Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nemoj biti naporan.
Vidiš da je sa najboljom namjerom postavio ovo kao i ona dva para engleske niže lige koja su prošla (Kambridž i Maklasfield).Hvala mu na tome,mada nisam ispratio.Zaboravio sam na to jer je postavio 2-3 dana ranije.
i ovo ću ispratiti pa šta bude.
Vidiš da je sa najboljom namjerom postavio ovo kao i ona dva para engleske niže lige koja su prošla (Kambridž i Maklasfield).Hvala mu na tome,mada nisam ispratio.Zaboravio sam na to jer je postavio 2-3 dana ranije.
You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
pa pratim i ja ba,samo pitanm jel za nesto jace ili onako narodno.svaka cast na analizi.on to obicno naglasiBelieve je napisao/la:Nemoj biti naporan.
ulra je napisao/la:copy / paste
Houston – Memphis (+7,5) hendikep 1 (1,85)
Rocketsi ove godine imaju jako dobu petorku koja cilja visoko, dok s druge strane Mamphis ni slika ni prilika ekipe od prošle godine koja je igrala finale zapada. Obrana nije na razini kao prošle godine i prije ozljede Gasola igrali su lošije nego prošle godine u tom segmentu a nakon njegove ozljede obrana je postala još gora. Jedina dva igrača koja valja spomenuti u Memphisa ove sezone su Randolph i play Conley no i on je bio ozljeđen i propustio je dvije utakmice i nakon što je se vratio pokazao je blijede igre. Klupa Memphisa je jako slaba jedna od najgorih u ligi te nema igrača koji iskače po nekoj kvaliteti. Za današnju utakmicu Prtince je upitan no ni on nije u nekoj formi pa i njegovo eventualno igranje neće puno pomoći Memphisu. Harden je sinoć pokazao koliko znači za Rocketse i ja se nadam da će biti aspreman za igrati, no ako kojim slučajem nebude igrao Rocketsi su opet veliki favoriti protiv Memphisa. Howard je u sjajnoj formi i igra odlično, Parsons je također postao važna karika i igra jako dobro u napadu dok je Lin najviše ove sezone napredovao od bilo kojeg igrača u Rocketsim. Čovjek je nenormalno popravio svoj šut, to se naročito odnosi na šut za 3 poena, dok su mu ulazci pod koš također postali znatno bolji. Razlog ovakvo niskog hendikepa vjerovatno leži u činjenici da je Memphis posljednje dvije tekme dobio Knickse i Utahu no to su dvije ekipe koje igraju jako loše i njih kantaju svi, dok je se Houstona ajmo reći malo „mučio“ i doživo poraz od Dallasa koji je jako dobra ekipa ali u tom susretu nije igrao Harden, no on je se jučer vratio i Rocketsi su odmah druga ekipa. Igrao on večeras ili ne ja ću ovo po ovakvo nisko hendikepu sigurno odigrati, jer su Rocketsi puno kvalitetnija ekipa od Memphisa imaju jako solidnu klupu i igraju doma gdje mogu pobjediti svakoga a naročito ove godine slabi Memphis sa 8+ razlikom.
Prvi nistaapocalyps je napisao/la:Nadam se :
ovaj sam dao u humanitarne svrhe :

A drugi ovaj sistem pogodio 3 X-a i dobio slavnih 4,30 hahah

Veceras ista stvar.
BHF Bosanska Krajina!
- sagitarius
- Kontakt:
Ma kakav taj i dijaspora, eto ga visi u pola bh, nije vidio evropereha87 je napisao/la:Alo dijaspora ajd **** od momka imbecilu.

