremnom periodu ne napravis bazu onda na kraju sezone padnes ,on je u pripremnom periodu bio povredjen i plus jos ove 2 povrede.Trebaju i on i Noah bit zdravi malo duze da se naviknu igrat zajedno

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2011, 20:14

dema je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

ma tracevi naravno ali s ovim Wallacim bi imali atomskju odbranu a i Miller je beton igrac koji se skoro ne povredjuje nikako.

A Booz moze bit samo bolji gori ne moze ove povrede su ga usporile u sportu kad u pripremnom periodu ne napravis bazu onda na kraju sezone padnes ,on je u pripremnom periodu bio povredjen i plus jos ove 2 povrede.Trebaju i on i Noah bit zdravi malo duze da se naviknu igrat zajedno
Zato sam i konstatovao da bi fin trade bio...

Sa Boozom nikad nisi siguran. Veoma lako fasuje povredu.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2011, 20:25

Moraju nekako ubijati air time. O svakakvim glupostima oni tako imaju diskusije. Tacnije, imaju misljenje u zavisnosti kako vjetar puse. Sad ovako za par dana totalno drugacije misljenje. Obraz im ko smirgl papir.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jun 2011, 22:21

dema je napisao/la:Ma ja ba a Jordan ubaci tako s losom ekipom 63 poena Bostonu koji je harao ligom ali dobro jest fazon ubacit 63 Bostonu s Birdom ,Mchale i ostalima i jesz fazom imat 6 titule,bit 5 puta MVP,10 puta bit prvi striijelac lige itd to nije nesto treba ubacit 8 poena to je umjetnost i opet da te smatraju neki najboljim svih vremena,hehe ajde malo se salimo,kad nam vec Bullsi ne igraju
Nemoj me u isti kos s vama :o , ja navijam za Cavse :ugeek: , nisam ja od onih sto mijenjaju ekipe tako lako, necete me lako na svoju stranu privuci hehe. Tamo tema Cavsa umrla pa ne mogu sam da pisem, pa mi vi ovdje Bullsi najvise odgovarate, s vama se covjek moze i saliti i normalno pricati, a ovo ostalo je estakfirula :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2011, 22:32

adriano_leite je napisao/la:
dema je napisao/la:Ma ja ba a Jordan ubaci tako s losom ekipom 63 poena Bostonu koji je harao ligom ali dobro jest fazon ubacit 63 Bostonu s Birdom ,Mchale i ostalima i jesz fazom imat 6 titule,bit 5 puta MVP,10 puta bit prvi striijelac lige itd to nije nesto treba ubacit 8 poena to je umjetnost i opet da te smatraju neki najboljim svih vremena,hehe ajde malo se salimo,kad nam vec Bullsi ne igraju
Nemoj me u isti kos s vama :o , ja navijam za Cavse :ugeek: , nisam ja od onih sto mijenjaju ekipe tako lako, necete me lako na svoju stranu privuci hehe. Tamo tema Cavsa umrla pa ne mogu sam da pisem, pa mi vi ovdje Bullsi najvise odgovarate, s vama se covjek moze i saliti i normalno pricati, a ovo ostalo je estakfirula :lol: .
ma ozivi temu pisat cemo i na Cavs tema sto da ne,a vjeruj da ce se javit jos koji navijac e kad se sjetim koliko ste navijaca imali a sad samo ti e ja odanosti.Nije mi jasno kako ljudi navijaju za igrace jer oni su tu i odu a klub ostaje isto da ja sad za Wizardse navijam

ManiacsThe
Kontakt:

Post Postao/la ManiacsThe » 08 jun 2011, 22:32

Samo da se ubilježim da pratim temu.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.