FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 feb 2014, 21:55

M.S. 7 ! 8-) 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 13 feb 2014, 21:55

Iz utakmice u utakmicu sve je bolje, tako ce bitii abd. i svaka iduca, naravno bolja. To se da primjetiti i po klipovima, prva reportaza je trajala jedva minutu, sad je ovo vec pristojan video klip, sa dosta sadrzaja. Napredak u igri evidentan, dosta se razmjeni pasova u veznom redu u vatri, gdje se nalaze protivnicki igraci, i pravi se visak. To je nakda bilo nezamislivo, Travancic novi Said definitvno, nezadrziv :D, igraci prave te fudlbalske trokutove i lahko se probijaju do gola... super :D

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 13 feb 2014, 21:55

Ja mislim da biste mozda mogli proci grupe EL.... hahahaha, zemljo otvori se... ne pisem na vasoj temi, ali reagujem na ljudsku glupost koja zaista ponekad nema granica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2014, 21:58

Nije ovo loše....
Pravu sliku ćemo vidjeti u Zenici, ali drago mi je da su igrači naučili primati loptu.. ;)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 13 feb 2014, 22:01

Dobro su igrali,al brate ubiše žabe u pozadini :D
[youtube][/youtube]

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 13 feb 2014, 22:03

Utic je napisao/la:Ja mislim da biste mozda mogli proci grupe EL.... hahahaha, zemljo otvori se... ne pisem na vasoj temi, ali reagujem na ljudsku glupost koja zaista ponekad nema granica.

Ako nisi do sad, nemoj ni od sad Boga ti. Siti smo mi tebe i takvih kao ti. ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2014, 22:04

Stojcev opet prekuco,najvise mi vuce na Kojasevica s tim sto mi se ovaj boljim cini
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 feb 2014, 22:11

Utic je napisao/la:Ja mislim da biste mozda mogli proci grupe EL.... hahahaha, zemljo otvori se... ne pisem na vasoj temi, ali reagujem na ljudsku glupost koja zaista ponekad nema granica.

[youtube][/youtube]
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 feb 2014, 22:15

Ovoliko pasova i prilika se nije napravilo kada bi se sve utakmice u prvom dijelu sezone spojile, malo je reći da je napredak u igri - ovo je sasvim novo Sarajevo, koje ako ovako bude igralo, lahko će do prvog mjesta kako u kupu tako i u prvenstvu.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 13 feb 2014, 22:18

@Head...Dobra, jaka... svaka ti cast... samo ja godinama slavim titule uz veselije, ali vidim da ti znas gradivo to je bitno...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2014, 22:29

Ono sto svakako moze da nas raduje jeste i cinjenica da nasi bivsi igraci rade sa nasom djecom, mislim na Suljagica, Hasancica, Turkovica, Zukica. Sigurono je da su to ljudi koji volje klub i zele mu pomoci koliko god znaju i mogu svojim znanjem. Sve ovo ide jako fino, a sto se tice titule kao i vecina vas isto mislim. Bilo bi je lijepo osvojiti, al vjerujte da ja i ne pomisljam na to. Toliko lijepoih stvari se desilo u klubu da nema potrebe da stvaramo pritisak o tituli. Kad smo cekali toliko godina ja vala mogu da cekam jos i ovu i da je ne osvojim, jer znam da od sljedece godine nista vise nece biti isto. Vec sada nije isto, a tek sljedece ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 feb 2014, 22:35

ovo danas bar na ovom klipu izgledalo je odlicno ,al nemoj te pisati da ce biti lako ,nece sigurno narocito u nasoj ligi i na nasim terenima al da je ovo ohrabrujuce jest sigurno :D .ovi sto smo igrali s njma danas jesu li oni izbacili hajduka

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 feb 2014, 22:38

Ma ako titula dodje ove sezone super, a nije neralno.
Ali sto je bitnije, tek od slijedece sezone cemo vidjeti prave rezultate svega ovoga. Sa budzetom koji cemo imati, dominacija u narednim sezonama ne dolazi u pitanje. Ova liga je toliko slaba da zaista ne treba puno da se bude bolje od ostalih za tri klase.

Sto se tice ove utakmice, po ovom kratkom klipu, da se primjetiti da se igra znatno popravila.
Dodavanja, mijenjanje strane, otvaranja, kretanje bez lopte, u sustini sve ono sto nismo imali priliku vidjeti u protekloj polusezoni.
Do kraja sezone ima jako malo utakmica, imamo tezak raspored, ali isto tako imat cemo i igru bolju bar za 50% nego sto smo imali na jesen.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 13 feb 2014, 22:41

Ako ima ko u blizini Tuzle Lukavca ili Gračanice da će ići u Zenicu de nek mi se javi molim vas u pp ..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 feb 2014, 22:45

uh Trava ako ovako nastavi... :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 feb 2014, 22:49

Ko je pogodio onu precku na pocetku klipa, a ko je promasio onu zadnju akciju 1 na 1 sa golmanom?

Sto se Travancica tice, fakat ima odlican sut i dobro je sto se ne libi da je opali :)

Dzoni79
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni79 » 13 feb 2014, 22:53

ado-hz je napisao/la:Ono sto svakako moze da nas raduje jeste i cinjenica da nasi bivsi igraci rade sa nasom djecom, mislim na Suljagica, Hasancica, Turkovica, Zukica. Sigurono je da su to ljudi koji volje klub i zele mu pomoci koliko god znaju i mogu svojim znanjem. Sve ovo ide jako fino, a sto se tice titule kao i vecina vas isto mislim. Bilo bi je lijepo osvojiti, al vjerujte da ja i ne pomisljam na to. Toliko lijepoih stvari se desilo u klubu da nema potrebe da stvaramo pritisak o tituli. Kad smo cekali toliko godina ja vala mogu da cekam jos i ovu i da je ne osvojim, jer znam da od sljedece godine nista vise nece biti isto. Vec sada nije isto, a tek sljedece ;)
Realnije je ocekivati da osvojimo kup,jer tesko da nas neko moze dobiti u dvije utakmice a u prvenstvu ce biti svega prvenstveno mislim van terena ;)

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 feb 2014, 22:54

pisac je napisao/la:Ko je pogodio onu precku na pocetku klipa, a ko je promasio onu zadnju akciju 1 na 1 sa golmanom?

Sto se Travancica tice, fakat ima odlican sut i dobro je sto se ne libi da je opali :)

Na početku je koliko ja vidim pogodio Jajalo prečku , a na kraju Todorovic fulio 1 na 1 . Plus Travančić unosi dodatnu živost s driblinzima i šutevima .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 feb 2014, 22:57

Suki46 je napisao/la:
pisac je napisao/la:Ko je pogodio onu precku na pocetku klipa, a ko je promasio onu zadnju akciju 1 na 1 sa golmanom?

Na početku je koliko ja vidim pogodio Jajalo prečku , a na kraju Todorovic fulio 1 na 1 . Plus Travančić unosi dodatnu živost s driblinzima i šutevima .
Hvala na odgovoru.
P.S. Steta sto ona precka ne udje, lijepa akcija je bila i dobar sut.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 feb 2014, 23:07

Šteta sto necemo imati nijednu utakmicu pripremnu u Sarajevu , bar na pomocnom terenu da vidimo to malo uživo prije Zenice .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, mercurial, MNON, N3R3D, Samba71, tajsamja, ultrazonfa i 41 gost.