Jos ima dijabetes, zamisli kakva igracina !Hansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:07Obecava ovaj Korora, danas protiv Makedonije svaki nas napad preko njegove strane.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
2 pojacanja se predstavljaju u ponedjeljak ujutro, nadajmo se iznenađenju...
Evo zabio opetNapaceni87 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:17Jos ima dijabetes, zamisli kakva igracina !Hansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:07Obecava ovaj Korora, danas protiv Makedonije svaki nas napad preko njegove strane.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da je pameti, gurnuli bi ga odmah da igra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
i opetNoDi80 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 12:38Evo zabio opetNapaceni87 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:17Jos ima dijabetes, zamisli kakva igracina !Hansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:07Obecava ovaj Korora, danas protiv Makedonije svaki nas napad preko njegove strane.

Tri gola u dvije utakmice
Majstor
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mnogo se pričalo o prvom timu pa mislim da je red da se nešto i kaže o juniorima.
Obzirom da igrači rođeni 2006. u sezoni 2025/2026 više ne ispunjavaju kriterij “U-19”, neki su već na izlaznim vratima. Ko to sve napušta U19 od sljedeće sezone :
Štoper - Aiman Semdin (19 god., 20. 01. 2006) – ugovor do 31. 05. 2026
Koliko je meni poznato Šemdin je, od juniora, jedini sa ugovorom i za sljedeću sezonu. Međutim, ostaje veliko pitanje koliko je spreman za seniorski fudbal obzirom da je u protekloj sezoni dobio svega 49 minuta u dvije utakmice. Mislim da je trebao i mogao dobiti znatno više jer u predstojećoj sezoni njegov status je vrlo upitan. Nameće se pitanje je li bolje da dobije sa klupe nekih 700 minuta sljedeće sezone (ukoliko i toliko) ili da ode na posudbu u Prvu ligu Federacije i tamo se pokuša nametnuti?! Vidjet ćemo kakav će Adžemov sud biti ali mislim da ga Adžem neće toliko koristiti. Šteta, jer mnogi ovdje su podcrtavali da je izuzetan potencijal.
Centralni napadač - Zlatan Zeničanin (19 god., 22. 04. 2006) – ugovor do 30. 06. 2025
Zeničanin je jedan od onih kojima sigurno ističe ugovor na kraju mjeseca. Zanimljivo da je on najbolji strijelac Omladinske U19 lige a da nije ni minute dobio u seniorskom fudbalu. Iako se ne ističe ni visinom (185 cm) a ni brzinom ima fantastičnu statistiku. Najbolji strijelac Omladinske lige sa 19 golova u ligi i sa ukupno 23 gola u 47 utakmica za U19 i 15 golova u 27 utakmica za U17. Osjećaj za pogodak i efikasnost je zaista neupitna. Lično mislim da on nije tip napadača kojeg Adžem preferira i da neće dobiti neku veliku priliku u narednoj sezoni. Ovdje očekujem odlazak ili, u najboljem slučaju posudbu u Prvu federalnu. Volio bih da griješim ali možda je momku bolje da nađe drugu sredinu u kojoj će se nastaviti razvijati. Sa ovakvom statistikom i ako se nastavi adekvatno razvijati sigurno može daleko dogurati. Ako ostane bojim se da neće dobiti adekvatnu priliku iako bi trebao biti nagrađen za sve ono što je postigao u Omladinskim selekcijama i biti bar treći napadač u ekipi.
Krilni napadač - Ernad Babaluk (18 god., 19. 07. 2006) – ugovor do 30. 06. 2025
Još jedan igrač kojem sigurno ističe ugovor na kraju mjeseca. U protekloj sezoni je igrao krilne pozicije mada mislim da on sigurno može odigrati i zadnjeg veznog ili napadača. Sa 191 cm i dobrom tehnikom sigurno ima potencijala. Ove sezone je dobio 74 minute u kup utakmici protiv Kruševa i to je zaista premalo da bi se donio neki ozbiljan sud o njegovom potencijalu. U Omladinskoj ligi ima solidnu statistiku sa 7 golova u 25 utakmica. Ukupno za U19 odigrao 53 utakmice i postigao 21 pogodak a za U17 odigrao 30 utakmica uz 17 postignutih pogodaka. Obzirom na interesantne fizičke predispozicije volio bih ga vidjeti sljedeće sezone u prvom timu ali opet kao i za prethodne upitno je koliko je spreman ako uzmemo u obzir minute u seniorskom fudbalu. I ovdje bi mogla biti posudba ili potpuna promjena sredine.
