Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Jedv prezivih ovo, nikad vise ovako neigrali dabogda
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Uh slatka pobjeda. Igra slaba, ali bolje je bilo u drugom. RvP odlican, i to je najpozitivnije. Isto tako imamo ponovo pravi moral i pobjednicki mentalitet u ekipi, nesto kao pod Fergusonom. Ne igramo dobro, ali kupimo bodove.
Gostujuci navijaci fantasticni. Svaka cast.
Gostujuci navijaci fantasticni. Svaka cast.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Naci vjera u nase

-
- Kontakt:
YEBO IGRU, DOĆI ĆE ONA SAMA PETA UZASTOPNA POBJEDA!!! 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Sto Runija spominjes? Vise je mlatarao rukama, nego korisno uradio.EmirSioux89 je napisao/la:Tako je nova 3 boda, 5. pobjeda zaredom! RvP, De Gea, Rooney, Herrera![]()
Ostali loše, loše i loše!
Bravo nisam ni sumljao u momke tako se igra sad smo 3 na tabeli i nadam se do samog kraja da cemo nastavit sa ovim nizom i potrvrdit to 3 mjesto, igrom nisam zadovoljan no dobro bitno je da smo upisali tri boda veoma vazna.
GGMU <3 @ tajger aferim momcino 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 08 dec 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Herrera? Loš, kao i Mata, sredina da Bog sačuva.
De Gea uz Robina najbolji, iznad crte još i Rooney, ovo ostalo vidjeli ste šta i kako.
De Gea uz Robina najbolji, iznad crte još i Rooney, ovo ostalo vidjeli ste šta i kako.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Definitivno, pa skoro svaku loptu je iskoristio na pravi nacin..Policeman je napisao/la:utakmica sezone bez obzira na goloveOnlyUnited je napisao/la:Ali Persika...![]()
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 08 dec 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Jesam ti rek'o ja, rutinski pobjeda.Rooney88 je napisao/la:Jedv prezivih ovo, nikad vise ovako neigrali dabogda

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Važna pobjeda, idemo do trona aBd. Rooney je slab bio, sem asistencije vrlo loš, puno nekog mlataranja rukama i traženje pravde, tanak. RVP ponovo razigran, trči na svaku loptu, milina ga gledati
. Svaka čast našima, sretan do neba 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- EmirSioux89
- Kontakt:
Uradio je to u dva-tri navrata sad ovaj zadnji puta gdje sudija nije mu svirao cist faul i kad je vukao loptu na njihovoj polovici a Valencia ga nije ispratio na stranu.LvG je napisao/la:Sto Runija spominjes? Vise je mlatarao rukama, nego korisno uradio.EmirSioux89 je napisao/la:Tako je nova 3 boda, 5. pobjeda zaredom! RvP, De Gea, Rooney, Herrera![]()
Ostali loše, loše i loše!
Ovo ostalo odlicno od strane njega sto se mene tiče..
Manchester United!
ali mi je Rooney veceras bio slab a sto se tice sredine ona u ovoj formaciji nikad nece dobro izgledati i neko bi nas mogao lako natrpati jer smo imali puno srece i veceras i protiv Arsenala iskoristili smo sve sanse a protivnici nisu nista a to nece uvijek biti tako

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 08 dec 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, i tu vas je Southampton u potpunosti nadigrao. Ne znam kako je to izgledalo u nastavku, ali u prvom poluvremenu uopšte niste imali igru, niti ste bilo šta napravili, osim gola koji je zapravo bio poklon. Southamptonu je falila koncentracija u završnici, i to ih je koštalo poraza. S onakvom igrom i Europa Ligu smatrajte uspjehom, jer je ono što igrate presmiješno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
De Gea-i treba dati sedmicu! 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
RVP!cipiripi je napisao/la:Mislim da je rizik staviti Wilsona u sastav za ovako bitnu utakmicu kao sto je sljedeca.RVP iako nije u formi je bolje rješenje,primjer je tekma protiv Chelsea jer ima kalibar da prelomi utakmicu,bar ja tako mislim.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši, u najkraćem opis ove tekme. Dva individualna poteza riješila pitanje pobjednika, u drugom pol smo ipak bolje izgledali, bili smo manje ranjivi u odnosu na prvo pol kada je gol visio u zraku i možemo biti zahvalni što smo otišli sa neriješenim rez na odmor.
RVP se vratio u velikom stilu, ovo nam je nedostajalo na početku sezone, odbrana se stabilizovala sa povratkom Carricka nazad, koji je samo još jednom pokazao koliko je bitan za našu igru. Krafna očekivano, bez greške, na klupi i nismo imali mnogo opcija za pojačati vezu osim Andera, tako da je razumljiv ostanak Felle do kraja. Ovu pobjedu sz zaslužili i naši fantastični navijači koji su izdominirali domaćine.
Naredni vikend veliki derbi, kao i svako kolo, opet se nada, povratku nekih povrijeđenih igrača i da sa Smallingom nije ništa ozbiljno jer se pokazao kao naš najbolji stoper i bio bi ogroman hednikep ući u taj meč bez njega. Također je dobra stvar što nismo forsirali Di Mariu kako bi što spremnije ušao u taj meč sa Livčijem, barem se nadam da je to razlog.

