Kod nas klubovi, odmah kukaju na sudije ako izgube. Klubovi nikada nisu krivi na zbog poraza vec samo sudije. Problem je ako ljudi sude posteno , to odma ne valja. Cim ne pomognu jednoj ekipi (u ovom slicaju Celiki) , automacki sudjenje je bilo lose. Ako iko sudi u ovoj ligi posteno , to su Pandzic - Satordzija. I za vasu nformaciju to su ljudi koji sude Ligu sampiona, a sto mislim da nasih 95 % klubova moze gledati samo na TV-ukaca je napisao/la:Vi Zeničani stvarno niste normalni i svaka druga rečenica vam uz naklonost sudija.Pa ljudi božiji onaj vaš trener nije normalan svaku sudijsko sviranje skače kao majmun.Valjda ste navikli da pobjeđujete uz pomoć sudija pa vam smeta kad sudija svira objektivno.Pandžić i Šatordžija su IHF sudije.Zato zasučite rukave i radite a ne se osljanjati na sudije.
RK Čelik
Re: RK Čelik
Problem je sto neki pojedinac napise da je bilo lose sudjenje, to se odmah generalizuje ko da svi tako misle. Utakmica je bila prosla, ljudi su zasluzeno osvojili kup i gotova stvar. I ovo vrijedjanje stvarno nije potrebno!aaaaa je napisao/la:Kod nas klubovi, odmah kukaju na sudije ako izgube. Klubovi nikada nisu krivi na zbog poraza vec samo sudije. Problem je ako ljudi sude posteno , to odma ne valja. Cim ne pomognu jednoj ekipi (u ovom slicaju Celiki) , automacki sudjenje je bilo lose. Ako iko sudi u ovoj ligi posteno , to su Pandzic - Satordzija. I za vasu nformaciju to su ljudi koji sude Ligu sampiona, a sto mislim da nasih 95 % klubova moze gledati samo na TV-ukaca je napisao/la:Vi Zeničani stvarno niste normalni i svaka druga rečenica vam uz naklonost sudija.Pa ljudi božiji onaj vaš trener nije normalan svaku sudijsko sviranje skače kao majmun.Valjda ste navikli da pobjeđujete uz pomoć sudija pa vam smeta kad sudija svira objektivno.Pandžić i Šatordžija su IHF sudije.Zato zasučite rukave i radite a ne se osljanjati na sudije.
RZ88!
Jojjjjjj pazi sad rukometna publika
Pa ja fakat ne mogu da provalim ovo nikako.Koliko vas iz Zavidovica ima u Zenici vi nam mozete ciniti rukometnu publiku
I jos nesto pogledajte nasu temu koliko ovamo dolazite da raspravljate a te vase publike nigdje na vidiku.Teme vam zjape prazne ceznete za raspravom:)

Nema vise :P
-
- Kontakt:
Zdra'o Zavidovici. Vidimo se sljedece sezone. Sad pustite nas da malo cejfimo Ligu za prvaka.
4. mjesto bi bio odlican uspjeh. Za vise se moramo bas ekstra potruditi...
4. mjesto bi bio odlican uspjeh. Za vise se moramo bas ekstra potruditi...
RK Borac m:tel - RK Čelik poluvrijeme 18-16
Kratku klupu katastrofa imamo, ne znam kako ovi nasi "ne kidisu"
. Ipak ovaj ritam srijeda-subota ce da nam dohaka.

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
misliš, kako "ne lipšu"? kidisati znači napadati, a lipsati znači umrijeti od iznemoglosti... 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Hajde ba zna se na sta sam mislio, lapsus...HalaliPasha je napisao/la:misliš, kako "ne lipšu"? kidisati znači napadati, a lipsati znači umrijeti od iznemoglosti...

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
nisam (ko)lektor
nego se volim qrčit kad naučim neku novu riječ
nego da se vratimo temi. sutra naši rukometaši ponovo gostuju. ovaj put u Doboju. treba probati, kao i u B. Luci što skuplje "prodati kožu", a ako se ukaže prilika i pobjediti.

nego da se vratimo temi. sutra naši rukometaši ponovo gostuju. ovaj put u Doboju. treba probati, kao i u B. Luci što skuplje "prodati kožu", a ako se ukaže prilika i pobjediti.

Kako mi je zao sto prve dvije nismo igrali kuci.Poslije Sloge imam osjecaj da nam je forma krenula uzlaznom putanjom nekako.Sada mislim da smo na nekom vrhuncu i da je to dovoljno samo za jak otpor na strani ovim ekipama ali nikako i za povoljan rezultat.Bas steta jer mislim da smo mogli napatit i Borca i Slogu da su kojim slucajem utakmice igrane u Zenici.
izgubili smo 32:28. nije to loš rezultat, al' jbg. teško ćemo ostvariti pobjedu na strani. osim vjerovatno protiv Bosne. možda 4. mjesto i nije nedostižno...
Jeli dogovoreno Čelik Goražde da Goražde pobjedi.
kaca je napisao/la:Jeli dogovoreno Čelik Goražde da Goražde pobjedi.
A zasto bi bilo?
Da Goražde bude šampion.Vi pobjedite Borac i Slogu kod kuće i mi šampioni drugarska pogodba.Eto nas danas u Zenicu jedan autobus i desetak auta.
kaca je napisao/la:Da Goražde bude šampion.Vi pobjedite Borac i Slogu kod kuće i mi šampioni drugarska pogodba.Eto nas danas u Zenicu jedan autobus i desetak auta.
Hahahah kakva je to pogodba kad mi nista ne dobijamo

Sjajna "pogodba", ovo Celik ne smije da propusti!!!kaca je napisao/la:Da Goražde bude šampion.Vi pobjedite Borac i Slogu kod kuće i mi šampioni drugarska pogodba.Eto nas danas u Zenicu jedan autobus i desetak auta.

- Barca u srcu
- Kontakt:
Je li večeras džaba ulaz?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.