Lijevi bek - Nihad Barimac (19 god., 07. 02. 2006) – ugovor nije naveden
Šteta. Još jedan igrač koji završava sa OP a nije minute odigrao za prvi tim iako mislim da je zaslužio. Igrač koji ima odlične predispozicije za beka. Visina (185cm), snaga, ubačaj, šut (Fantastično izvodi slobodnjake). Naravno, ima on još dosta za raditi ali mislim da je vrijedilo pokušati sa njim. Također, može pokriti i štopersku poziciju a obzirom da du te pozicije vrlo deficitarne (lijevi bek i lijevi štoper) mislim da ga je vrijedilo probati. Obzirom da nije dobio minute u prethodnom periodu ne čini mi se da je u ozbiljnoj konkurenciji za prvi tim mada bi Adžem mogao reći drukčije pošto je tip igrača koji se uklapa u njegov sistem. Vidjet ćemo. Ne mogu reći da sam gledao mnogo utakmica u kojima je igrao ali mi je djelovalo da je gurnut u drugi plan sa 16 odigranih utakmica za juniore ove sezone. Šta je razlog zaiste ne znam. Ovdje očekuujem odlazak iako se nadam da bi Adžem mogao donijeti drukčiju odluku.
Golman - Adel Duškaj (19 god., 31. 05. 2006) – ugovor nije naveden
Duškaj je vrlo često bio u opticaju za prvi tim i moguće je da će ostati. Lično nisam pretjerano impresioniran onim što sam vidjeo i mislim da je Trapara sljedeći golman na kojeg treba obratiti pažnju. Odigrao je 21 utakmice ove sezone u U21 ligi uz 38 primljenih golova i 5 sačuvanih mreža. Ne znam šta će biti konačni sud za njega ali ne očekujem mnogo. Mislim da ima još mnogo za raditi i ako ostane vjerovatno će biti treći golman.
Centralni vezni - Bakir Karić (18 god., 04. 09. 2006) – ugovor nije naveden
Lično, vrlo zanimljiv igrač. Centralni vezni, odlična kontrola lopte i pas. Odigrao je full sezonu. 29 utakmica i dva postignuta gola. Nekako je cijelo vrijeme ispod radara javnosti ali prvog tima gdje se prednost daje Koliću (po meni nepravedno) ali šta je tu je. Mislim da će prije Kolić ostati u ekipi nego on ali malom tlželim mnogo sreće. Najbolje bi mu bilo da ode put Radnika iz Hadžića ili nekog frugog federalca. Neštonimam osjećaj da ćemo opet čuti o njemu za par sezona.
Štoper - Elez Adžović (19 god., 30. 01. 2006) – ugovor nije naveden
U martu ove godine stigao iz Dečića i odigrao za juniore 13 utakmica i postigao 4 pogotka. Pretpostavljam da je stigao po prepuruci i bit će zanimljivo vidjeti hoće li dobiti priliku u prvom timu. Nema zabilježenih nastupa u seniorskom fudbalu.
Centralni vezni - Anel Hodžić (19 god., 06. 05. 2006) – ugovor nije naveden
Još jedan igrač ispod radara prvog tima sa zanimljivom statistikom. 26 utakmica i 5 golova za U19 ove sezone. Doduše većinim ulazio sa klupe. Obzirom da je većinom bio rezerva i daleko ispod radara prvog tima ovdje očekujem odlazak.
Štoper - Ognjen Arbinja (18 god., 30. 07. 2006) – ugovor nije naveden
Arbinja je zaista bio u drugom planu u juniorskom pogonu i mislim da on ovdje svoju priču što se tiče Željezničara završava. Vjerovatno će put Prve lige RS ukoliko se nastavi baviti fudbalom.