RVP se vratio u velikom stilu, ovo nam je nedostajalo na početku sezone, odbrana se stabilizovala sa povratkom Carricka nazad, koji je samo još jednom pokazao koliko je bitan za našu igru. Krafna očekivano, bez greške, na klupi i nismo imali mnogo opcija za pojačati vezu osim Andera, tako da je razumljiv ostanak Felle do kraja. Ovu pobjedu sz zaslužili i naši fantastični navijači koji su izdominirali domaćine.
Naredni vikend veliki derbi, kao i svako kolo, opet se nada, povratku nekih povrijeđenih igrača i da sa Smallingom nije ništa ozbiljno jer se pokazao kao naš najbolji stoper i bio bi ogroman hednikep ući u taj meč bez njega. Također je dobra stvar što nismo forsirali Di Mariu kako bi što spremnije ušao u taj meč sa Livčijem, barem se nadam da je to razlog.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Katastrofa igra, zaista prvo poluvrijeme, a i drugo malo bolje!
Kuman je večeras razvalio LvG, ali mi imamo Davida koji je trenutno među top 3 golmana svijeta on, Neuer i Curtoa...
Zaista, greška u postavci i samom sastavu, nije trebao McNaira gurati u vatru, nego je Carrick koji je tata mata za sve naše vezne trebao igrati nazad!
Carrick me 100 put impresionirao.. dok je igrao u veznom bio fenomenalan, Herrera mora igrati, on je ubacio živost, šta je lopti povukao svaka cast!
Felaini je jedna velika kanta, bude nekad dobar (ali i corava koka pogodi), ali šta je pogrešnih pasova dao, usporio akcija... kada treba da da pas naprijed on ne zna pa da na stranu Youngu i tako 100 puta...
Mata opet slab....
Rojo i Evans kriminalni....
Valencia dobar bio na beku, naprijed 0 bodova...
RvP, Rooney, Carrick, Herrera i David prolazne ocjene, ostali truba...
FENOMENALNA JE STVAR 5 pobjeda, sada scousere za vikend.. veliki (minus) dere Anfild i Emirate...
Kuman je večeras razvalio LvG, ali mi imamo Davida koji je trenutno među top 3 golmana svijeta on, Neuer i Curtoa...
Zaista, greška u postavci i samom sastavu, nije trebao McNaira gurati u vatru, nego je Carrick koji je tata mata za sve naše vezne trebao igrati nazad!
Carrick me 100 put impresionirao.. dok je igrao u veznom bio fenomenalan, Herrera mora igrati, on je ubacio živost, šta je lopti povukao svaka cast!
Felaini je jedna velika kanta, bude nekad dobar (ali i corava koka pogodi), ali šta je pogrešnih pasova dao, usporio akcija... kada treba da da pas naprijed on ne zna pa da na stranu Youngu i tako 100 puta...
Mata opet slab....
Rojo i Evans kriminalni....
Valencia dobar bio na beku, naprijed 0 bodova...
RvP, Rooney, Carrick, Herrera i David prolazne ocjene, ostali truba...
FENOMENALNA JE STVAR 5 pobjeda, sada scousere za vikend.. veliki (minus) dere Anfild i Emirate...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Teška utakmica, ali takva se i očekivala od kad sam vidio postavu našu. Najbitnije od svega da smo ovo okončali sa sva tri boda za nas! i pored najslabije odigrane utakmice ove sezone.
DDG i RVP
.. dugo nisam vidio da se ovako bori Persie!! Slabo od Rooneya, ali vraća se od povrede, biće bolje.
3. na tabeli
DDG i RVP

3. na tabeli

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve istina osim zadnje rečenice, ove godine je liga takva da se i sa ovakvom igrom može među prve četiri. Ne zna se ko je gori.Clutch je napisao/la:Gledao sam samo prvo poluvrijeme, i tu vas je Southampton u potpunosti nadigrao. Ne znam kako je to izgledalo u nastavku, ali u prvom poluvremenu uopšte niste imali igru, niti ste bilo šta napravili, osim gola koji je zapravo bio poklon. Southamptonu je falila koncentracija u završnici, i to ih je koštalo poraza. S onakvom igrom i Europa Ligu smatrajte uspjehom, jer je ono što igrate presmiješno.
Robin van Persie vs. Southampton tonight:
Shots: 2
Shots on target: 2
Goals: 2

Robin Van Persie: "I don’t think we played our best football today but in the end we nicked it... we are on our way up."
Shots: 2
Shots on target: 2
Goals: 2

Robin Van Persie: "I don’t think we played our best football today but in the end we nicked it... we are on our way up."
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 08 dec 2014, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.