Zato sam i rekao nebrojeno puta se nije sviralo, bez obzira koji klub je u pitanju.
I vjerujem da ce vec narednog kola biti ista situacija i da nece biti penal, jer yebiga to su englezi, mutavi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zato sam i rekao nebrojeno puta se nije sviralo, bez obzira koji klub je u pitanju.
Ili laktanje osim ako je u pitanju Van DickJayCatwright je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:43isto tako se start s dvije noge na protivniku uvijek svira kao faul, osim kada je u pitanju drvosječa Saliba.
Nemoj bit smijesan druze, trebas priznat da su Liverpoolu oteli tad tituli iz ruku sve zbog sudijskih smijesnih odluka.emir_ je napisao/la: ↑19 avg 2025, 08:21Fukaro ne laži. Nije ni slično. Ovaj se baca u smjer lopte par metara prije gola i blokira rukom.
Jesil ti bio rođen kad je City bio u Championship?fukara87 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 13:53Nemoj bit smijesan druze, trebas priznat da su Liverpoolu oteli tad tituli iz ruku sve zbog sudijskih smijesnih odluka.
Ti pratis od skoro City, reci mi da li si bio navijac kad je Man city bio u Championshipu?
Naravno da jesam, mozda ti nisi bio ko zna al vidi se da si mlad navijac, pratim Lfc od kad je Berger igrao, Milan Baros, Owen, Gerrardemir_ je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:00Jesil ti bio rođen kad je City bio u Championship?
Ako uzmeš u obzir da ne postoji društvena norma ili pravilo koje definiše koliko dugo traje pretkvalifikacija za zvanje navijačem/simpatizerom nekog kluba, jasno je koliko je ovo glupa diskusija. Ista služi isključivo kao zamjena za tvoj pogrešan navod iste situacije Rodrija a za cilj ima diskreditaciju mene kao navijača City-a a time i mojih argumenata.
Emir tad navijao za Bayern.
Arteta odlučio da pogine na Martinelli/Madueke lijevo krilo brdu. Bolesnik.
Nema veze. Bitno je da je igra svake godine sve losija kako je tu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:46Arteta odlučio da pogine na Martinelli/Madueke lijevo krilo brdu. Bolesnik.
8 lijevih krila plaćena ukupno 342 miliona a ne zna se ko je veći panj. Samo Arsenal i Burnley imaju goru rotaciju lijevih krila u ligi, mada oni nisu skršili toliko para
Temu Cholo bar ima dobru defanzivu. Projekat ima najgoreg golmana i stopere lige.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 18:568 lijevih krila plaćena ukupno 342 miliona a ne zna se ko je veći panj. Samo Arsenal i Burnley imaju goru rotaciju lijevih krila u ligi, mada oni nisu skršili toliko para![]()
Trenutno korisnika/ca: ackeey, darker10, EBSCO, sarajevskiMarlboro i 14 gostiju.