Evo moje prognoze, Dzeno nastavlja voditi ekipu, SD necemo ni dovoditi taj dio posla ce preuzeti Sabrina u suradnji sa Cioffijem i Dzenom.
Znaci nikakva insajderska vec samo moja pretpostavka.
Evo ko smije kladimo se u avatat da ce ovako biti.
Aj, ako imenujemo SD do kraja sedmice nosis Sabru cijeli mjesec ??
Možemo je nositi samo na K.
Ma i to ne može. Gadljivi smo.
Ako se vec okrecemo mladjim igracima, evo jednog dobrog iz Posusja. Ivan Beslic, 20 godina puni za par dana, bas je odlican bio. Dovesti ga na posudbu, uz opciju otkupa
Tacno i slijep covjek vidi da smo bez glave i repa
Ovi izgleda bez upada i protesta ne planiraju reagovati
Svako u svoju stranu gura.
Najgore je sto se uveliko sad prica o odabiru sd i trenera jer su pripreme vrlo vrlo blizu, a niko ne odgovara za najvecu blamazu u historiji bh nogometa osim par vaspitnih sto dobise ona 2 i to silom prilika
Cisto za ove sto ne vide ispred svog nosa, od 6-og marta do danas svaku utakmicu koju je vranjes igrao, igrao je svih 90 minuta - OSIM UTAKMICA PROTIV NAS.
Svaki penal koji je dosudjen - pogodio je. Njih 9.
Na utakmici kupa vranjes slucajno izlazi prije izvodjenja penala, a odgovornost uzimaju neka djeca preko kojih se sve ovo mora svaliti i pazi sad, PROMASUJU PENALE.
Evo moje prognoze, Dzeno nastavlja voditi ekipu, SD necemo ni dovoditi taj dio posla ce preuzeti Sabrina u suradnji sa Cioffijem i Dzenom.
Znaci nikakva insajderska vec samo moja pretpostavka.
Evo ko smije kladimo se u avatat da ce ovako biti.
Aj, ako imenujemo SD do kraja sedmice nosis Sabru cijeli mjesec ??
Dogovoreno.
A ako bude ovako kako sam ja prognozirao skontacu ti avatar koji ces nositi mjesec dana
Ili da idemo na neki kraci rok,puno je mjesec hahaha
Cisto za ove sto ne vide ispred svog nosa, od 6-og marta do danas svaku utakmicu koju je vranjes igrao, igrao je svih 90 minuta - OSIM UTAKMICA PROTIV NAS.
Na utakmici kupa vranjes slucajno izlazi prije izvodjenja penala, a odgovornost uzimaju neka djeca preko kojih se sve ovo mora svaliti i pazi sad, PROMASUJU PENALE.
Mrtve i zive ko je god ovu blamazu kreirao
Pridružujem se "čestiikama",ma dogovorili 1 000000%
Prošla je dupla kruna, play off, titula, mnogo uspjeha za kratko vrijeme. U svim tim uspjesima niko nije uživao koliko ti uživaš u ovom rasulu odnosno u tripu zvanom "jesam vam rek'o".
Ako se vec okrecemo mladjim igracima, evo jednog dobrog iz Posusja. Ivan Beslic, 20 godina puni za par dana, bas je odlican bio. Dovesti ga na posudbu, uz opciju otkupa
Kad bi gledali samo sebe i fokusirali se samo na to, puno bi nam lakse bilo.
Eto imali smo bošnjala na funkciji predsjednika saveza, pa sta smo dobili pd toga?
Za mene ce Vico biti veci bosnjak, bosanac, hercegovac, qurac palac ako uradi samo terene... Dosta od njega.
Dok mi mislimo da sj nam srbi problem, bosnjak nas unisti, iskopa grob i jos samo sto nas nije ubacio u isti i jos zatrpao...
Nema tu zavjere jasno je ko dan da ce on raditi za dobrobit Borca i klubova, sudija iz rs. Kao sto rade u rukometnom savezu, kosarkaskom i svim drugim institucijama. Naravno da si upravu kad kazes da su nasi nesposobni i nista nisu uradili al vjeruj ovaj ce puno uradit za Borac i rs. Vec jest Valjic glavni za sudije, Peteva je uvalio, Misketa, Starcevica, evo 6 mladih reprezentativaca iz Borca. A tek je počeo.
Prije neka 2 mjeseca sam ovo pisao i rekao tek su počeli. Al eto dok mi skontamo bit ce kasno. Neki su slijepi pored očiju.
Prošla je dupla kruna, play off, titula, mnogo uspjeha za kratko vrijeme. U svim tim uspjesima niko nije uživao koliko ti uživaš u ovom rasulu odnosno u tripu zvanom "jesam vam rek'o".
Da ste me 2 godine citirali sa "upravu si legendo" mozda sada ne bih ovo pisao. Ali kako je par nas 2 godine trpilo "usrefovci, neprijatelji kluba" itd, sada smo kompetentni da pricamo o situaciji svaki dan, te se nasladjujemo vama koji ste smarali 2 godine i citirali svaki nas post.
Samo opominjanjem se ova blamaza nece ponoviti.
Ko god dodje za trenera prvo mora otjerati profesora DIF-a. Svaki dan s vrlim profesorom ce nas unazaditi do mjere da nas u kombinaciji Mourinho i Monchi nece iscupati.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 31 maj 2021, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Da ste me 2 godine citirali sa "upravu si legendo" mozda sada ne bih ovo pisao. Ali kako je par nas 2 godine trpilo "usrefovci, neprijatelji kluba" itd, sada smo kompetentni da pricamo o situaciji svaki dan, te se nasladjujemo vama koji ste smarali 2 godine i citirali svaki nas post.
Samo opominjanjem se ova blamaza nece ponoviti.
Nikada prestati opominjati...sramota nevidjena se ne smije zaboraviti..