Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sudeci po izrazu lica Manolasa, necemo ga gledati za mjesec dana u Zenici.
Logicno da treba banovat babina, maestra i takveGoalgetter je napisao/la:Gol za 2:2 Frosinonea je siguran kao par banova na ovoj temi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Rezultat si pogodioGoalgetter je napisao/la:Gol za 2:2 Frosinonea je siguran kao par banova na ovoj temi

Maestro je napisao/la:@gefufico
Idi nastavi tamo na"ostalo" gdje ti je mjesto kao tvom idolu.

pomozi mi samso, nisam dobar nikako, pokazi mi svjetlo

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

- Bazinga12345
- Kontakt:
E ne vjerujem koliko su losi
15.10.2013.
Ma kakva komedija, ovo e tragedija od ekipe. Bez ijednog krila koje liči na krilo, puna igrača čije vrijeme je prošlo (Kolarov, De Rossi, Nzonzi...), nekakvih nikad procvalih talenata (El Sharraway, Santon, Kluivert, Shick, Fazio...), ma i ne možeš bolje očekivati. vala su usrali motku sa mercatom u zadnje dvije - godine, udali sve što je valjalo i ovo je sad rezultat toga. Sad da ima za panje treba, oni osiim Edina i možda Manolasa i Cengiza nemaju čovjeka da stave u izlog. Sveli se na ekipu nivoa sredine tabeleCOYS je napisao/la:![]()
![]()
jao komedije u odbrani
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko 

OTAC!

Evo Edina !!!
BABUKAAAAA 

15.10.2013.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Majstorčina 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel ovo mudima dao gol 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
tačno takomiky_hz je napisao/la:Jel ovo mudima dao gol

dzekinho:-)
To Edine
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.