HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

samosarajvo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la samosarajvo » 28 sep 2011, 18:49

Kevin je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:pa dokle vise navijaci Sirokog i Zrinjskog glume fasiste i naciste,pa dokle vise!? hrvati su uvijek bili europejci,mislim do 91 godine,danas sta ste? cast izuzecima,ali dobar dio navijaca ova dva kluba je u najmanju ruku primitivno,i fasisticki nastrojeno,a fasizmu i nacizmu ,kao i huliganstvu nije mjesto u sportu! osudjujem vandalsko utrcavanje u teren navijaca Zrinjskom,ovo zalsuzuje drakonske kazne,mozda cak i izbacivanje kluba iz lige,jedino tako se moze sacuvati sport u ovoj drzavi!
kakve veze Široki ima s ovim? **** sa Širokim jado jadni šugavico jedna..
Horde su ulijetale, Ultrasi, Lešinari, Manijaci, kad su Škripari ulijetali na teren i razbijali?? ne seri zato.šugo jedna
Upravu si.Kakve ovo veze sa Sirokim ima.

Za ovog kloca sto stavlja klip Hordzi Zla kako uljecu.
1)OGROMNA je razlika uletiti poslje utakmice.
2)Mi nismo udarali niti imali namjeru udarati igrace.Kad se zaletilo krenulo se prema tunelu sa igracima ali odmah ispred tunela se zaustavilo.Mislis da onoliko ljudi da je htjelo nebi hladno uletilo u svlacionice i uradilo sta je htjelo uraditi ??? Jasno se na 0.40 cuju glasni povici "Uprava napolje"

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 18:49

Josip321 je napisao/la: Najbolje bi nam bilo po tvome razmišljanju da svi, kolektivno iselimo u Hrvatsku. Ta i onako svi Hrvati iz BH navijaju za nju!?
Jesam li u pravu??

:D
Ne, zar je teško biti normalan? :roll:
Čelik Zenica 1945

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 28 sep 2011, 18:49

adnanhz je napisao/la:
medoje je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa :roll: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
da ovo se jednom desilo gdje smo htjeli sa svojom upravom da se obracunamo ,nismo protivnicke igrace ganjali nit sudije, a ovo vam je vec 4-5 ulijetanje u teren prema tome nas i vas nemozes usporedjivat pogotovo vase ulijetanje koje se desava samo kad gubite zato i jeste sabani pravi ;)
uvijek ima primitivnih pojedinaca, da sam ja kojim slucajem skocio u teren gonjao bi nekog od ovih manekena sto igraju u zrinjskom da mu zavezem samarcinu. Nije fer da se citava skupina predstavlja kao skupina primitivaca jel tako?

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 sep 2011, 18:50

Idite i u Tanzaniju ako ocete, ili zivite normalno u BiH, ne morate navijati za nju, ali je bar postujte. ;)

0-3 ce te tesko stici i "ultrasi" su vam pravo pomogli.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 28 sep 2011, 18:52

:mrgreen:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 28 sep 2011, 18:53

medoje je napisao/la: uvijek ima primitivnih pojedinaca, da sam ja kojim slucajem skocio u teren gonjao bi nekog od ovih manekena sto igraju u zrinjskom da mu zavezem samarcinu. Nije fer da se citava skupina predstavlja kao skupina primitivaca jel tako?
tako je.

očekuje se saopštenje Ultrasa kojim će se ograditi od sramnog čina i imenovati pojedince koji su sa njihove tribine utrčali na teren, te i zvanično izbacivanje iz grupe i zabranu dolaska na tribinu za imenovane primitivce.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 18:53

cikac je napisao/la:
tako je.

očekuje se saopštenje Ultrasa kojim će se ograditi od sramnog čina i imenovati pojedince koji su sa njihove tribine utrčali na teren, te i zvanično izbacivanje iz grupe i zabranu dolaska na tribinu za imenovane primitivce.
E moj ti, kad bi to bilo tako lako...
Čelik Zenica 1945

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 sep 2011, 18:54

Nimla_RZ je napisao/la:
Josip321 je napisao/la: Najbolje bi nam bilo po tvome razmišljanju da svi, kolektivno iselimo u Hrvatsku. Ta i onako svi Hrvati iz BH navijaju za nju!?
Jesam li u pravu??

