Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Dobro, zar je bilo očekivati da će igrati pored Rooneya i Van Nistelrooya? Ne kažem da je zaslužio igrati ispred nekog od ovog dvojca(naravno da nije, niko objektivan to ne može reći), ali bi i za njega i Manchester bilo bolje da su ga prodali nekom drugom gdje bi igrao napadača. Ne može se klonirati Roy Keane, iako je Smith po ponašanju jedini koji bi mu mogao "parirati". Helem, razumijem ja šta ti govoriš, on je svakako "postio" i kao napadač u Manchesteru, no i da je zabijao kao lud, opet bi ga čekala klupa. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pustite sad Smitha, imal ba sta od ovog Meirelesa?? dobro bi dosao 

FC Manchester United
- majestic24
- Kontakt:
A et,ja bi opet jos vise volio Lassanu Diaru.haris334 je napisao/la:pustite sad Smitha, imal ba sta od ovog Meirelesa?? dobro bi dosao
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Meni je svejedno.Ko god dodje dobro je dosao,a ne mora niko ni dolaziti.Tek na godinu mozda kad se Scholes oprosti(vidim kaze da ne razmislja o odlasku u penziju tako da...).Sad kad bi jedan doso
Fletcher bi bio na klupi i mjesto na klupi bi izgubio Gibson koji je velik talenat i nista od njega..
Fletcher bi bio na klupi i mjesto na klupi bi izgubio Gibson koji je velik talenat i nista od njega..
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
dobro bi bilo da jedan dođe, ali opet mislim da nam ni jedan nije prijeko potreban bar ovu sezonu, ako nedođe niko ovo sigurno ce neko doći sljedece ljeto da zamjeni Scholesa (iako ovaj ne planira u mirovinumajestic24 je napisao/la:A et,ja bi opet jos vise volio Lassanu Diaru.haris334 je napisao/la:pustite sad Smitha, imal ba sta od ovog Meirelesa?? dobro bi dosao

FC Manchester United
Sljedeće ljeto neka netko dođe, kad ode Scholes
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
najvjerovatnije se neće povući ni naredne godine što opet nije loše ako zadrži trenutnu formu. A Meireles će otići iz Porta izgleda da ga nisu ni prijavili za Euro takmičenja samo je pitanje u koji klubTed Mosby je napisao/la:Sljedeće ljeto neka netko dođe, kad ode Scholes

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Ev da se i ja nadozvezem na potencijalni dolazak Meirelsa, nezz jeste dobar igrac u to nema sumnje i vjerovatno bi bio solidno pojacanje,ima dobar pregled igre i dobar sut.. ali je meni licno nesto antipatican, iskreno ne bi ga volio u Unitedu, radije bi vidio Lassanu iako imamo nekoliko igraca tog tipa tako da mozda ne bi nista dobili... moja licna zelja za tu poziciju je Pjanic, on bi bio idealan za nasu igru, brz, dobar pregled, ima za svoje godine puno iskustva.. znam da je mozda sada nerealno al eto kad god ga vidim zamislim ga u Unitedovom dresu 

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Sjecam se ovog gola dobro jos ga desnom zabi haha jedan i jediniharis334 je napisao/la:
evo malo i starog majstora

- majestic24
- Kontakt:
Nista ja nevidim.
Rodrigo Possebon otisao iz Uniteda u Santos.
Rafael Van der Vaart - zelim u United!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Possebon je mogo doc i do prve ekipe, da ga onaj mesar Pogatetz nije slomio prije par godina. Bas je momak ulazio u formu i bio sve blizi prvoj ekipi, bas je u toj tekmi protiv Boroa bio sjajan.majestic24 je napisao/la:Nista ja nevidim.
Sretno mu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Los*Blancos
- Kontakt:
[quote="majestic24"]Nista ja nevidim.
Nije rekao "zelim u United"
rekao je ako Mourinho ne racuna na njega, ima dosta ponuda ali Man.Und najbolje opcija jer su klub koji zeli titule osvajati a on to zeli, takodjer da mu Man.Und treba obecati da ce imati minutazu

Nije rekao "zelim u United"

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
znači nije posudba nego je prodat' ?Cartman je napisao/la:Possebon je mogo doc i do prve ekipe, da ga onaj mesar Pogatetz nije slomio prije par godina. Bas je momak ulazio u formu i bio sve blizi prvoj ekipi, bas je u toj tekmi protiv Boroa bio sjajan.majestic24 je napisao/la:Nista ja nevidim.
Sretno mu.

