FK Željezničar (opšte diskusije)

samocelik
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la samocelik » 09 nov 2016, 11:48

Hvala momci. Detaljno ću ovaj vaš pročitati pa da možemo diakutovati čij je bolji. :D Uglavnom hvala još jednom.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 nov 2016, 23:38

Samo da pruzim podrsku Amazonu, znam kako mu je :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 09 nov 2016, 23:49

SRSlavinovici je napisao/la:Samo da pruzim podrsku Amazonu, znam kako mu je :)
Navijac Zeljeznicara odnosno navijac Slobode nikada nece navijati da njegov klub izgubi zarad vlastitog cilja. Ti to ne radis, on to radi. Pronadji razliku i bice ti sve jasno..

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 00:05

Thetraphak1921 je napisao/la:
Navijac Zeljeznicara odnosno navijac Slobode nikada nece navijati da njegov klub izgubi zarad vlastitog cilja. Ti to ne radis, on to radi. Pronadji razliku i bice ti sve jasno..
Ja naravno nikada nisam navijao da Sloboda izgubi, to su radili pripadnici kulta licnosti. Ono sto sam u sali dobacio je borba kontra uprave i vecine pdf-a, ono sto razumijem :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 10 nov 2016, 10:20

SRSlavinovici je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Ja naravno nikada nisam navijao da Sloboda izgubi, to su radili pripadnici kulta licnosti. Ono sto sam u sali dobacio je borba kontra uprave i vecine pdf-a, ono sto razumijem :)
On ni sam ne zna kontra cega je. Protiv cega se bori. Pod nikom Aldin borio se on i protiv stare uprave koju brani sada. Nisu izgradili istok u roku kojem je predviđeno i sada treba odustati skroz od gradnje. Mislim da je to dovoljno da se vidi kakav je mentalni sklop. Na internetu provokator i trol, a u stvarnosti zec.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 10 nov 2016, 15:11

Navijac Zeljeznicara odnosno navijac Slobode nikada nece navijati da njegov klub izgubi zarad vlastitog cilja. Ti to ne radis, on to radi. Pronadji razliku i bice ti sve jasno..[/quote]
Ja naravno nikada nisam navijao da Sloboda izgubi, to su radili pripadnici kulta licnosti. Ono sto sam u sali dobacio je borba kontra uprave i vecine pdf-a, ono sto razumijem :)[/quote]

On ni sam ne zna kontra cega je. Protiv cega se bori. Pod nikom Aldin borio se on i protiv stare uprave koju brani sada. Nisu izgradili istok u roku kojem je predviđeno i sada treba odustati skroz od gradnje. Mislim da je to dovoljno da se vidi kakav je mentalni sklop. Na internetu provokator i trol, a u stvarnosti zec.[/quote]
Covjek je legenda sam protiv svih :tokralju:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 nov 2016, 04:21

Sve je dogovoreno u Vitezu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Quinlan » 17 nov 2016, 07:49

samirr je napisao/la:Sve je dogovoreno u Vitezu !
Dosadam si ko proljev ;)

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 18 nov 2016, 00:07

Hrasno1921 je napisao/la:Trajla be trajla be Refko i Combe bacaju bombe ... :lol: :njanjanja:

Najavih ja Zebu, izgradnju istoka sa cijenom od preko milion maraka, izvodjaca firmu i otpisivanje par igraca :D

Nesto mi se steglo oko srca pa reko da se malo opet aktiviram, nemam sna od komsija, zovu Zeljovce u upravu svog kluba, ko pijacari su, gori nego blekonja kad im je bio u klubu, dva za dva, tri za jedan pijacarski klub su postali :rol:
Mozes pojasniti ovo ako ti nije frka? Neki bi voljeli da znaju od tako iskusnog forumasa sa informacijama iz prve ruke sta se desava u klubu i koje Zeljovce zovemo.

Pozdrav.
Football is a game about feelings and intelligence!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 nov 2016, 09:26

Cheikh je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Trajla be trajla be Refko i Combe bacaju bombe ... :lol: :njanjanja:

Najavih ja Zebu, izgradnju istoka sa cijenom od preko milion maraka, izvodjaca firmu i otpisivanje par igraca :D

Nesto mi se steglo oko srca pa reko da se malo opet aktiviram, nemam sna od komsija, zovu Zeljovce u upravu svog kluba, ko pijacari su, gori nego blekonja kad im je bio u klubu, dva za dva, tri za jedan pijacarski klub su postali :rol:
Mozes pojasniti ovo ako ti nije frka? Neki bi voljeli da znaju od tako iskusnog forumasa sa informacijama iz prve ruke sta se desava u klubu i koje Zeljovce zovemo.

