Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
tacno Arsenal moze dobiti ali po guzovima hahahahh!! znaci 3:0 bez problema!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
arsenal u ponedjeljak igra samo za gunnersa, sigurno ga je banovao neki mančesterovac pa da se osvete xD

Zgaziti smjesnii placenicki klub,a vi farsapolonisti mozete da zalijevate drvo koje vam postave na dres
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma nema veze, opet cemo nadglasati one vase kineze u prvim redovima sa kamerama od 4546432365 megapixelaArsenalisation je napisao/la: I kad prime petaka ima da sje.u sve sto je normalan svijet napravio oko Emirata...

Sretno protiv Scuma to je vama bitno **** FA cup

Side before self
Čuo sam da će u čast GunnerSa i Bosca nosit crne trake oko ruke i da će izaći na majicama na kojima će pisat Pravda za GunnerSa i Bosca.Unica_Liverpool_ je napisao/la:arsenal u ponedjeljak igra samo za gunnersa, sigurno ga je banovao neki mančesterovac pa da se osvete xD![]()
![]()
![]()
YNWA !
sta se desilo sa gunnerS-om???? ovo je urota, ostajemo bez podrske na prvoj liniji...
btw. paja koliki ce biti rezultat, hocemo ih pobijediti aBd?
btw. paja koliki ce biti rezultat, hocemo ih pobijediti aBd?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja ba i kod nas poceli ko kod Schalkea...Gledam ja tekmu Schalke_Bayern kad par kineskog porijekla jede kobasice i pomfrit sa kajmakom u krupnom kadru a ovaj kameraman haman gladan pa ih 5-6 sec u cugu prikazao...mexy_whites je napisao/la:Ma nema veze, opet cemo nadglasati one vase kineze u prvim redovima sa kamerama od 4546432365 megapixelaArsenalisation je napisao/la: I kad prime petaka ima da sje.u sve sto je normalan svijet napravio oko Emirata...![]()
![]()
![]()
Sretno protiv Scuma to je vama bitno **** FA cup

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
nema kod nas kineza xD... to ipak ima na utakmicama manchestera(ova zadnja protiv valencije bili su u krupnom kadru ako se ne varam) kod nas ima indonezana,nesto malo engleza,francuza xD ...
a sto je arsenal popularan, sve karte rasprodate za sljedecih mislim 4 ili 5 kola, bezz gledao, jedva cekam 27. decembar, Arsenal vs Chelsea!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma dobro Manchestere2_ze je napisao/la:nema kod nas kineza xD... to ipak ima na utakmicama manchestera(ova zadnja protiv valencije bili su u krupnom kadru ako se ne varam) kod nas ima indonezana,nesto malo engleza,francuza xD ...

Side before self
Ljudi,mene uniteda kao ekipe nije strah,jer sam siguran da smo u ovom trenutku kvalitetniji(a to ćemo aBd sutra navečer i potvrditi),ali ja ja se najviše bojim da opet ne izgubimo na nekakav glup način kao što je bilo prošle sezone na njihovom stadionu,znate klasicna priča"mi povedemo,držimo igru pod kontolom i onda uleti onaj odvratni runi iscenira penal,izjednace i onda nam ga na na kraju zabiju za pobjedu.Više se toga bojim,nego samog mančastera"
nisu nam oni zabili prosle godine nego diaby sam sebi dao... cega vas ima biti strah, pa sta i da izgube opet ovi isti moraju gostovati kod cska, koji nece smjeti propustiti sansu za bodovima, a danas bih volio da izgube od shita...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ahahah, sta si dosao da provociras??? fino uzmi snimak proslogodisnje utakmice i pogledaj ko je dao drugi gol za manchester... p.s. onakav manchester ne moze biti bolji ni od koga...Thunderstruck je napisao/la:Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece
2 p.s. i samo manchesteru se sviraju penali(nepostojeci) kad gubi na svom terenu...
šta ćeš kralju.. suci ce uvijek pomagati velikim ekipamae2_ze je napisao/la:ahahah, sta si dosao da provociras??? fino uzmi snimak proslogodisnje utakmice i pogledaj ko je dao drugi gol za manchester... p.s. onakav manchester ne moze biti bolji ni od koga...Thunderstruck je napisao/la:Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece
2 p.s. i samo manchesteru se sviraju penali(nepostojeci) kad gubi na svom terenu...

FC Manchester United
e pa sad, arsenal bez tolike pomoci osvoji titulu bez poraza, a ocigledno da ekipama koje ne mogu pobijediti da se pomaze, tako isto i manchesteru, i to isti sudija koji ce suditi u ponedjeljak... kad su velike ekipe u pitanju one i same mogu osvojiti titulu...haris334 je napisao/la:šta ćeš kralju.. suci ce uvijek pomagati velikim ekipamae2_ze je napisao/la:ahahah, sta si dosao da provociras??? fino uzmi snimak proslogodisnje utakmice i pogledaj ko je dao drugi gol za manchester... p.s. onakav manchester ne moze biti bolji ni od koga...Thunderstruck je napisao/la:Arsenal je najnesretnija ekipa na svijetu, nikad nisu izgubili zato sto su bili losiji nego zato sto su neiskusni i nemaju srece
2 p.s. i samo manchesteru se sviraju penali(nepostojeci) kad gubi na svom terenu...pomagali su i Arsenalu prije nekih 5-6g kad ste se sa nama borili za titulu, sad su to United i Chelsea (svjež primjer prosli vikend, penal protiv Evertona
)

e pa sad, arsenal bez tolike pomoci osvoji titulu bez poraza, a ocigledno da ekipama koje ne mogu pobijediti da se pomaze, tako isto i manchesteru, i to isti sudija koji ce suditi u ponedjeljak... kad su velike ekipe u pitanju one i same mogu osvojiti titulu...
[/quote]
možete vi te price o sucima okacit macku o rep
, mi osvajamo titule vi ne i tu je kraj price
da se vratim jos na ovo gore, normalno da ce suci uvijek navlacit za bolji tim ajd mi samo reci da vi protiv slabijih ekipa nikad niste dobijali nepostojece penale i sl, ponavljam to je samo izgovor da se umanji Unitedov uspjeh
neću vise citirati 

možete vi te price o sucima okacit macku o rep

FC Manchester United
ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule,
.. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...

moram... ma ja bitnije je napravit stadion nek osvajat trofejee2_ze je napisao/la:ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule,.. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...

FC Manchester United
Zato imamo veci profit od unitedaharis334 je napisao/la:moram... ma ja bitnije je napravit stadion nek osvajat trofejee2_ze je napisao/la:ahaha, ne govori se o navlacenju protiv manjih ekipa, nego navlacenju u utakmicama koje su mogle direktno utjecati na tok sezone, i titulu, i svakako ces se sloziti da iako ih mrzim tottenham nije mali klub... vi osvajate, mi zavrsili stadion, vi u minusu, mi u plusu, vi lose poslujete, mi dobro, vi nemate prepoznatljive igre, osim ovog igranja dok se gol ne da, mi imamo... jedina prednost titule,.. ko ovdje omalovazava unitedov uspijeh, ali srati da vas FA ne mazi, to je ipak previse, pa onaj pijani skot svaku utakmicu psuje sudije, a kada ga je ista kaznila?? wenger, je na drugu stranu vise puta kaznjavan...
i opet nemate veci stadion od Uniteda
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.