Neutralan88 je napisao/la:Samo da ne bude odlicna partija sa 5 poena
ako mislis da se u kosarci gledaju samo postignuti poeni, nije ti dobro
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Neutralan88 je napisao/la:Samo da ne bude odlicna partija sa 5 poena
mene što se tiče, neka bude kao prošla...Neutralan88 je napisao/la:Samo da ne bude odlicna partija sa 5 poena
kakve veze ima on sa Teletovicem i ovaj Ryan Anderson bas slican igrac Mirzi.Bukowski je napisao/la:Nije dobro, krenulo Wallace-a, a to ne valja nimalo...
Samo da ne bude Banovića bez razlogaNeutralan88 je napisao/la:Samo da ne bude odlicna partija sa 5 poena
Ma nema potrebe da budemo sarkastični i da se napadamo, kolega.mirzaaaaa je napisao/la:kakve veze ima on sa Teletovicem i ovaj Ryan Anderson bas slican igrac Mirzi.Bukowski je napisao/la:Nije dobro, krenulo Wallace-a, a to ne valja nimalo...
Blizanci !el-fighter je napisao/la:Zalijepise nam Redzu brata, a na drugoj strani Lopez lijepi sve redom. Deron je haman nesto popio prije tekme, ubi covjek. Mirza u ovakvoj utakmici mora dobitit 10+ minuta..
Jesu li ova dva Lopeza iz Netsa i Hornetsa braca?
Samo pitam sta ti jeBukowski je napisao/la:Ma nema potrebe da budemo sarkastični i da se napadamo, kolega.mirzaaaaa je napisao/la:kakve veze ima on sa Teletovicem i ovaj Ryan Anderson bas slican igrac Mirzi.Bukowski je napisao/la:Nije dobro, krenulo Wallace-a, a to ne valja nimalo...
Samo kažem, nije mi drago vidjeti da ide ikoga, osim D-Willa, jer sam jedino za njega siguran da neće uticati na Mirzine minute. Ne bi bilo prvi put da onaj majmun iskombinuje nešto, koristi neke igrače na neprirodnim pozicijama, a Mirza ne dobije šansu, to sam mislio.
I de lakše malo, nije vam ovo ratište, nego sportski forum.
Ništa, samo još ne shvatam ta dočekivanja na nož, ali, O.K, sad je samo naš Mirza bitan !mirzaaaaa je napisao/la:[Samo pitam sta ti je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.