2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Zašto misliš da je do novaca? Morey je ispao debil što su njegove riječi fizički, emocionalno i spiritualno povrijedile LeBrona i još mnogo ljudi.
Jel i tebi bio cringe kad je rekao emotivno i sipritualno? Odma znas da pojma nea (sere) nego samo izmislja/nabrajaDonnie Darko je napisao/la:Zašto misliš da je do novaca? Morey je ispao debil što su njegove riječi fizički, emocionalno i spiritualno povrijedile LeBrona i još mnogo ljudi.
Doonie,ti si pametan decko,a stvar je veoma jasna.Normala da nece reci da je samo do novca nego ce ubaciti jos par gluposti,pa realno zaboli njega i za Kinom i za Hong Kongom,isto kao i Hardena ili jos neke igrace koji su se oglasavali povodom ovoga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa meni licno ne smeta sto brani svoje interese, narod se sprdo s njegovom izjavom (nacinom) koja je bas debilna. Sad sto je to eskarilalo u svasta nesto jebga takvo klupko, i Moreyijevo je evo eskarilalo u ban nba u KiniL-Train je napisao/la:Doonie,ti si pametan decko,a stvar je veoma jasna.Normala da nece reci da je samo do novca nego ce ubaciti jos par gluposti,pa realno zaboli njega i za Kinom i za Hong Kongom,isto kao i Hardena ili jos neke igrace koji su se oglasavali povodom ovoga.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam sta je veci cringe, fizički emocionalno ili spiritualnoalemsa je napisao/la:Jel i tebi bio cringe kad je rekao emotivno i sipritualno? Odma znas da pojma nea (sere) nego samo izmislja/nabrajaDonnie Darko je napisao/la:Zašto misliš da je do novaca? Morey je ispao debil što su njegove riječi fizički, emocionalno i spiritualno povrijedile LeBrona i još mnogo ljudi.

Sve to je bilo za ocekivati, samo sto se je ovde dr kalo na moreya i na njegova prava i sta ti ja znam, ima samo jedno pravilo i to je pravilo para, to zna svaki imbecil ako objavis sta, sto to moze ugroziti, to ce se ti na kraju odbiti od glavu, pa nema veze istina ili ne, danas svijet ne stoji na istini nego na parama...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Novi IT

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jesu mu to svi poeni bile trice?BosniaBoston je napisao/la:
Novi IT

Ne valja to. Treba raznovrsniji biti.
I nosi cetvorku.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@justin, nisu bas sve trice 
Zabio je 9 trica i 1 za 2.

Zabio je 9 trica i 1 za 2.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
OOo pa vi ste i strucnjaci za politiku
iMA LI jos neki skriveni talenat kod mojih omiljenih forumasa?Pocascen sam biti u ovakvom drustvu,dok je vas ova drzava nema brige za buducnost.

23
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
oof

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo da cestitam GOAT-u.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista posebno ovaj Murray samo All NBA defanzivac.
cek ko ti je goat ovdje ?Justin je napisao/la:Samo da cestitam GOAT-u.![]()
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Forumas GOAT, ovo je njegova stranicaTorres_9 je napisao/la:cek ko ti je goat ovdje ?Justin je napisao/la:Samo da cestitam GOAT-u.![]()

Anfernee "Penny" Hardaway #1
kolko ukrades sa reddita priznaj
ozbiljno svaka cast. Jel se to GOAT zove Nish P....

Nihad mu je pravo ime, ali to on koristi alijas radi poreza koji su veliki influenserimaZiggs je napisao/la:kolko ukrades sa reddita priznajozbiljno svaka cast. Jel se to GOAT zove Nish P....

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
GOAT kaze da ima 21 a nish zavrsio americki college koji se zavrsava sa 23.ups
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.