Da sumiramo
Obzirom da je Šemdin jedini koji ima ugovor i za sljedeću sezonu velika je vjerovatnoća da će biti jedini koji će ostati iako je tu posudba ipak izglednija opcija obzirom da nije imao mnogo prilike da se pokaže u prvim timu. Nadam se da griješim.
Uz njega, možda jedino Zeničanin dobije ugovor kako je najbolji strijelac Omladinske lige ali pošto je bio prilično daleko od prvog tima cijelu sezonu ne bi me iznenadilo da je već otpisan.
Lično bih volio vidjeti ostanak Barmca poštonje ta pozicija vrlo deficitarna ali teško. Isto vrijedi i za Babaluka, mislim da tu ima potencijala.
Sve u svemu, nadam se da griješim ali mislim da ove momke nećemo vidjeti sljedeće sezone. Naravno, volio bih da je Adžemova zadnja i da budem potpuno razuvjeren. Mislim da ćemo i dalje viđati samo Šabića, Foču i Kolića.
Obzirom da igrači rođeni 2006. u sezoni 2025/2026 više ne ispunjavaju kriterij “U-19”, neki su već na izlaznim vratima. Ko to sve napušta U19 od sljedeće sezone :
Štoper - Aiman Semdin (19 god., 20. 01. 2006) – ugovor do 31. 05. 2026
Koliko je meni poznato Šemdin je, od juniora, jedini sa ugovorom i za sljedeću sezonu. Međutim, ostaje veliko pitanje koliko je spreman za seniorski fudbal obzirom da je u protekloj sezoni dobio svega 49 minuta u dvije utakmice. Mislim da je trebao i mogao dobiti znatno više jer u predstojećoj sezoni njegov status je vrlo upitan. Nameće se pitanje je li bolje da dobije sa klupe nekih 700 minuta sljedeće sezone (ukoliko i toliko) ili da ode na posudbu u Prvu ligu Federacije i tamo se pokuša nametnuti?! Vidjet ćemo kakav će Adžemov sud biti ali mislim da ga Adžem neće toliko koristiti. Šteta, jer mnogi ovdje su podcrtavali da je izuzetan potencijal.
Centralni napadač - Zlatan Zeničanin (19 god., 22. 04. 2006) – ugovor do 30. 06. 2025
Zeničanin je jedan od onih kojima sigurno ističe ugovor na kraju mjeseca. Zanimljivo da je on najbolji strijelac Omladinske U19 lige a da nije ni minute dobio u seniorskom fudbalu. Iako se ne ističe ni visinom (185 cm) a ni brzinom ima fantastičnu statistiku. Najbolji strijelac Omladinske lige sa 19 golova u ligi i sa ukupno 23 gola u 47 utakmica za U19 i 15 golova u 27 utakmica za U17. Osjećaj za pogodak i efikasnost je zaista neupitna. Lično mislim da on nije tip napadača kojeg Adžem preferira i da neće dobiti neku veliku priliku u narednoj sezoni. Ovdje očekujem odlazak ili, u najboljem slučaju posudbu u Prvu federalnu. Volio bih da griješim ali možda je momku bolje da nađe drugu sredinu u kojoj će se nastaviti razvijati. Sa ovakvom statistikom i ako se nastavi adekvatno razvijati sigurno može daleko dogurati. Ako ostane bojim se da neće dobiti adekvatnu priliku iako bi trebao biti nagrađen za sve ono što je postigao u Omladinskim selekcijama i biti bar treći napadač u ekipi.
Krilni napadač - Ernad Babaluk (18 god., 19. 07. 2006) – ugovor do 30. 06. 2025
Još jedan igrač kojem sigurno ističe ugovor na kraju mjeseca. U protekloj sezoni je igrao krilne pozicije mada mislim da on sigurno može odigrati i zadnjeg veznog ili napadača. Sa 191 cm i dobrom tehnikom sigurno ima potencijala. Ove sezone je dobio 74 minute u kup utakmici protiv Kruševa i to je zaista premalo da bi se donio neki ozbiljan sud o njegovom potencijalu. U Omladinskoj ligi ima solidnu statistiku sa 7 golova u 25 utakmica. Ukupno za U19 odigrao 53 utakmice i postigao 21 pogodak a za U17 odigrao 30 utakmica uz 17 postignutih pogodaka. Obzirom na interesantne fizičke predispozicije volio bih ga vidjeti sljedeće sezone u prvom timu ali opet kao i za prethodne upitno je koliko je spreman ako uzmemo u obzir minute u seniorskom fudbalu. I ovdje bi mogla biti posudba ili potpuna promjena sredine.
