AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dalot defanzivno solidan igrač, napadački ne postoji. Evo već po 1001x djeluje bezidejno. Morati će junajted dosta raditi na njemu ako ga žele ostaviti.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma dobro ovo je bas onako dosadna tekma,bas bez icega,neki gol ako padne na bilo koju stranu mogao bi presuditi.
Zanimljivo da ovaj Samu ne moze evo niti jednu tekmu nesto uraditi,bilo sta.
Kalulu i Dalot su kao bekovi samo dobri defanzivno,deff mi se Kalulu vise svidja kao stoper.
Zanimljivo da ovaj Samu ne moze evo niti jednu tekmu nesto uraditi,bilo sta.
Kalulu i Dalot su kao bekovi samo dobri defanzivno,deff mi se Kalulu vise svidja kao stoper.
- Beduin
- Kontakt:
Bas dosadna tekma, Torinu svejedno, a mi vjerujemo da smo i ovako jaci i trebamo proci. Samu i dalje dokazuje nesposobnost protiv autsajdera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom da igraš sa jednim pravim veznim igračem, lijevim bekom koji nije lijevi bek. Zlatnom koji se tek vraća, režaljenim Musacchiom i beskorisnim Castillejom, ovo je sve podnišljivo. Ali ne mogu da shvatim da imaju šansu dovesti Thuviana za nikakve pare, koji bi bio instantno pojačanje, a ne trpiti ovu trkaću kokoš, a ne reaguju. Desno krilo i vezni igrač su veći prioritet stopera. Realno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
A mozda Uprava smatra da je bespotrebno bacati i cxa 5mil odstete za Thauvina ako ga mozes dovesti na ljeto besplatno i tako jos cisce knjige imati, kad vec funkcionise tim i kao ovakav i da mogu izgurati sezonu za LP.
A mozda smatraju da im je Samu koristan i ne zele zasad nista mijenjati. Nadam se da je ovo neistina, iskreno se nadam.
A mozda smatraju da im je Samu koristan i ne zele zasad nista mijenjati. Nadam se da je ovo neistina, iskreno se nadam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemamo veliki uzorak utakmica, ali i meni se Kalulu više svidio kao stoper. Dalot isto igra na kontra strani, tako da ni ne može bog zna šta puno pokazati.
Dok oni ganjaju stopera, nama Calabrija mora igrati veznjaka.
Ako treba ikakva korekcija u odbrani, to je lijevi bek, a ne stoper, iako ima nekolicina prioritetnijih pozicija i od toga. Neka požure sa tim veznjakom pobogu brate, to je nešto što se još prošlog ljeta trebalo rješiti, a kamo li sad.
Dok oni ganjaju stopera, nama Calabrija mora igrati veznjaka.

Ako treba ikakva korekcija u odbrani, to je lijevi bek, a ne stoper, iako ima nekolicina prioritetnijih pozicija i od toga. Neka požure sa tim veznjakom pobogu brate, to je nešto što se još prošlog ljeta trebalo rješiti, a kamo li sad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Samu fakat nista konkretno ne radi po desnoj strani ofanzivno
Leao dragi gdje to nećeš zabiti.
A nesreće ove u 2 navrata.
Još jedna stativa.
A nesreće ove u 2 navrata.

Još jedna stativa.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 12 jan 2021, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muha milanez
- Kontakt:
Hakan je pola ove ekipe.
Pioli me iznenadio sa izmjenama, drugo se igra kao da je ligaška utakmica. Pioli
Pioli me iznenadio sa izmjenama, drugo se igra kao da je ligaška utakmica. Pioli

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A jbg šta se promaši, opet dvije stative
Ovdje su produžeci zadnja stvar koja nam treba, što se mene tiče mogu i izgubiti, samo da se ne igra dodatnih pola sata.

Ovdje su produžeci zadnja stvar koja nam treba, što se mene tiče mogu i izgubiti, samo da se ne igra dodatnih pola sata.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo gađa(ju) stative

Ma bezveze utakmica, što je najgore igrat će 120min i crknut ovdje... Neka im Pioli naredi autogol radije, nego evo ovo da igraju Hakan, pa sad i Kessie i Theo

Kalulu je poput Jaap Stama (da ne kažem Bonere) po prikazanome, puno bolji CB nego RB.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko drugačiji pristup u nastavku i odmah sijeva sa svih strana ispred gola Torina
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Bilo bi steta izgubiti pogotovo sto smo bili.bolji i sto smo promasili.3-4 dobre situacije, jedina zamjerka Pioliju sto je Ibru trebao ubaciti u drugom poluvremenu da to prelomi kad su i ovi istroseni a ne od pocetka. Nadam se da nece otici u prosuzetke.
Valeri teška rinaka od sudije.
Gigio crveni.
Gigio crveni.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Fantasista
- Kontakt:
Nemaju sreće, fulaju sve živo.
Nadam se da se ovaj crveni u kupu ne prenosi na ligu.
-
- Kontakt:
Mislim da se ne prenosi kao sto se iz lige u kup ne prenosi. Akk grijesim nek.me neko ispravi.
Vcr smo.katastrofalni u realizaciji ovih 100% prilika
Zadnja izmjena: gambler1899, dana/u 12 jan 2021, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.