Ne, zar je teško biti normalan? :roll:

odkud to da svi katolici iz Bosne i Hercegovine navijaju za Hrvatsku?...mozda izuzetaka ima iz TZ,SA,ZE i td, ali u sustini ja skoro sve sto znam dusom i tijelom su uz BiH.....za vas stvarno ne znam, ali Tuzlu su u ratu branili upravo ti ljudi tako da je suvisno pricati...pitajte te ljude kako se osjecaju, a to sto vi zivite u primitivizmu to je druga stvar
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 sep 2011, 18:55

medoje je napisao/la:
da ovo se jednom desilo gdje smo htjeli sa svojom upravom da se obracunamo ,nismo protivnicke igrace ganjali nit sudije, a ovo vam je vec 4-5 ulijetanje u teren prema tome nas i vas nemozes usporedjivat pogotovo vase ulijetanje koje se desava samo kad gubite zato i jeste sabani pravi ;)
uvijek ima primitivnih pojedinaca, da sam ja kojim slucajem skocio u teren gonjao bi nekog od ovih manekena sto igraju u zrinjskom da mu zavezem samarcinu. Nije fer da se citava skupina predstavlja kao skupina primitivaca jel tako?[/quote]

pa vama izgleda tih par pojedinaca konstanto prave iste probleme e sad na koga je da to pokusat zaustavit,uprava zrinjskog ,vasa policija i osiguranje ili mi i jos jedna stvar svaka ekipa valjda ima pravo izgubit kuci ali izgleda samo to kod nas je cudno i odma se na linc poziva :roll: ,evo ti primjer naseg sjevera protiv listice ni jedna ruzna rijec a kamoli sad sta vise nasim igracima jer znamo da nisu oni glavni krivci za poraz ,nema sta idemo dalje, al ocigledno neki drugi to drugacije shvacaju
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 sep 2011, 18:55

ja neznam kolko moras bit sa mozgom ogranicen i napravit ovako nesto....nit si pomogo klubu nit si ispo neki m.u.d.o.nj.a...ganjat igrace :o :shock: ....i to grupa koja nosi naziv Ultras :lol: :lol: ......prejako...brao :lol: :lol: .....sami se ugasite :D ....
mal zaboravi....jel ima dole neke murije,obezbjedzenje,zastitari na tekmi...mislim...gradski derbi i to :? ....pa vi malo malo nesto ulijecete na teren...dole isto ko na livadi da se igra :? :? .....u TZ bi bio izlomljen i uhapsen vec na tartan stazi...nebi ni stigo do terena,ocam :? :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 28 sep 2011, 19:02

" ¥ ? " &,$ ' " ? ¥ " је ? ?,а & " & :mrgreen: :lol: :lol:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 sep 2011, 19:09

TORCIDA123 je napisao/la:sutra ZRINJSKI gazi vehleza 3-0 :D
Jest jest !
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 sep 2011, 19:19

Benjo_AFC86 je napisao/la:
TORCIDA123 je napisao/la:sutra ZRINJSKI gazi vehleza 3-0 :D
Jest jest !
mislis obrnuto 0-3 :D

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 28 sep 2011, 19:21

a svakakvih mentola....

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 28 sep 2011, 19:32

Josip321 je napisao/la:Ma lako će to Zrinja stići u uzvratu. Ovo smo vas pustili namjerno, samo da se ponadate. :mrgreen:

Čestitke veležu na pobjedi, nadam se pobjedi Zrinjskog u uzvratu.
Koji crni uzvrat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 28 sep 2011, 19:35

Josip321 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:pa dokle vise navijaci Sirokog i Zrinjskog glume fasiste i naciste,pa dokle vise!? hrvati su uvijek bili europejci,mislim do 91 godine,danas sta ste? cast izuzecima,ali dobar dio navijaca ova dva kluba je u najmanju ruku primitivno,i fasisticki nastrojeno,a fasizmu i nacizmu ,kao i huliganstvu nije mjesto u sportu! osudjujem vandalsko utrcavanje u teren navijaca Zrinjskom,ovo zalsuzuje drakonske kazne,mozda cak i izbacivanje kluba iz lige,jedino tako se moze sacuvati sport u ovoj drzavi!
Najbolje bi nam bilo po tvome razmišljanju da svi, kolektivno iselimo u Hrvatsku. Ta i onako svi Hrvati iz BH navijaju za nju!?
Jesam li u pravu??

Nisi u pravu!Evo jednog koji navija za BiH!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 sep 2011, 19:36

Koji primitivci da te bog sacuva :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 28 sep 2011, 19:52

'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren :D :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 28 sep 2011, 19:54

felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren :D :lol:
Al bas. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2011, 19:54

felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren :D :lol:
Kod vas nema ni sta uci.Uvijek saka jada. :D :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 sep 2011, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.