Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Ad0

Re: Arsenal

Post Postao/la Ad0 » 11 dec 2010, 23:01

tacno Arsenal moze dobiti ali po guzovima hahahahh!! znaci 3:0 bez problema!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 dec 2010, 00:00

arsenal u ponedjeljak igra samo za gunnersa, sigurno ga je banovao neki mančesterovac pa da se osvete xD :D :mrgreen: :mrgreen: :lol:

tik-tak2
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak2 » 12 dec 2010, 00:04

Zgaziti smjesnii placenicki klub,a vi farsapolonisti mozete da zalijevate drvo koje vam postave na dres

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 12 dec 2010, 00:14

Arsenalisation je napisao/la: I kad prime petaka ima da sje.u sve sto je normalan svijet napravio oko Emirata... :mrgreen:
Ma nema veze, opet cemo nadglasati one vase kineze u prvim redovima sa kamerama od 4546432365 megapixela :D :D :D

Sretno protiv Scuma to je vama bitno **** FA cup :D
Side before self

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 12 dec 2010, 00:32

Unica_Liverpool_ je napisao/la:arsenal u ponedjeljak igra samo za gunnersa, sigurno ga je banovao neki mančesterovac pa da se osvete xD :D :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Čuo sam da će u čast GunnerSa i Bosca nosit crne trake oko ruke i da će izaći na majicama na kojima će pisat Pravda za GunnerSa i Bosca.
YNWA !

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 12 dec 2010, 00:54

sta se desilo sa gunnerS-om???? ovo je urota, ostajemo bez podrske na prvoj liniji...
btw. paja koliki ce biti rezultat, hocemo ih pobijediti aBd?

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 12 dec 2010, 11:19

mexy_whites je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la: I kad prime petaka ima da sje.u sve sto je normalan svijet napravio oko Emirata... :mrgreen:
Ma nema veze, opet cemo nadglasati one vase kineze u prvim redovima sa kamerama od 4546432365 megapixela :D :D :D

Sretno protiv Scuma to je vama bitno **** FA cup :D
Ja ba i kod nas poceli ko kod Schalkea...Gledam ja tekmu Schalke_Bayern kad par kineskog porijekla jede kobasice i pomfrit sa kajmakom u krupnom kadru a ovaj kameraman haman gladan pa ih 5-6 sec u cugu prikazao... :D
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 12 dec 2010, 11:43

nema kod nas kineza xD... to ipak ima na utakmicama manchestera(ova zadnja protiv valencije bili su u krupnom kadru ako se ne varam) kod nas ima indonezana,nesto malo engleza,francuza xD ...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 dec 2010, 13:55

a sto je arsenal popularan, sve karte rasprodate za sljedecih mislim 4 ili 5 kola, bezz gledao, jedva cekam 27. decembar, Arsenal vs Chelsea!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 12 dec 2010, 14:36

e2_ze je napisao/la:nema kod nas kineza xD... to ipak ima na utakmicama manchestera(ova zadnja protiv valencije bili su u krupnom kadru ako se ne varam) kod nas ima indonezana,nesto malo engleza,francuza xD ...
Ma dobro Manchester :) Kod njih su na Streford Endu kinezi i korejci :D
Side before self

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 12 dec 2010, 16:31

Ljudi,mene uniteda kao ekipe nije strah,jer sam siguran da smo u ovom trenutku kvalitetniji(a to ćemo aBd sutra navečer i potvrditi),ali ja ja se najviše bojim da opet ne izgubimo na nekakav glup način kao što je bilo prošle sezone na njihovom stadionu,znate klasicna priča"mi povedemo,držimo igru pod kontolom i onda uleti onaj odvratni runi iscenira penal,izjednace i onda nam ga na na kraju zabiju za pobjedu.Više se toga bojim,nego samog mančastera"

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 12 dec 2010, 16:34

nisu nam oni zabili prosle godine nego diaby sam sebi dao... cega vas ima biti strah, pa sta i da izgube opet ovi isti moraju gostovati kod cska, koji nece smjeti propustiti sansu za bodovima, a danas bih volio da izgube od shita...

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 12 dec 2010, 16:40

Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece :?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 12 dec 2010, 16:41

Thunderstruck je napisao/la:Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece :?
ahahah, sta si dosao da provociras??? fino uzmi snimak proslogodisnje utakmice i pogledaj ko je dao drugi gol za manchester... p.s. onakav manchester ne moze biti bolji ni od koga...
2 p.s. i samo manchesteru se sviraju penali(nepostojeci) kad gubi na svom terenu...

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 12 dec 2010, 16:48

e2_ze je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece :?
ahahah, sta si dosao da provociras??? fino uzmi snimak proslogodisnje utakmice i pogledaj ko je dao drugi gol za manchester... p.s. onakav manchester ne moze biti bolji ni od koga...
2 p.s. i samo manchesteru se sviraju penali(nepostojeci) kad gubi na svom terenu...
šta ćeš kralju.. suci ce uvijek pomagati velikim ekipama ;) pomagali su i Arsenalu prije nekih 5-6g kad ste se sa nama borili za titulu, sad su to United i Chelsea (svjež primjer prosli vikend, penal protiv Evertona ;) ) :mrgreen:
FC Manchester United

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 12 dec 2010, 16:50

haris334 je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:
šta ćeš kralju.. suci ce uvijek pomagati velikim ekipama ;) pomagali su i Arsenalu prije nekih 5-6g kad ste se sa nama borili za titulu, sad su to United i Chelsea (svjež primjer prosli vikend, penal protiv Evertona ;) ) :mrgreen:
e pa sad, arsenal bez tolike pomoci osvoji titulu bez poraza, a ocigledno da ekipama koje ne mogu pobijediti da se pomaze, tako isto i manchesteru, i to isti sudija koji ce suditi u ponedjeljak... kad su velike ekipe u pitanju one i same mogu osvojiti titulu...
slika

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 12 dec 2010, 16:57

e pa sad, arsenal bez tolike pomoci osvoji titulu bez poraza, a ocigledno da ekipama koje ne mogu pobijediti da se pomaze, tako isto i manchesteru, i to isti sudija koji ce suditi u ponedjeljak... kad su velike ekipe u pitanju one i same mogu osvojiti titulu...
slika[/quote]

možete vi te price o sucima okacit macku o rep :) , mi osvajamo titule vi ne i tu je kraj price ;) da se vratim jos na ovo gore, normalno da ce suci uvijek navlacit za bolji tim ajd mi samo reci da vi protiv slabijih ekipa nikad niste dobijali nepostojece penale i sl, ponavljam to je samo izgovor da se umanji Unitedov uspjeh :!: neću vise citirati :mrgreen:
FC Manchester United

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 12 dec 2010, 17:02

ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule, :lol: .. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 12 dec 2010, 17:28

e2_ze je napisao/la:ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule, :lol: .. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...
moram... ma ja bitnije je napravit stadion nek osvajat trofeje :lol: i opet nemate veci stadion od Uniteda :roll: :mrgreen:
FC Manchester United

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 12 dec 2010, 19:30

haris334 je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule, :lol: .. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...
moram... ma ja bitnije je napravit stadion nek osvajat trofeje :lol: i opet nemate veci stadion od Uniteda :roll: :mrgreen:
Zato imamo veci profit od uniteda :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.