Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Drustvo sta mislite o ovim igracima? Dal da nesto izbacim,zamijenim i sl ?

Ma jok, razrađivao sam i ja nešto pa kontam ne možeš biti gori od mene da ga hebešsudac92 je napisao/la:Ajd prijatelju,samo me nemoj ganjati kasnije.Ezio7 je napisao/la:Pratim ovo od sudac92, sretno nam![]()
Sretno nam.

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Izvinjavam se ukoliko je neko odigrao Lugi i Bietigheim, ni ja ih nazalost nisam zaobisaoCrank je napisao/la:Chamonix - Rouen 2 @ 1,65 (Premier)
Ovo zaista ne razumijem, po meni PREVELIKA kvota na Zmajeve. Misljenja sam da ce Rouen ovo uzeti i u hendikepu od nekoliko golova razlike. Zvuci glupo, ali pratim ovu ekipu od prosle godine kada su mi donijeli ogromne dobitke. I ove sezone su se na mom tiketu nasli preko 20 puta, i svaki put su prosli (ove godine imaju poraz samo u Liga kupu, ali nije bilo u ponudi).
Posmatrajmo situaciju laicki:
U 15 odigranih prvenstvenih kola, Zmajevi ubiljezili svih 15 pobjeda (samo jedna nakon produzetaka).
Sa druge strane Chamonix igra bolje u gostima nego kod kuce, gdje u ovoj sezoni imaju 7 nastupa i svih 7 poraza (2 poraza nakon produzetka). Bez obzira gdje se igra, Chamonix je totalni autsajder, a izgubili su svih 6 domacih susreta protiv Rouena. Gubili su redom: -1, -1, -3, -3, -4, -4. Danas je red mozda i za -5
Rouen je prerastao Francusku ligu u kojoj su prvaci posljednje 4 godine i nemaju konkurenciju. Od slijedece ce se vjerovatno pridruziti nekoj jacoj udruzenoj ligi, mislim da ce to vjerovatno biti Austrijska EBEL.
Kao sto rekoh, Zmajevi nemaju konkurenta u Ligi, ali su sebi postavili cilj da prvenstvo zavrse bez poraza, bas kao sto su to ucinili u sezoni 2005/06.
Ja prvi zelim da u tome i uspiju, obzirom da ce se uvijek naci na mom tiketu. Posmatrajuci samo proslu i tekucu sezonu, zasluzili su da ih ispostujem svaki put, a vec sada im halalim za prvi poraz/pad koji ce uslijediti kad-tad.
Kad-tad, ali ne veceras
Sretno, odlucite sta je najpametnije za Vas, a ja cu svoj glavni tiket traziti u slijedecih 10 parova:
(Prva tri para ce 99% na tiket, za preostala 2-3 para cu se odluciti kasnije. Trenutno su favoriti da se nadju na tiketu Lugi i Bietigheim, sto daje 5 parova i kvotu 4,01.)

http://prntscr.com/2egamw" onclick="window.open(this.href);return false;Crank je napisao/la:
Izvinjavam se ukoliko je neko odigrao Lugi i Bietigheim, ni ja ih nazalost nisam zaobisao
hvala prijatelju.
You'll never walk alone.
Izvinjavam se ukoliko je neko odigrao Lugi i Bietigheim, ni ja ih nazalost nisam zaobisao 
Ja sam ih ispratio al ti nista NE zamjetam jer si imao najbolje namjere.Hvala za Rouen svakako.

Ja sam ih ispratio al ti nista NE zamjetam jer si imao najbolje namjere.Hvala za Rouen svakako.
Pozdrav za sve.
Zna li se kakva je kadrovska situacija kod New York-a, kod odusustvuje? Melo?
Zna li se kakva je kadrovska situacija kod New York-a, kod odusustvuje? Melo?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Po svu sudeci ne igra ali ne znam je li zvanicno pa nemoj da me ganjas poslije ako zaigra 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta ovo nema Westbrooka veceras??
povredaArhitekt je napisao/la:Sta ovo nema Westbrooka veceras??
Okrenes stranicu unazad i procitasArhitekt je napisao/la:Sta ovo nema Westbrooka veceras??

JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
polovicnomilanist je napisao/la:slaba punoda za danas sto se tice nogometa ali ajd da pokusamo nesta.
Kortrijk - standard Liege 1 @4.00
jeste da je Standard prvi na tablici i da imaju samo jedan poraz do sada, ali zadnji 4 puta kad su gostovali Kortrijku izbukli su samo jedan remi uz 3 pobjede domacina, pa zasto ne probati cistog keca ovdje, pogotovo jer je Kortrijk u proslom kolu razbijen sa 5:2 te da igraju sa vodecom momcadi lige gdje ce im trebati veca motivacija, za malo realniji ishod pokusati sa dvoznakom 1X po kvoti od 1.85 koja nikako nije losa.
G'birligi - Besiktas 1 @3.60 ili sigurnije 1X 1.62
nekako me osjecaj vuce na ovo, ali znali su u zadnje vrijeme uzeti bodove kuci protiv Besiktasa pa zasto ne ovaj put, pogotovo jer su solidni u zadnji par tekmi (misli se na G'birligi) pa su tako i kuci sa galatom igrali 1:1. jos kad su turci u pitanju tu je svasta moguce![]()
Sretno.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Moj prvi par na ovom topicu:
11:45 Raonić - Tomić 2, koef. 2.40
Tomić na domaćem terenu. Prošle godine razbio Đokovića, Haasa i Seppia (izgubio jedan set - od Haasa). Igrao s Barty pa nije imao šansu za prolaz u finale, unatoč odličnoj igri. Ove godine igra sa Stosur. Očekujem minimalno finale, vjerovatno protiv Čeha (Stepanek i Kvitova).
11:45 Raonić - Tomić 2, koef. 2.40
Tomić na domaćem terenu. Prošle godine razbio Đokovića, Haasa i Seppia (izgubio jedan set - od Haasa). Igrao s Barty pa nije imao šansu za prolaz u finale, unatoč odličnoj igri. Ove godine igra sa Stosur. Očekujem minimalno finale, vjerovatno protiv Čeha (Stepanek i Kvitova).
Uz moj glavni listic koji sam jos danas postavio :
Beal OVER
Thompson OVER
Monroe OVER
za veceras jos igram :
Brooklyn - Milwaukee KP1
Po mom misljenju Milwaukee je ubjedljivo najlosija ekipa, istina je da im se vcs vracaju Sanders i Ilyasova, ali Brooklyn napokon mora poceti da igraju, ako ne mogu da pobijede najlosiju ekipu u ligi, e onda stvarno ne znam sta vise da kazem, kvota od 1,45 mi je i vise nego primamljiva i ako veceras ne pobijede vise nikad ne idu na moj tiket.
Ibaka -14,5 OVER
Do prije 2 sata, ovaj par ni u ludili ne bih igrao, mozda prije under, ali povredom Westbrooka, vise nisam toliko siguran u moguci blowout Oklaholme, a Ibaka nakon fenomenalne partije za Bozic protiv New Yorka, sigurno je u stanju da zabije minimalno 15 poena Bobcatsima.
Bargnani -13,5 OVER
Jos jedan u nizu igraca na koje prefieriram igrati under, ali kada se uzme u obzir da je Woodson rekao da ce igrati vise minuta nego proslu utakmicu, da je granica izuzetno mala, da igra protiv svog bivseg kluba, da nema Anthonya veceras, over se jednostavno mora odigrati !
Ako odigram jos koji listic postavit cu na ovoj temi
Beal OVER
Thompson OVER
Monroe OVER
za veceras jos igram :
Brooklyn - Milwaukee KP1
Po mom misljenju Milwaukee je ubjedljivo najlosija ekipa, istina je da im se vcs vracaju Sanders i Ilyasova, ali Brooklyn napokon mora poceti da igraju, ako ne mogu da pobijede najlosiju ekipu u ligi, e onda stvarno ne znam sta vise da kazem, kvota od 1,45 mi je i vise nego primamljiva i ako veceras ne pobijede vise nikad ne idu na moj tiket.
Ibaka -14,5 OVER
Do prije 2 sata, ovaj par ni u ludili ne bih igrao, mozda prije under, ali povredom Westbrooka, vise nisam toliko siguran u moguci blowout Oklaholme, a Ibaka nakon fenomenalne partije za Bozic protiv New Yorka, sigurno je u stanju da zabije minimalno 15 poena Bobcatsima.
Bargnani -13,5 OVER
Jos jedan u nizu igraca na koje prefieriram igrati under, ali kada se uzme u obzir da je Woodson rekao da ce igrati vise minuta nego proslu utakmicu, da je granica izuzetno mala, da igra protiv svog bivseg kluba, da nema Anthonya veceras, over se jednostavno mora odigrati !
- __Liedson__
- Kontakt:
Care ispratio sam te i dod'o još Oklahomu over, sretno nam..amarosim je napisao/la:NBA
Meeks 13,5 vise premier
Gasol vcrs ne putuje na gostovanje sa Utahom,Meeks je igrac sa najvise minuta u Lakersima,uzima dosta suteva(zadnju 2-10 za tri)..............
Mayo 14,5 manje
Millwaukee je nakon dugo vremena skoro pa kompletan(fali samo Pachulia),Mayo je polako poceo gubiti povjerenje trener pa je cak i zadnju utak poceo sa klupe,vratili su se Butler,Neal i Knight,Henson,Midletton i onaj Grk igraju dosta dobro u zadnje vrijeme,Raduljica ima sve pristojniju minutazu......mislim da Mayo nece imati dovoljno lopti da prebaci ovu granicu.................