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- stomaklija
- Kontakt:
19:00 G.Birligi - Besiktas
G.Birligi - Besiktas Tip:1(3,25)
G.Birligi - Besiktas Tip:1X(1,67)
G.Birligi - Besiktas Tip:3+(1,65)
G.Birligi - Besiktas Tip:4+(2,50)
U lošoj ponudi za danas, evo naletih na ovaj meč braće Turaka
Birligi u solidnoj formi. Zadnja 3 meča 2 neriješena i pobjeda u prošlom kolu protiv Antalije. Vrijedan bod uzet je Galati i to im je bio više nego dobar stimulans pred današnji meč sa Bešiktašom. 12 su na tabeli, kući imaju omjer 3:2:3 uz gol razliku 12:11. Tomić, Mervan, Durmaz i Doga su out za večeras ali se te praznine i mogu popuniti sa donekle kvalitetnim zamjenama sa klupe. Ni gosti S.Bilića nisu bog zna kompletni za večeras. Također im fale 4 igrača koji su tu i tamo bili u prvih 11. Forma i nije u nekom usponu zadnjih 5 imaju po 2 poraza i remija i samo jednu pobjedu u prošlom kolu od 4:1 protiv Elazigspora. Fener im bježi već 9 bodova i večeras moraju ići na pobjedu što će ostavljati dosta prostora za k.napade. U gostima solidni uz gol razliku 18:12.
- Da ne tupim više sa statistikom, otvoren meč je pred nama i sve opcije su u igri. Domaći sa eventualnom pobjedom idu izvan opasne zone, dok za goste još ima vremena za titulu i LP
Sve je moguće pa čak i neki prelaz. Na moj glavni tiket idu opcije sa golovima, jer bi ih trebalo biti. Na sistemski listić pičim čistog keca na Birlidži
H2H zadnjih 15 ak mečeva nam kazuje da je 0:0 veoma rijedak rezultat ove dvije ekipe:

GL srećkovići
G.Birligi - Besiktas Tip:1(3,25)
G.Birligi - Besiktas Tip:1X(1,67)
G.Birligi - Besiktas Tip:3+(1,65)
G.Birligi - Besiktas Tip:4+(2,50)
U lošoj ponudi za danas, evo naletih na ovaj meč braće Turaka

- Da ne tupim više sa statistikom, otvoren meč je pred nama i sve opcije su u igri. Domaći sa eventualnom pobjedom idu izvan opasne zone, dok za goste još ima vremena za titulu i LP

GL srećkovići

Zadnja izmjena: stomaklija, dana/u 27 dec 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
+1sagitarius je napisao/la:Ma kakav taj i dijaspora, eto ga visi u pola bh, nije vidio evropereha87 je napisao/la:Alo dijaspora ajd **** od momka imbecilu.
- Evolution87
- Kontakt:
ispostovao sinoc irving, 40 poena 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- stomaklija
- Kontakt:
MODERATOR: HOĆEŠ LI VIŠE REAGOVATI??!?!!? UĐEM DA VIDIM HEBENI PRIJEDLOG: OVAJ PIŠE O IRVINGU, ONAJ O DIJASPORI, OVAJ O TREĆEM K.... ŠTA RADIŠ JBT?? POČISTI, BANUJ, PREMJESTI. RUGLO OD PDF-A!!! IMAŠ CHAT TEMU, IMAŠ ZA KUKANJE I SL. ŠTA MI OVDJE PIŠEŠ KO TE JE ISPOŠTOVAO. LIBO ME RACKU!!!! IMAŠ PRIJEDLOG, SAVJET PIŠI OVDJE. AKO NEMAŠ, MRŠ!!!
EDIT: ZBOG VOKABULARA, EVO BANUJ MENE PRVO. ALI BRATE RADI SVOJ POSAO ILI SE BAVI AGRARNOM REFORMOM. POZZ
EDIT: ZBOG VOKABULARA, EVO BANUJ MENE PRVO. ALI BRATE RADI SVOJ POSAO ILI SE BAVI AGRARNOM REFORMOM. POZZ
dusseldorf , ti si jedan obicni provokator i dno od covjeka 

❶❾❽❽
stomaklija je napisao/la:MODERATOR: HOĆEŠ LI VIŠE REAGOVATI??!?!!? UĐEM DA VIDIM HEBENI PRIJEDLOG: OVAJ PIŠE O IRVINGU, ONAJ O DIJASPORI, OVAJ O TREĆEM K.... ŠTA RADIŠ JBT?? POČISTI, BANUJ, PREMJESTI. RUGLO OD PDF-A!!! IMAŠ CHAT TEMU, IMAŠ ZA KUKANJE I SL. ŠTA MI OVDJE PIŠEŠ KO TE JE ISPOŠTOVAO. LIBO ME RACKU!!!! IMAŠ PRIJEDLOG, SAVJET PIŠI OVDJE. AKO NEMAŠ, MRŠ!!!

