Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sve lektire od 1-2 gimnazije i jos sam u osnovnoj svaki mjesec neku drugu citao,a u srednjoj sam ih uz 15-ak lektiri procitao jos 20 sigurno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znaš interpretirat
Joj, eto Glembajevi gotovi, al je prikla Leon
Pročito sam 2 vagona btw

Joj, eto Glembajevi gotovi, al je prikla Leon

Pročito sam 2 vagona btw
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
kažem ja NOBELOVAC budući,kako ti se da
čekaj ne kontam dio " jos sam u osnovnoj svaki mjesec neku drugu citao",pa normalno da je svaka druga

čekaj ne kontam dio " jos sam u osnovnoj svaki mjesec neku drugu citao",pa normalno da je svaka druga

Sta interpretirat?
Pa skontaj lektira+neka pored te sto nije lektira
Pa skontaj lektira+neka pored te sto nije lektira
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za sutra moram 210 stranica procitat, lektira a ja ni poceo citat, moram uradit zadacu iz matematike, kaze ko ne bude imao zadacu 1 u dnevnik. Tri zadnje zadace treba imti ko ne bude imao 1 a ima oko 50 zadataka, ukupno, problem: ja ne znam uradit zadacu 
I sta jos, trebam inf. naucit, kontorlni sutra, 8-9 lekcija a svaka lekcija ima 2-3 printana lista. Kako da ovo sve uradit?

I sta jos, trebam inf. naucit, kontorlni sutra, 8-9 lekcija a svaka lekcija ima 2-3 printana lista. Kako da ovo sve uradit?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[youtube][/youtube]

Ma ja sam pročito upravo, imam još jednu poslije, a mrsko mi, 80 stranica ima, mrsko mi
Ma kakve zadaće, ja to ne radim
Ma kakve zadaće, ja to ne radim
ma znam sta znaci,al ti si napisao ne znas interpretirat pa me zanimalo sta ne znamDex je napisao/la:To ti je isto analizirat

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma znam da nece ali da se "pohvalim"Head je napisao/la:Ma nista,samo ce se to uraditi ako napisete ovdje.Kako smoriste u pm.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam taj post ni tebi posvetio, aj jesi nobelovacOtelo je napisao/la:ma znam sta znaci,al ti si napisao ne znas interpretirat pa me zanimalo sta ne znamDex je napisao/la:To ti je isto analizirat

Ma za @Bazeni, vidim čoek se pati
Aha
malo mi se pomijesalo.

Joj Senaida, pronađe se u svakom mom postu, vidi se da je zaljubljen u mene, al jbga mene žene zanimaju

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
@cautinho cim maksuzije sendas Emiru u Zenicu, dobit ces acc. na brazzersu 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Jos samo 9.
Ne pronalazim se nego su svi upuceni meni

@fourth moze meni acc?
Ne pronalazim se nego su svi upuceni meni

@fourth moze meni acc?
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
moze bratu senciju sve, samo da se kompa dokopam 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
To se trazi,al tek sutra salji.

Vedo nemoj na mene zaboravit, nisam zadovoljan bicepsom desnim, kontam ga još malo nabildat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.