Lijevi bek - Nihad Barimac (19 god., 07. 02. 2006) – ugovor nije naveden
Šteta. Još jedan igrač koji završava sa OP a nije minute odigrao za prvi tim iako mislim da je zaslužio. Igrač koji ima odlične predispozicije za beka. Visina (185cm), snaga, ubačaj, šut (Fantastično izvodi slobodnjake). Naravno, ima on još dosta za raditi ali mislim da je vrijedilo pokušati sa njim. Također, može pokriti i štopersku poziciju a obzirom da du te pozicije vrlo deficitarne (lijevi bek i lijevi štoper) mislim da ga je vrijedilo probati. Obzirom da nije dobio minute u prethodnom periodu ne čini mi se da je u ozbiljnoj konkurenciji za prvi tim mada bi Adžem mogao reći drukčije pošto je tip igrača koji se uklapa u njegov sistem. Vidjet ćemo. Ne mogu reći da sam gledao mnogo utakmica u kojima je igrao ali mi je djelovalo da je gurnut u drugi plan sa 16 odigranih utakmica za juniore ove sezone. Šta je razlog zaiste ne znam. Ovdje očekuujem odlazak iako se nadam da bi Adžem mogao donijeti drukčiju odluku.
Golman - Adel Duškaj (19 god., 31. 05. 2006) – ugovor nije naveden
Duškaj je vrlo često bio u opticaju za prvi tim i moguće je da će ostati. Lično nisam pretjerano impresioniran onim što sam vidjeo i mislim da je Trapara sljedeći golman na kojeg treba obratiti pažnju. Odigrao je 21 utakmice ove sezone u U21 ligi uz 38 primljenih golova i 5 sačuvanih mreža. Ne znam šta će biti konačni sud za njega ali ne očekujem mnogo. Mislim da ima još mnogo za raditi i ako ostane vjerovatno će biti treći golman.
Centralni vezni - Bakir Karić (18 god., 04. 09. 2006) – ugovor nije naveden
Lično, vrlo zanimljiv igrač. Centralni vezni, odlična kontrola lopte i pas. Odigrao je full sezonu. 29 utakmica i dva postignuta gola. Nekako je cijelo vrijeme ispod radara javnosti ali prvog tima gdje se prednost daje Koliću (po meni nepravedno) ali šta je tu je. Mislim da će prije Kolić ostati u ekipi nego on ali malom tlželim mnogo sreće. Najbolje bi mu bilo da ode put Radnika iz Hadžića ili nekog frugog federalca. Neštonimam osjećaj da ćemo opet čuti o njemu za par sezona.
Štoper - Elez Adžović (19 god., 30. 01. 2006) – ugovor nije naveden
U martu ove godine stigao iz Dečića i odigrao za juniore 13 utakmica i postigao 4 pogotka. Pretpostavljam da je stigao po prepuruci i bit će zanimljivo vidjeti hoće li dobiti priliku u prvom timu. Nema zabilježenih nastupa u seniorskom fudbalu.
Centralni vezni - Anel Hodžić (19 god., 06. 05. 2006) – ugovor nije naveden
Još jedan igrač ispod radara prvog tima sa zanimljivom statistikom. 26 utakmica i 5 golova za U19 ove sezone. Doduše većinim ulazio sa klupe. Obzirom da je većinom bio rezerva i daleko ispod radara prvog tima ovdje očekujem odlazak.
Štoper - Ognjen Arbinja (18 god., 30. 07. 2006) – ugovor nije naveden
Arbinja je zaista bio u drugom planu u juniorskom pogonu i mislim da on ovdje svoju priču što se tiče Željezničara završava. Vjerovatno će put Prve lige RS ukoliko se nastavi baviti fudbalom.
