pa sto bas to moras napisat,nigdje lika od tvoga posta,kao da ga i nema vise,hajd sad napisi da se umirioIskodee je napisao/la:jest se Ibaka razigrao

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa sto bas to moras napisat,nigdje lika od tvoga posta,kao da ga i nema vise,hajd sad napisi da se umirioIskodee je napisao/la:jest se Ibaka razigrao
LiverpoolREDS je napisao/la:pa sto bas to moras napisat,nigdje lika od tvoga posta,kao da ga i nema vise,hajd sad napisi da se umirioIskodee je napisao/la:jest se Ibaka razigrao
Iako su šanse bile, matematički gledano, da ću past 99,95%, ovo sve prođeCrank je napisao/la:Sanse da pogodis svih 8 parova, a uzimajuci u obzir samo prostu matematiku, su ti:Alibasa je napisao/la: (OKL) K.DURANT (-28,5+) 2 1.85
(LAK) P.GASOL (-14,5+) 2 kv. 1
(MIA) D.WADE (-21,5+) 1 kv. 1
LAGUN ARO-FUENLABRADA 1 1.45
CAJASOL-MANRESA 1 1.45
LE MANS-ORLEANS 1 1.65
LEVALLOIS-LIMOGES 1 1.6
CHERKASSKI-FERRO ZNTU 1 1.65
Pošto sam antitalenat za košarku, večeras imam posla nekog i da bi ostao budam moram pratiti neštopa sam planiro odigrati ovu košarku
kakve su šanse za prolaz ovog?
0,5 x 0,5 x 0,5 x 0,33 x 0,33 x 0,33 x 0,33 x 0,33 = 0,0005 x 100% = 0,05 %
Believe je napisao/la:Ne vjerujem Miamiju,vjerujem Sacramentu i po meni je value opaliti na 3.30 na Sacramento
ili bar kontrahendikep 7.5 po 1.85
Curry je malo lošiji u zadnje 2-3 utakmice,sumnjam da će dati 26 večeras znači under
Cousins over 22.5 ,nije Miami nesto pod kosem,a ovaj ce to znat iskoristit
Wall under 21.5 ,Beal se vratio,iako Wall uzima i dalje puno šuteva,dosta je slabiji,mislim da će večeras više dijeliti lopte stoga očekujem ga ispod ove granice
Brooklynu je vrijeme da dobije po 1.45
Eto nekih prijedloga mada uvijek je sreća ovdje presudna.
svaka častzgmiky je napisao/la:West Ham-WBA oba daju gol 1.65
West Ham-WBA oba daju i 3+ 2.15
West Ham-WBA over 1.5 1.pol. 2.80
West Ham-WBA oba daju u 1.pol. 4.50
U dvoboju dvije loše ekipe West Ham bi ovo trebao dobiti, no kako je riječ o slabim ekipama moglo bi biti golova pa tako očekujem barem po jedan na svakoj strani i to možda već u prvom poluvremenu.
Pisao sam već o utakmicama engleske lige u ovom ranom terminu i očekujem nastavak golijade.
Ma bravo. Po ko zna koji put.zgmiky je napisao/la:West Ham-WBA oba daju gol 1.65
U dvoboju dvije loše ekipe West Ham bi ovo trebao dobiti, no kako je riječ o slabim ekipama moglo bi biti golova pa tako očekujem barem po jedan na svakoj strani i to možda već u prvom poluvremenu.
Pisao sam već o utakmicama engleske lige u ovom ranom terminu i očekujem nastavak golijade.
Svaka ti dala brate..znas nanjusit utakmice s puno golovazgmiky je napisao/la:West Ham-WBA oba daju gol 1.65
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.