Pozdrav.
Pa valjda znas da vam se mijenja sve u klubu, od cistacice do predsjednika, i ljudi koji su vam zaduzeni da dovedu nove na tome rade, tranzicija u klubu ko drzava nam 1996. :D
Kontaktirani su Nijaz Brkovic i Mirza Ustamujic, obojica zakleti Zeljovci od glave do pete, i od toga vjerovatno nece biti nista, hocu reci skroz pogresan profil ljudi trazite, ako se koji i mimo ove dvojice odluci to ce biti zbog interesa a ne zbog "ljubavi", sve u svemu ja bih zaista voljeo vidjeti par Zeljovaca na funkcijama u fks :D
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 18 nov 2016, 11:38

Hrasno1921 je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:

Pozdrav.
Pa valjda znas da vam se mijenja sve u klubu, od cistacice do predsjednika, i ljudi koji su vam zaduzeni da dovedu nove na tome rade, tranzicija u klubu ko drzava nam 1996. :D
Kontaktirani su Nijaz Brkovic i Mirza Ustamujic, obojica zakleti Zeljovci od glave do pete, i od toga vjerovatno nece biti nista, hocu reci skroz pogresan profil ljudi trazite, ako se koji i mimo ove dvojice odluci to ce biti zbog interesa a ne zbog "ljubavi", sve u svemu ja bih zaista voljeo vidjeti par Zeljovaca na funkcijama u fks :D
Pa dobro, kad su vama u klubu Cenan i Seferovic nije problem vidjeti Brkovica u FKS. Osim toga Brko mi je iz mahale na Sedreniku tako da je okruzen pitarima. Hrasno, valjda si svjestan da danas sve funkcionise iz interesa. Gdje god ima para tu je i interes. Vi iz SD realno najbolje znate sta je interes koliko god voljeli Zelju. Dobro bi bilo da Brko dodje. Nemam nista protiv. Covjek zna posao, isto kao i Ustamujic.

Hvala na info Hrasno.
Football is a game about feelings and intelligence!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 nov 2016, 15:17

Samo provjereno !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 nov 2016, 00:25

.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 20 nov 2016, 00:26

MocMahale444 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Samo provjereno !
Tajni mod 007.
Sta kaze tvoj info za Zrinjski jel se to dogovara :D
Na vrijeme cu vas obavijestiti.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 nov 2016, 20:50

.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 20 nov 2016, 22:55

MocMahale444 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Na vrijeme cu vas obavijestiti.
Imal kakvog habera, je li pao dogovor s fehimovcima da ih opalimo? vi ste ih naceli?
Nece Zeljo izgubiti tu utakmicu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 nov 2016, 22:57

.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 nov 2016, 01:35

Posto ne smijem na glavnoj temi, da vam ovdje napisem :D Spominjete Rusevica, pratim JSL ligu, mali igra poprilicno redovno, nekad kao centralni spic, nekad po boku (alla Duljevic, Stevanovic, Krizman...). Nema neku impozantnu statistiku, ali mlad je jos. Znam da ima ugovor jos godinu i pol, i sumnjam da ce ga Pazar tako lako pustiti. Ne kazem da nece doci vama, ali sumnjam. Ako dodje, veoma je zanimljiv igrac, na kojem bi se moglo nesto i zaraditi u buducnosti. Brzi je i okretniji od Mujagica.

EDIT: Provjerio sam vam ovo oko Rusevica, imate njegov intervju na jednom bh portalu :D
:bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 dec 2016, 08:01

jel istina da ce manijaci okrenuti ledja ivici i stati na stranu gospodina misimovica?? :o :o :o

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 03 dec 2016, 09:09

Hocemo evo samo što nismo....
slika
slika

Jbg obrlati miske i ivicu, sad ce i onog levata Amara... i onda ostali znaju sta im je ciniti... 5 godina ne izlaziti iz misijih rupa....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Combattente87, kontra, svrakino1921 i 32 gosta.