Da sumiramo
Obzirom da je Šemdin jedini koji ima ugovor i za sljedeću sezonu velika je vjerovatnoća da će biti jedini koji će ostati iako je tu posudba ipak izglednija opcija obzirom da nije imao mnogo prilike da se pokaže u prvim timu. Nadam se da griješim.
Uz njega, možda jedino Zeničanin dobije ugovor kako je najbolji strijelac Omladinske lige ali pošto je bio prilično daleko od prvog tima cijelu sezonu ne bi me iznenadilo da je već otpisan.
Lično bih volio vidjeti ostanak Barmca poštonje ta pozicija vrlo deficitarna ali teško. Isto vrijedi i za Babaluka, mislim da tu ima potencijala.
Sve u svemu, nadam se da griješim ali mislim da ove momke nećemo vidjeti sljedeće sezone. Naravno, volio bih da je Adžemova zadnja i da budem potpuno razuvjeren. Mislim da ćemo i dalje viđati samo Šabića, Foču i Kolića.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Kako nam se bliži okupljanje prvog tima u utorak trebalo bi biti novih potpisa pa da posljednji put ažuriramo listu igrača o kojima se piše do sada za sezonu 2025/2026 :
Golmani
Golman - Ibrahim Šehić (36) - Al Khaleej
Golman - Aldin Ćeman (30) - Igman
Golman - Alen Kenjar (20) - FC Augsburg II
Odbrana
Štoper - Daniel Graovac (31) - CFR Cluj
Štoper - Riad Šuta (22) - NK GOŠK Gabela
Lijevi bek - Enes Alić (25) - NK Varaždin
Desni bek - Giovanni Troupée (27) - TOP OSS
Desni bek - Vedad Radonja (23) - AEK
Vezni red
Centralni vezni - Juana Fontemachi (28) - NK Jedinstvo Bihać
Ofanzivni vezni - Riad Mašala (21) - NK Rudeš Zagreb
Ofanzivni vezni - Antonio Kaćunko (24) - NK GOŠK Gabela
Napad
Krilo - Olanrewaju Ibraheem (18) - Zvijezda 09
Krilo - Goran Zakarić (32) - Vardar
Krilo - Alen Dejanović (25) - Sloga
Krilo - Haris Duljević (31) - Stal Rzeszow
Napadač - Riad Bajić (31) - Ankaragücü
Napadač - Hamza Jaganjac (21) - NK Istra
Napadač - Mirsad Ramić (32) - Igman
Obzirom da velika većina imena dolazi sa društvenih mreža ne treba uzimati toliko za ozbiljno.
Golmani
Golman - Ibrahim Šehić (36) - Al Khaleej
Golman - Aldin Ćeman (30) - Igman
Golman - Alen Kenjar (20) - FC Augsburg II
Odbrana
Štoper - Daniel Graovac (31) - CFR Cluj

Štoper - Riad Šuta (22) - NK GOŠK Gabela
Lijevi bek - Enes Alić (25) - NK Varaždin
Desni bek - Giovanni Troupée (27) - TOP OSS
Desni bek - Vedad Radonja (23) - AEK
Vezni red
Centralni vezni - Juana Fontemachi (28) - NK Jedinstvo Bihać
Ofanzivni vezni - Riad Mašala (21) - NK Rudeš Zagreb
Ofanzivni vezni - Antonio Kaćunko (24) - NK GOŠK Gabela
Napad
Krilo - Olanrewaju Ibraheem (18) - Zvijezda 09
Krilo - Goran Zakarić (32) - Vardar
Krilo - Alen Dejanović (25) - Sloga
Krilo - Haris Duljević (31) - Stal Rzeszow
Napadač - Riad Bajić (31) - Ankaragücü
Napadač - Hamza Jaganjac (21) - NK Istra
Napadač - Mirsad Ramić (32) - Igman
Obzirom da velika većina imena dolazi sa društvenih mreža ne treba uzimati toliko za ozbiljno.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 09 jun 2025, 05:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Kaze nedo da klub radi na projektu dovodjenja mladih igraca
Gledaju se i stranci, a gleda se i par iskusnih igraca
Kaze da ce uskoro biti sve poznato
Danas u 16 na BHT tekma veterana na Kosevu
Gledaju se i stranci, a gleda se i par iskusnih igraca
Kaze da ce uskoro biti sve poznato
Danas u 16 na BHT tekma veterana na Kosevu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sutra pojacanja?