ja dodao Minnesotu__Liedson__ je napisao/la:Care ispratio sam te i dod'o još Oklahomu over, sretno nam..amarosim je napisao/la:NBA
Meeks 13,5 vise premier
Gasol vcrs ne putuje na gostovanje sa Utahom,Meeks je igrac sa najvise minuta u Lakersima,uzima dosta suteva(zadnju 2-10 za tri)..............
Mayo 14,5 manje
Millwaukee je nakon dugo vremena skoro pa kompletan(fali samo Pachulia),Mayo je polako poceo gubiti povjerenje trener pa je cak i zadnju utak poceo sa klupe,vratili su se Butler,Neal i Knight,Henson,Midletton i onaj Grk igraju dosta dobro u zadnje vrijeme,Raduljica ima sve pristojniju minutazu......mislim da Mayo nece imati dovoljno lopti da prebaci ovu granicu.................

I treci listic u Premieru (tu ne brojim X - eve koje redovno svaku noc igram )Guarin14 je napisao/la:Uz moj glavni listic koji sam jos danas postavio :
Beal OVER
Thompson OVER
Monroe OVER
za veceras jos igram :
Brooklyn - Milwaukee KP1
Ibaka -14,5 OVER
Bargnani -13,5 OVER
Beal -14,5 OVER
Jednostavno vec sam prije rekao sve o ovome paru iako sam ga igrao moram ga ponoviti , samo su supci vec spustili kvotu na 1,70
Bosh -15,5 OVER
Bosh jednostavno obozava da puni Cousinsa, proslu utakmicu mu je za 25 minuta pospremio isto toliko koseva, a sigurno je da ce veceras imati jos vecu minuazu, Wade, Anderson i Allen su upitni, jos ako neko od njih ne bude igrao, Bosh bi ovo morao prebaciti
Meeks -13.5 OVER
Povreda Kobea, izostanak Gasola, sve se poklapa za ovaj tip, Meeks ima ogromnu minutazu i veliku slobodu u igri sut ga solidno sluzi i u posljednje vrijeme redovno je dvoznamenkast, nadam se da ce i veceras postici najmanje 14 poena
Favours -13,5 OVER
Gasola nema, Lakersi su u reketu ocajni Favours bi na domacem parketu to znalacki trebao iskoristiti u posljednjih 5 meceva, 4 puta je prelazio ovu marginu, jednom nije u mecu protiv Atlante i to zbog blowouta kada je igrao samo 21 minutu
Sretno svima veceras !
- Maradonaaa
- Kontakt:
Blatche ne igra veceras
znaci pod kosem nema niko ko ce ubacit,Garnett nije isto sto i Lopez,ne moze dugo igrat,godine su tu
dakle trebala bi vanjska linija povuci i zato biram
J.Johnson 16,5 vise
znaci pod kosem nema niko ko ce ubacit,Garnett nije isto sto i Lopez,ne moze dugo igrat,godine su tu
dakle trebala bi vanjska linija povuci i zato biram

J.Johnson 16,5 vise

(Y)Maradonaaa je napisao/la:Blatche ne igra veceras
Veliko pojačanje za Brooklyn, Plumlee je za njega otac košarke.
jest se Ibaka razigrao 

Oni postavili marginu za Oklahomu na 103, ne igraju ni blizu tog nivoa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.