Nije bitno.....jasko_juve je napisao/la:a meni hvala?????Funjai je napisao/la:vazda ista pricaja sam zahvaljujuci jasku i njegovoj igri naucio igrati defence protiv cut-a
ispocetka me je uvijek pobijedjivao, dok smo sad hajmo reci ravnopravni protivnici.. jucer sam ga 2 ili 3 uspio pobijediti.. tako da, ne serite vec igrajte pes i uzivajte
baj d vej, hocel' ko jednu-dvije?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unica,jarane,koliko imas godina??
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
-
- Kontakt:
niko se ne pravi faca,jarane...ja ti samo govorim da ako ces igrati sokera protiv mene,znaj da igram taj neki famozni CUT i igracu uvijek,tako da...i *ebe mi se sto je to neka greska u toj igrici,zaboli me,vjeruj...koristi je i ti,ako mozes..necu ti A rec..pozz
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko ?
Hoces sada krivaja ??
..jesil jos tu ??!Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko ?

..ako nisi,hoce li ko ?!

- Goalgetter
- Kontakt:
Hocu, pravi roommuhovic je napisao/la:..jesil jos tu ??!Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko ?![]()
..ako nisi,hoce li ko ?!![]()

..za minut:
Europa 2
ss.ba
pass: merlin
Europa 2
ss.ba
pass: merlin

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Pa ajde pravi roomcaNYOn je napisao/la:Hoces sada krivaja ??
evo za 2 min eu 2 soba canyon 123
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
hocel barem do 2011 hidzretske se postavit tabela lige B ??
- Goalgetter
- Kontakt:
Tabele stizu veceras, dok se zavrsi ovo koloStipe_djhasko je napisao/la:hocel barem do 2011 hidzretske se postavit tabela lige B ??

Nigdje mi nema S-Y-L-A-R-A?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
On nije igrao redovno i izbacen je, napisi na oficijalnoj temi da je 3:0 za tebe! A ima novi igrač koji igra Laziom, ima na stranici 460 napisano, ali on počinje igrati od 21. kola!Cospy89 je napisao/la:alo ba neyzikreyzi gdje si covjecee ???
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
hoce neko jednu?
EU1 soba Zmaj nema passa, cekam nekog sa ss.ba 5 minuta ako ne dodje igram sa bilo kojim Japancom
EU1 soba Zmaj nema passa, cekam nekog sa ss.ba 5 minuta ako ne dodje igram sa bilo kojim Japancom

Glory Glory Man United!
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Anderson8 je napisao/la:hoce neko jednu?
Evo tu sam ja sad,nisam mogao ranije pa ako si tu da odigramo ??LBJ MVP je napisao/la:Nigdje mi nema S-Y-L-A-R-A?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jesi još tuS-Y-L-A-R je napisao/la:Evo tu sam ja sad,nisam mogao ranije pa ako si tu da odigramo ??LBJ MVP je napisao/la:Nigdje mi nema S-Y-L-A-R-A?
EU2
ss.ba
pw:123
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa taj novi što je Lazio preuzeo ne zna se javit nigdje.. Pokušavam da odigram tekme ranije njega nigdje, pa šta se prijavljuju ljudi ako će odmah neredoviti biti..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ajde neko, sto neko ovdje rece, HUMANITARNU 
edit: sta je ovo, pun forum a niko nece da igra?

edit: sta je ovo, pun forum a niko nece da igra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.