ps. sretno ko prati!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Oni su katastrofa ekipa. Ali nikad se ne zna ...stomaklija je napisao/la:
Pitanje za NBA majstore, moze li Brooklyn preko 90 VS Indiane. To mi je malo prevelika margina protiv najbolje odbrane lige??
ma nezahvalno je govoriti fakat sinoc orlando ladno preko 100 a ocekivalo se da idu ispod mislim realno po meni bi oni trebali ispod ici sinoc su igrali + indijana je jedna od naj. odbrambenih ekipa, bez lopeza koji je imao lupam 20 poena po utakmici, kod pirsa i garneta se vidi da nije to to sinoc su ko i nesto pogadjali al milvoki je jso gori od njih, Johnson J. u posljednje vrijeme ne moze nista pogoditi, jedno deron i mirza igrajustomaklija je napisao/la:
Pitanje za NBA majstore, moze li Brooklyn preko 90 VS Indiane. To mi je malo prevelika margina protiv najbolje odbrane lige??
Ja ću odigrat h1 12.5,pa nek fulimstomaklija je napisao/la:I nije lose, evo neki dan su ih tukli 103:86. Al ajd ga znaj, hendikep je +12
mancity je napisao/la:
Biel povrijedjen, Stuckey isto nece igrat!
Probati veceras na Monroa preko 13.5. Sinoc je Smith bio katastrofalan sa sutom. Monro u prvoj protiv Wizardsa 24 poena i 16 skokova. Ocekujem da veceras uzme vise od 10 Sutova i da ima barem 5 slobodnih bacanja.
jedino je James pod upitnikom znace se pred pocetak meca...STEVEN je napisao/la:Koga nema u Miamiu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.