Allegri je gospodin!
kad ide onda idefixator je napisao/la:pratim doktorafixator je napisao/la:16:00 Manchester City-Liverpool Oba daju i 3+ DA 1 @ 1.85
Najefikasnija ekipa lige dočekat će trenutnog prvaka.I dok ja i očekujem pobjedu domaćih ,razmišljam o utakmici sa oba daju i tri plus.Otvoreno će igrati domaći kao i do sada a u toj otvorenoj igri oni će davati ali nešto će i primiti.Ali više od toga što ja mislim kaže statistika igre manchestera na domaćem terenu,8-0-0,gol razlika 35:5.
Nije Liverpool toliko dobar u gostima koliko je City stroj na domaćem terenu.Teško je pronaći utakmicu kada je posljednji put City odigrao sa manje od tri gola na utakmici.Danas je vrlo lako moguće da se ostvari staro pravilo vezano uz Premiership...tko na Boxing day bude prvi da ostane prvak... Za to danas imaju priliku igrači Citya da pobjedom zauzmu prvo mjesto te ga ne puštaju do kraja sezone. Sigurno da se Zubonja Suarez i ekipa neće s time složiti i njima je jasno da doma iz Manchesetera mogu sa pozitivnom rezultatom ako zabiju gol. Obje ekipe teže postizanju golova o čemu najbolje govote njihovi posljendji rezultati.... vrlo često njihove tekme idu i preko 3,5 gola....
16:00 West Ham - Arsenal pik 2 @ 1.50
Veliki gradski derbi igra se danas u Londonu. Čekičari dočekuju doma Topnike. Situacija u ekipama je potpuno suprotna... domačin se bori za opstanak i nije u dobroj formi na domačem terenu. Ima samo jednu pobjedu u posljednjih 5 tekmi ali bitnon je da je obje tekme sa jakim ekipama doma glatko izguubio. isto očekujem i danas.
Arsenal je puno jača ekipa , nisu u savršenoj formi ali vjerujem kako će riješiti pitanje prolaska ovog picka već do poluvremena.Naime oni su prošlo kolo odigrali samo 0-0 sa Chelseaom a prije toga 2 tekme izgubili, u jednoj teško stradali od Citya a u drugoj od Napolia..... Bilo kako bilo vjerujem da će danas ponovo na pobjedničke staze...:
23:55 AldridgeL(-21,5+) više 2 @ 1.85
"malo je čovjek popustio u zadnje 2 utakmice. zabio je 18 i 15, ali uz katastrofalan šut od 7-22 odnosno 8-24. danas u goste blazersima dolaze clippersi koji su sinoć imali tešku utakmicu u oaklandu protiv warriorsa. glavni razlog zašto igram aldridgea je evidentan propuh u reketu clippersa jer je očito da jordan i griffin još nisu upili svo obrambeno znanje od riversa. david lee, koji igra na istoj poziciji kao i aldridge, je jučer ubacio 23 clippersima uz šut 10-20, a budite uvjereni da će aldridge uzet i preko 20 šuteva i ja ga naprosto nikako ne vidim u underu na ovoj utakmici."

