Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
hmmm vece nije jednako bolje... nemamo veci stadion ali imamo bolji stadion, imamo veci prihod sto kaze ensadek, a jos uz to pokusavamo da ocuvamo stari fudbal, dok bi manchester trosio DA IMA XD ... i da bolje ne osvojiti trofeje, a sacuvati dusu, a ne da se prodajemo amerikancima kao neki... hvala Bogu arsenal jos nije u necijem vlasnistvu...
Wenger: Nasri ima ukus za golove
Nasri: Zašto je naša gostujuća forma bolja ?
Nasri: Iznenađen sam što smo na vrhu tabele
Nasri: Zašto je naša gostujuća forma bolja ?
Nasri: Iznenađen sam što smo na vrhu tabele
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
gunner-S welcome back
, how was your trip to Banovici? ..
sutra pobjeda?

I ja se nadam pobjedi aBd.Samo se nadam da će fabregas poceti,jer nam je on prijeko potreban da uspostavimo kontrolu na sredini
ima li ko neki livestream link za tekmu, blokiraju SportKlub na HS-u
imal' iko link za gledanje live tekme ?
http://www.myp2p.eu ovdje imate sve streamove sto ce biti, sto za veetel, sto za sopcast, sto za gledanje na netu, pa proberite ... samo odete na livesports nadjete utakmicu i gledate...
Evo ti jedan primjer navlacenja protiv direktnog konkurenta. Song u prvom poluvremenu protic Citija treba dobiti dva zuta kartona i City bi vas rastavio na proste faktore. Vjerovatno se neces sjecati. Sto se tice stadiona smijesni emirati ne mogu biti ljepsi i vrijedniji od OT da ste ulozili 100 milijardi u njegae2_ze je napisao/la:ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule,.. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...
Majstore nemoj počinjat priču o suđenju da ne bih dobio inspiraciju. I to ne samo ja, nego i navijači svih ostalih engleskih klubova.
Ma samo pricaj. Trebalo bi temu otvoritiBosco je napisao/la:Majstore nemoj počinjat priču o suđenju da ne bih dobio inspiraciju. I to ne samo ja, nego i navijači svih ostalih engleskih klubova.
Nerealna je kvota na nama,ali biće dvica večeras
Ovo su utakmice koje Manchester dobija po defaultu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidiš nije loša ta ideja, npr da je nazovemo Riley,Webb & Co.Keane_Roy je napisao/la:Ma samo pricaj. Trebalo bi temu otvoritiBosco je napisao/la:Majstore nemoj počinjat priču o suđenju da ne bih dobio inspiraciju. I to ne samo ja, nego i navijači svih ostalih engleskih klubova.
Ne znas ni kako se tacno zove tribina, ali ipak znas ko je na njoj.mexy_whites je napisao/la:Kod njih su na Streford Endu kinezi i korejci

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
cuj song trebao, i oni bi nas rastavili, kako to??? niko se nije zalio na to, dok su se na utakmicu protiv crotenhama, svi zalili, jer je penal sudjen pri 2:0 vodstvu crotenhama na sred pozorista, da bi manchester pobijedio tu utakmici, i prakticki osvojio titulu...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imate li kakav link za utakmicu ? 

I ja čekam jer nemam glupi SK ali zato imam 9576 AreneOTNYS_YNWA je napisao/la:Imate li kakav link za utakmicu ?

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dogovoreno.Bosco je napisao/la:I ja čekam jer nemam glupi SK ali zato imam 9576 AreneOTNYS_YNWA je napisao/la:Imate li kakav link za utakmicu ?. Kad budem našo neki dobar staviću ovdje.

- Arsenalisation
- Kontakt:
ARSENAL
[Wojciech Szczesny
Bacary Sagna
Sebastien Squillaci
Laurent Koscielny
Gael Clichy
Samir Nasri
Jack Wilshere
Tomas Rosicky
Alex Song
Andrey Arshavin
Marouane Chamakh
SUBSTITUTES :Lukasz Fabianski,Johan Djourou,Cesc Fabregas,Theo Walcott,Denilson,Robin van Persie,Nicklas Bendtner
Na cemu je danas Wenger ???
[Wojciech Szczesny
Bacary Sagna
Sebastien Squillaci
Laurent Koscielny
Gael Clichy
Samir Nasri
Jack Wilshere
Tomas Rosicky
Alex Song
Andrey Arshavin
Marouane Chamakh
SUBSTITUTES :Lukasz Fabianski,Johan Djourou,Cesc Fabregas,Theo Walcott,Denilson,Robin van Persie,Nicklas Bendtner
Na cemu je danas Wenger ???

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.