A yebiga, tada je konkurencija bila mnogo veća i jača, danas imaš Real, Barcu i Bayerna kao najjače, Atletico i Juve kao nijansu slabije timove, i to je to. Ostali nisu ni blizu sposobni da zaprijete ovim timovima.KpbKaka22 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Za oko je možda bolje gledati Lea, al' Rona je zaista prava gol mašina, iako je meni kao fudbaler na terenu odvratan.Kawhi je napisao/la: Dobro, ovo jeste bilo najbolje takmičenje nekog pojedinca ikad. Strašno šta je uradio.
Al' mora mu se priznati da je jednostavo doktor
Moj @raonffa brate jel moguce da onaki milan nije uspio obranit titule pa izbacivali ih nekakvi deportivo arsenal a vamo mi casemeiro zabija u finalu lp sa 30 metara
Činjenica je da je Real uspio odbraniti ovaj naslov, a ironija da su igrom daleko najlošiji tim koji je osvajao LP zadnjih godina. Al' eto, koliko god su oni loši to toliko govori o ostaloj konkurenciji kada ih oni mahom pometu.
I kad kažem loše, mislim na sam izgled igre, nikakve tu ljepote nema, ne možeš reći da igraju neki dobar fudbal, al' jednostavno su uigrani i imaju puno individualnog kvaliteta u ekipi koji često donosi prevagu. Plus je očigledno da Zidane ima nešto u sebi kao trener, sve ove utakmice ne mogu biti slučajnost nikako.