It was turned around so that right looked wrong
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Rio Ferdinand 5 sedmica OUT..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa to se vec zna duze vrijeme. Davno je Fergie reko da ga nece bit do kraja septembra. Ali ocito je da ne mozemo vise vjerovat Ferdinandu. Ako se Evans ne pokaze ove sezone, treba dovest centar-halfa sljedece sezone. Ne znam je li Smalling taj kvalitet....Baja_Zvjerka je napisao/la:Rio Ferdinand 5 sedmica OUT..![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj Smaling ce brzo uci u repku,vidjet cete. On ce biti novi Ferdinand (samo nadam se da nece biti sklon ozljedama ko ovaj u zadnje vrijeme).Cartman je napisao/la:Pa to se vec zna duze vrijeme. Davno je Fergie reko da ga nece bit do kraja septembra. Ali ocito je da ne mozemo vise vjerovat Ferdinandu. Ako se Evans ne pokaze ove sezone, treba dovest centar-halfa sljedece sezone. Ne znam je li Smalling taj kvalitet....Baja_Zvjerka je napisao/la:Rio Ferdinand 5 sedmica OUT..![]()
Posebon je prodat tak da znate.
Izgubile nase rezerve od Arsenala 1:2. Macheda zabio gol za United
Men se cini da od Ferdinanda nema vise igraca, povrede su dokusurile i ne vjerujem da ikad vise moze biti onaj stari, a steta jbg, bio jedan od najboljih u svijetu u zadnjih 20 godina.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I ja mislim isto.Nema vise od njeg one prave snage i igre,ali moze posluziti jos godinu dvije.Dobro je pa imamo zamjenu Johnnya Evansa.Romariooo je napisao/la:Men se cini da od Ferdinanda nema vise igraca, povrede su dokusurile i ne vjerujem da ikad vise moze biti onaj stari, a steta jbg, bio jedan od najboljih u svijetu u zadnjih 20 godina.

Evo postavicu na avatar sliku njegovu da me podsjeca na dobre utakmice koje je pruzao iako zna i sada nekada pruziti dobru partiju.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Evo to za van der Vaarta:
Rafael van der Vaart has admitted that the only club he can see himself leaving Real Madrid for is Manchester United.
United have reportedly made enquiries regarding the 27-year-old midfielder, and the Dutch international acknowledges that a switch to Old Trafford would be a logical step for him at this stage of his career.
“I could never play for another club in Spain and the truth is that if you are leaving Real Madrid, there is only one club you can join that is not a step down – and that’s Manchester United," he said, according to The Daily Express.
“They are a huge club and if the reported interest they have in me turns out to be true, then I would really have to sit down and listen.
“If Manchester United could offer me first-team football with the situation as it is at Madrid, it would be very hard to turn down. Alex Ferguson is a great coach and I would never think about joining a team where I didn’t believe I could win things, so all of a sudden that limits your choices.
“At Manchester United you know success is likely and that’s a big factor for me at this stage of my career."
And Van der Vaart seems to be eyeing the Premier League if he does not see much action on La Liga over the coming campaign.
He added: "If [Real boss] Jose Mourinho makes it clear I won’t play much, I see my future in English football."
Izvor: Goal.com
Ja bi ga samo zbog one gore boldirane recenice doveo!
Rafael van der Vaart has admitted that the only club he can see himself leaving Real Madrid for is Manchester United.
United have reportedly made enquiries regarding the 27-year-old midfielder, and the Dutch international acknowledges that a switch to Old Trafford would be a logical step for him at this stage of his career.
“I could never play for another club in Spain and the truth is that if you are leaving Real Madrid, there is only one club you can join that is not a step down – and that’s Manchester United," he said, according to The Daily Express.
“They are a huge club and if the reported interest they have in me turns out to be true, then I would really have to sit down and listen.
“If Manchester United could offer me first-team football with the situation as it is at Madrid, it would be very hard to turn down. Alex Ferguson is a great coach and I would never think about joining a team where I didn’t believe I could win things, so all of a sudden that limits your choices.
“At Manchester United you know success is likely and that’s a big factor for me at this stage of my career."
And Van der Vaart seems to be eyeing the Premier League if he does not see much action on La Liga over the coming campaign.
He added: "If [Real boss] Jose Mourinho makes it clear I won’t play much, I see my future in English football."
Izvor: Goal.com
Ja bi ga samo zbog one gore boldirane recenice doveo!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.