Ne znam jel znas ili ne znas,ili ti je do danaOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:46Davno bi se Hakan i Gigio riješili da im nije ovaj degenerik menadžer.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne znam jel znas ili ne znas,ili ti je do danaOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:46Davno bi se Hakan i Gigio riješili da im nije ovaj degenerik menadžer.
Gordon Stipić je Hakanov agentOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:46Davno bi se Hakan i Gigio riješili da im nije ovaj degenerik menadžer.
Do dana buraz.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:18Ne znam jel znas ili ne znas,ili ti je do danaOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:46Davno bi se Hakan i Gigio riješili da im nije ovaj degenerik menadžer., Hakanov menager nije Riaola ako ide na njega
![]()
Ma ne znam šta znači dobar odnos u istoj rečenici sa malim orangutanom koji je sam od sebe problematičan i težak lik.
Ma debeli je kreten. Skoro svi njegovi klijenti su promijenili hebet klubova. Ibra je ono sto Raiola najvise voli.
Ibra nije ni htio ici iz onog Milana ali jednostavno Berluskoni je tada prodao njega i T Silvu da uzme pare,a za uspjeh kluba ga tada nije bilo briga vise
Da, mislim da je on sa tom forom i krenuo, a isto je radio (ne u svim utakmicama) koliko me sjećanje služi i Totti.
Sebičnost koja je nasekirala svakog navijača Milana.
Što jest jest bio je sebican, ali u par dodira s loptom je stvarno pokazao mnogo. Napravio je gresku sto nije dodao u onoj situaciji, ali opet momak je mlad i zeljan golova, da je zabio pisalo bi se o njemu kao o Locatelliu prije par godina.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:05Sebičnost koja je nasekirala svakog navijača Milana.
Eventualni gol iz one akcije bi možda promijenio cijelu utakmicu.
Ja i dalje stojim pri svojoj prvobitnoj izjavi o njemu da se ne zna zagraditi kao moderan nogometaš.meepo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:11Što jest jest bio je sebican, ali u par dodira s loptom je stvarno pokazao mnogo. Napravio je gresku sto nije dodao u onoj situaciji, ali opet momak je mlad i zeljan golova, da je zabio pisalo bi se o njemu kao o Locatelliu prije par godina.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:05Sebičnost koja je nasekirala svakog navijača Milana.
Eventualni gol iz one akcije bi možda promijenio cijelu utakmicu.
Protiv Torina je isto u par situacija pokazao iznadprosjecne tehnicke vjestine.
U odnosu na mec sa Spartom dosta je napredovao i vjerujem da se od njega moze puno ocekivati u buducnosti.
Daniel ce nadoci on je isto talent kao Locatelli ako ne i veci.Samo 19 mu je godina i fali tu iskustva.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:16Ja i dalje stojim pri svojoj prvobitnoj izjavi o njemu da se ne zna zagraditi kao moderan nogometaš.
Da tu ima nekog talenta, sigurno da, krv nije voda, međutim pitanje je koliko mjesta ima u ovakvom Milanu.
Kup utakmice su možda najbolji način da pokaže šta i koliko zna.
Da, u pravu si i sjećam se tog gola Locatelija ali njemu je čini mi se jedina prava opcija u toj situaciji bila da šuta prema golu.
Danielu je najbolja opcija bila da doda i da svoj tim koji voli kao i svi njegovi prije vrati u utakmicu.
Ja bih lično volio da ostane prije svega jer je Paolov sin a i ne izgleda mi kao totalni flop što za Colomba ne mogu reći.
Greska je sto se forsirao Biglia na njegovoj poziciji momak sad vrijedi 35+ miliona.A ne vjerujem da ce ga pustiti da ide u Monzu mislim da ce on ostati i da ce ga malo pomalo uvoditi u prvih 11, ja sam bio skeptican u vezi njega ali kako vrijeme prolazi postaje sve bolji i bolji samo mu treba malo kontinuiteta.
Nema šanse da bi kod nas ovoliko napredovao, prevelik je bio pritisak na svakome igraču Milana u to vrijeme jer uopće nismo ni djelovali kao ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.