Semper Fidelis
NBA
Meeks 13,5 vise premier
Gasol vcrs ne putuje na gostovanje sa Utahom,Meeks je igrac sa najvise minuta u Lakersima,uzima dosta suteva(zadnju 2-10 za tri)..............
Mayo 14,5 manje
Millwaukee je nakon dugo vremena skoro pa kompletan(fali samo Pachulia),Mayo je polako poceo gubiti povjerenje trener pa je cak i zadnju utak poceo sa klupe,vratili su se Butler,Neal i Knight,Henson,Midletton i onaj Grk igraju dosta dobro u zadnje vrijeme,Raduljica ima sve pristojniju minutazu......mislim da Mayo nece imati dovoljno lopti da prebaci ovu granicu.................
Meeks 13,5 vise premier
Gasol vcrs ne putuje na gostovanje sa Utahom,Meeks je igrac sa najvise minuta u Lakersima,uzima dosta suteva(zadnju 2-10 za tri)..............
Mayo 14,5 manje
Millwaukee je nakon dugo vremena skoro pa kompletan(fali samo Pachulia),Mayo je polako poceo gubiti povjerenje trener pa je cak i zadnju utak poceo sa klupe,vratili su se Butler,Neal i Knight,Henson,Midletton i onaj Grk igraju dosta dobro u zadnje vrijeme,Raduljica ima sve pristojniju minutazu......mislim da Mayo nece imati dovoljno lopti da prebaci ovu granicu.................
Ja konja,mogao je od sale ubaciti jos tih 5 p ,ali on asistira. cc ali veceras popravni.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Veceras SAC - Miami ocekuje se puno poena pa koga ganjati over ima li neko ideju ? Wade je upitan za veceras a njega sam mislio igrat.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima li ko kakav prijedlog za tenis đoković - tsonga? Ja kontao igrati manje gejmova (21,5) @ 1,95
Ako Wade ne igra treba Chalmersa over. Protiv Kingsa pruza odlicne partije.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Lahti-Helsinki IFK over 4.5 1.55, over 5.5 2.25
Lahti je u velikoj krizi, imaju 6 poraza u nizu i težak susret sa HIFK-om koji dolazi prekinuti svoj crni niz od dva uzastopna neuspjeha.
Domaćin se spuzao na 11.mjesto a gosti su 5. i vjerujem kako će predvođeni sjajnim napadački raspoloženim tandemom Puustinen i Pakarinen koji su skupa zabili 33 gola pokušato nanijeti sedmi poraz pelicansima, no i oni su u borbi za play off i neće se predati te samo tako dati bodove ipak favoriziranim gostima.
Po meni su overi vrlo izgledni a ne bi me iznenadilo ni da bodovi ostanu na domaćem ledu.
Severstal-Magnitogorsk over 4.5 1.60, over 5.5 2.30
Gosti u naletu, igraju sjajan hokej na krilima prvog strijelca lige Denisa Zaripova sa 22 postignuta gola te Mozyakina koji ima samo gol manje i danas se očekuje nova pobjeda, no domaćin neće pasti bez ispaljenog metka, oni nemaju nekog tako isturenog strijelca ali imaju više solidnih igrača poput Bushueva i Berdnikova i sigurno će biti posebno motivirani da otkinu koji bod sjajnom Metalurgu.
Lahti je u velikoj krizi, imaju 6 poraza u nizu i težak susret sa HIFK-om koji dolazi prekinuti svoj crni niz od dva uzastopna neuspjeha.
Domaćin se spuzao na 11.mjesto a gosti su 5. i vjerujem kako će predvođeni sjajnim napadački raspoloženim tandemom Puustinen i Pakarinen koji su skupa zabili 33 gola pokušato nanijeti sedmi poraz pelicansima, no i oni su u borbi za play off i neće se predati te samo tako dati bodove ipak favoriziranim gostima.
Po meni su overi vrlo izgledni a ne bi me iznenadilo ni da bodovi ostanu na domaćem ledu.
Severstal-Magnitogorsk over 4.5 1.60, over 5.5 2.30
Gosti u naletu, igraju sjajan hokej na krilima prvog strijelca lige Denisa Zaripova sa 22 postignuta gola te Mozyakina koji ima samo gol manje i danas se očekuje nova pobjeda, no domaćin neće pasti bez ispaljenog metka, oni nemaju nekog tako isturenog strijelca ali imaju više solidnih igrača poput Bushueva i Berdnikova i sigurno će biti posebno motivirani da otkinu koji bod sjajnom Metalurgu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.