Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako nisi do sad, nemoj ni od sad Boga ti. Siti smo mi tebe i takvih kao ti.Utic je napisao/la:Ja mislim da biste mozda mogli proci grupe EL.... hahahaha, zemljo otvori se... ne pisem na vasoj temi, ali reagujem na ljudsku glupost koja zaista ponekad nema granica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[youtube][/youtube]Utic je napisao/la:Ja mislim da biste mozda mogli proci grupe EL.... hahahaha, zemljo otvori se... ne pisem na vasoj temi, ali reagujem na ljudsku glupost koja zaista ponekad nema granica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Realnije je ocekivati da osvojimo kup,jer tesko da nas neko moze dobiti u dvije utakmice a u prvenstvu ce biti svega prvenstveno mislim van terenaado-hz je napisao/la:Ono sto svakako moze da nas raduje jeste i cinjenica da nasi bivsi igraci rade sa nasom djecom, mislim na Suljagica, Hasancica, Turkovica, Zukica. Sigurono je da su to ljudi koji volje klub i zele mu pomoci koliko god znaju i mogu svojim znanjem. Sve ovo ide jako fino, a sto se tice titule kao i vecina vas isto mislim. Bilo bi je lijepo osvojiti, al vjerujte da ja i ne pomisljam na to. Toliko lijepoih stvari se desilo u klubu da nema potrebe da stvaramo pritisak o tituli. Kad smo cekali toliko godina ja vala mogu da cekam jos i ovu i da je ne osvojim, jer znam da od sljedece godine nista vise nece biti isto. Vec sada nije isto, a tek sljedece
pisac je napisao/la:Ko je pogodio onu precku na pocetku klipa, a ko je promasio onu zadnju akciju 1 na 1 sa golmanom?
Sto se Travancica tice, fakat ima odlican sut i dobro je sto se ne libi da je opali
Hvala na odgovoru.Suki46 je napisao/la:pisac je napisao/la:Ko je pogodio onu precku na pocetku klipa, a ko je promasio onu zadnju akciju 1 na 1 sa golmanom?
Sto se Travancica tice, fakat ima odlican sut i dobro je sto se ne libi da je opali
Na početku je koliko ja vidim pogodio Jajalo prečku , a na kraju Todorovic fulio 1 na 1 . Plus Travančić unosi dodatnu živost s driblinzima i šutevima .