ja taj ulazak osudzujem i sramota me toga jer sam normalan covjek ..ajde sada ti budi normalan i reci jel te stid ovog napada i utrcavanja na teren al realno...felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren![]()

ja taj ulazak osudzujem i sramota me toga jer sam normalan covjek ..ajde sada ti budi normalan i reci jel te stid ovog napada i utrcavanja na teren al realno...felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren![]()
Ja sam Škripar ,i gluipo je uljecivanje u teren jer s time nista ne dobijete samo novacnu kaznu registraciju 0:3mma_hz je napisao/la:ja taj ulazak osudzujem i sramota me toga jer sam normalan covjek ..ajde sada ti budi normalan i reci jel te stid ovog napada i utrcavanja na teren al realno...felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren![]()
![]()
Nemamo potrebe izmisljati, imamo vas.Nikad lakse do bodova.& & ? 1926 je napisao/la:" ¥ ? " &,$ ' " ? ¥ " је ? ?,а & " &![]()
![]()
felix123 je napisao/la:Ja sam Škripar ,i gluipo je uljecivanje u teren jer s time nista ne dobijete samo novacnu kaznu registraciju 0:3mma_hz je napisao/la:ja taj ulazak osudzujem i sramota me toga jer sam normalan covjek ..ajde sada ti budi normalan i reci jel te stid ovog napada i utrcavanja na teren al realno...felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren![]()
![]()
P.S Molio bih vas da me postedite :pi..e ne smite izic iz svog sela ,sve znam ,nemoj te off topicarit
ja sam svoje osudio,a drugi se vode onim .."kad mogu oni,mogu i ja,pa necu da svoje osudzujem"...jubitubi je napisao/la:@adnan
Pa kakve to veze ima,bitno da se osudjuje ko god uradi..Osudi ti svoje,drugi ce svoje.
po izvjestaju nije tako bilo...alo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...
koji bola izvještaj ,u prvom poluvremenu centra niste prešli a u drugom dvaput mlako opalili na gol i ona akcija za golmma_hz je napisao/la:po izvjestaju nije tako bilo...alo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...![]()
alo bola nisam rodzeni,ja sam neutralan hahaha,govorim ti sta je pisalo u izvjestajualo_bola je napisao/la:koji bola izvještaj ,u prvom poluvremenu centra niste prešli a u drugom dvaput mlako opalili na gol i ona akcija za golmma_hz je napisao/la:po izvjestaju nije tako bilo...alo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...![]()
jel to mladi reprezentativac...lile je napisao/la:MILE PEHAR !!!!treba doći i u Vrapčiće, dobro ćeš postavljati nogu škaljiću PRELOMITI JE TREBA , MAMICU TI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
bola ja sad sa utakmice,vjeruj kome hoćeš,prvo poluvrijeme nije vas bilo a u drugom ste dobro odigrali,ako je vama 100 % šansa opalit mlako po golu onda nek bude takoAlemC85 je napisao/la:po izvještajima iz Veleža, rođeni su imali tri stopostotne šanse, a ne jednu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.