AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
To vam je onaj Mokanda iz Wakande. I vi ste zapeli za raspored slova. On nam nalazi igrače pa se to na žalost pročuje pa onda dolaze problemi. Jedino da nađu novog Haugea i Saelemaekersa za koje se ne zna i koji samo banu u Milanelu.
imal kakvi vijesti za ove sto su odsutni kad bi se mogli vratiti
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio u kupu ako prodjemk Torino sastajemo se sa Interom/Fiorentina, a ako i njih prodjemo 90% sa Juventusom posto imaju relativno lagan raspored( igraju sa Genoa pa sa boljim iz duela Sasuolo-Spal). Nama ce to biti tezak put do finala tako da i kad bi danas ispali ne bi nista zamjerio momcima, samo da u ligi nastave gdje su stali.
Steta sto nece dovesti nikakvo pojacanje jer ekipa za sad gura jako dobro ali bice zestoka borba za top 4 do kraja sezone. Dva losa rezultata i van mjesta su koja vode u LP.
Finansijska situacija je teska za sve klubove a mislim da su morali naci neku zamjenu za Kessia. To je neki minimum koji trebaju napraviti.
Finansijska situacija je teska za sve klubove a mislim da su morali naci neku zamjenu za Kessia. To je neki minimum koji trebaju napraviti.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čisto sumnjam da neće doći 2 ili 3 igrača do kraja januara. Samo što mediji imaju neke svoje teorije i verzije, imena igrača, a najčešće veze sa Milanom na kraju nemaju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kapiten nam je danas postao star ima cak 26 godina,puno je to za ovaj Milan 
Sretno kapitenu i povedi nas do nekog trofeja ove sezone
Nego protiv Calgaria bicemo skoro kompletni tj Salemakers i Benaser ce biti u sastavu za tekmu,a za Rebica i Krunica zavisi od rez test kasnije ove sedmice.

Sretno kapitenu i povedi nas do nekog trofeja ove sezone

Nego protiv Calgaria bicemo skoro kompletni tj Salemakers i Benaser ce biti u sastavu za tekmu,a za Rebica i Krunica zavisi od rez test kasnije ove sedmice.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Maldini veceras nije uopste u timu.
Mislim da je suspenzija u pitanju.
Mislim da je suspenzija u pitanju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Simakan ipak povrijeđen i to 2 mjeseca OUT. Dakle Milan se okreće drugim opcijama. Timori, Bade i ludi Kabak su daljne opcije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Treba Simakana dog za ljeto,a sad nam nesto i nije potreban stoper,Kalulu i Gabbia mogu to pokriti,a evo vcrs bi i Musakio trebao zaigrati,tako da nam ta pozicija deff nije prioritet.
A Simakana ako mogu nek dog za ljeto,previse dobrih klubova se zainteresovalo za njega.
A Simakana ako mogu nek dog za ljeto,previse dobrih klubova se zainteresovalo za njega.
Slazem se, neka dogovore otkup i ostave ga na posudbi do ljeta. Sad nam stoperi ionako nisu prioritet.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
OFFICIAL Milan XI vs. Torino:
Tatarusanu; Kalulu, Musacchio, Romagnoli, Dalot; Tonali, Calabria; Castillejo, Brahim, Leao; Ibrahimovic
Ibra od prve , zanimljivo. Riješiti što prije i ovu tekmu , pa da se odmore ovi najbitniji igrači za Cagliari.
Tatarusanu; Kalulu, Musacchio, Romagnoli, Dalot; Tonali, Calabria; Castillejo, Brahim, Leao; Ibrahimovic
Ibra od prve , zanimljivo. Riješiti što prije i ovu tekmu , pa da se odmore ovi najbitniji igrači za Cagliari.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Fantasista
- Kontakt:
Prenos je na SK3.
Forza Milan
Forza Milan

- Romagnoli13
- Kontakt:
Postoji teorija da je Zlatan potpuno zdrav već 10ak dana, ali da nije odmaj trenirao sa ostatkom ekipe dok nije sve testove prošao, i da su to zapravo bile te mjere predstrožnosti. Nadam se da je ta novinarska teorija tačna. Jer u suprotnom večeras se nepotrebno rizikuje sa njim od prve minute.
A vidjet cemo kako će se Kalulu snaći na desnoj strani, jer svi tvrde da je tu zapravo najkorisniji.
A vidjet cemo kako će se Kalulu snaći na desnoj strani, jer svi tvrde da je tu zapravo najkorisniji.
- muha milanez
- Kontakt:
Auu dobrog sastava, samo lagano momci i bez povreda pa kako god zavrsi. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne đasvi mi se nimalo što igraju Romagnoli, Calabria, Leao, Ibra. Umjesto njih su trebali gurnut četvoricu od ovih;
Michelis, Di Gesu, Hauge, Mionic, Olzer.
Ako prođu idu na Inter, tek onda Napoli,Juve...neka puste seoskog trenera GP-a da prođe što se mene tiče
Ovo je još veći Miki Maus kup od EL, ne zanima nas ništa mimo Serie A i CL povratka 
Ako prođu idu na Inter, tek onda Napoli,Juve...neka puste seoskog trenera GP-a da prođe što se mene tiče

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma nije bilo previse potrebe za nekom rotacijom, kad Milan sljedeću utakmicu igra tek za 6 dana.
Ibri treba utakmica,Leao svakako ne moze igrati protiv Caglarija zbog suzpenzije,tako da ovo je sve ok,a treba ici i na pobjedu i prolaz dalje,dugo je Milan bez trofejaZenga je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:23Ne đasvi mi se nimalo što igraju Romagnoli, Calabria, Leao, Ibra. Umjesto njih su trebali gurnut četvoricu od ovih;
Ako prođu idu na Inter, tek onda Napoli,Juve...neka puste seoskog trenera GP-a da prođe što se mene tičeOvo je još veći Miki Maus kup od EL, ne zanima nas ništa mimo Serie A i CL povratka
![]()
- Fantasista
- Kontakt:
Ode i ovaj Skamaka u Juve, Piatek će vjerovatno nazad u Genou.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Castillejo je igrač za onaj Milan iz perioda 2012-2019, nikako se lik ne uklapa u ovaj novi Milan.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.