-
- Kontakt:
Enes Alic i štoper Nemanja Jaksic iz Brava sutra se predstavljaju
-
- Kontakt:
Štoper 179cm (175cm po sofascore) i 70kg i kusur, u našoj ligi.Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:00Enes Alic i štoper Nemanja Jaksic iz Brava sutra se predstavljaju

Puni 30 godina jako brzo.
Na desnom beku neodoljivo podsjeća na Galića, bar na ovom najskorijem videu na yt.
Bilo je zainteresivanih za njega i prema transfermarketu, ono sto je zanimljivo da ima vise tekmi na stoperu i opet je ubiljezio tri asistencije ove sezone. Dok nas trenutni bek ima tri asistencije u dvije sezone.tiagofaria25 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:28Štoper 179cm (175cm po sofascore) i 70kg i kusur, u našoj ligi.Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:00Enes Alic i štoper Nemanja Jaksic iz Brava sutra se predstavljaju![]()
Na desnom beku neodoljivo podsjeća na Galića, bar na ovom najskorijem videu na yt.
Fk Željezničar.
pretpostavljam da ga planiramo na stoperu, ne na beku. nama i treba stoper takvog profila. da ima brzine i da je solidan na lopti. ne mora svaki stoper biti klada od 195 koja nabija svaku u aut. e sad kakav je ovaj nemam pojma, nikad nisam gledao covjeka u zivotu. alica mislim da svi poznajemo koliko-toliko.
- jointunija
- Kontakt:
Vidi ovog znalca,ne zna pravila a vamo pametujetiagofaria25 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:28Štoper 179cm (175cm po sofascore) i 70kg i kusur, u našoj ligi.Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:00Enes Alic i štoper Nemanja Jaksic iz Brava sutra se predstavljaju![]()

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Slazem se, kad vidim onu kladu Cavnica kako se vuce i Mahmica koji meda ne moze ne gleda mi se tekma..svemalim1 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 02:06pretpostavljam da ga planiramo na stoperu, ne na beku. nama i treba stoper takvog profila. da ima brzine i da je solidan na lopti. ne mora svaki stoper biti klada od 195 koja nabija svaku u aut. e sad kakav je ovaj nemam pojma, nikad nisam gledao covjeka u zivotu. alica mislim da svi poznajemo koliko-toliko.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Frajer godinama standardan u Sloveniji. Zvezdina skola i igra i beka i stopera. Nama, ako hocemo da igramo, trebaju stoperi koji znaju lopte i koji su brzi, kontas. Ne dovodis Sutu iz Goska koji je primio haman stotinjak golova nego lika koji je standardno igrao u korektnoj slovenackoj ekipi. Igrali protiv Zrinjskog u Europi, dobili ih u Mostaru i ovi ih izbace po drama losem vremenu u Ljibljani, jedva,.imali prolaz do cca sedamdesete minute revansu. Bolje od nas odigrali te tekme ako cemo u detalje..tiagofaria25 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:28Štoper 179cm (175cm po sofascore) i 70kg i kusur, u našoj ligi.Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 01:00Enes Alic i štoper Nemanja Jaksic iz Brava sutra se predstavljaju![]()
Ako je tacno, ovo uopste nije lose pojacanje, Alic takodjer, Varazdin je bio cetvrti i izborio Europu Bravo zavrsio peti.
Nemanja Jakšić je vrlo zanimljiv izbor. Mogao bi ovo biti značajan upgrade u odnosu na prethodnu sezonu.
- gegenpressing
- Kontakt:
Što smo i tražili(pokretljivijeg stopera koji zna iznijeti loptu
gedati od 5.50 min.)
čini se da smo i dobili
gedati od 5.50 min.)
čini se da smo i dobili

Brohra ribo se...