Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Isto se odnosi i na fidelisa, slucajni golovi kaze strucnjak
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
" !!!Chinaglia je napisao/la:Srbenda nasa iz Tuzleee![]()
Milane, bravo!
Al' sad bukvalnoChinaglia je napisao/la:" $ "tuzlak1987 je napisao/la:" !!!Chinaglia je napisao/la:Srbenda nasa iz Tuzleee![]()
Milane, bravo!

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo mali,trud se uvjek primjeti.
Nisam ja nigdje pljuvao Milana, ja sam samo rekao da smatram da nema kvalitet da bude prvi i udarni napadač naše reprezentacije, kao zamjena je dobarbhsport je napisao/la:Za forumasa OooO i raonfu. Ono sto sam pisao u Subotu, bitno je da ulazi u sanse a realizacija ce doci i danas je dosla, dosla je kad nam je trebala za baraz. Ne pljujte Milana, u repki uvijek dobro odigra, znaci gol glavom pa gol nogom i kaze rokoko zavrsnica mu upitna.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treca, cetvrta zamjenaRaonffa je napisao/la:Nisam ja nigdje pljuvao Milana, ja sam samo rekao da smatram da nema kvalitet da bude prvi i udarni napadač naše reprezentacije, kao zamjena je dobarbhsport je napisao/la:Za forumasa OooO i raonfu. Ono sto sam pisao u Subotu, bitno je da ulazi u sanse a realizacija ce doci i danas je dosla, dosla je kad nam je trebala za baraz. Ne pljujte Milana, u repki uvijek dobro odigra, znaci gol glavom pa gol nogom i kaze rokoko zavrsnica mu upitna.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Pa ja iza Džeke i Vede.bhsport je napisao/la:Treca, cetvrta zamjenaRaonffa je napisao/la:Nisam ja nigdje pljuvao Milana, ja sam samo rekao da smatram da nema kvalitet da bude prvi i udarni napadač naše reprezentacije, kao zamjena je dobarbhsport je napisao/la:Za forumasa OooO i raonfu. Ono sto sam pisao u Subotu, bitno je da ulazi u sanse a realizacija ce doci i danas je dosla, dosla je kad nam je trebala za baraz. Ne pljujte Milana, u repki uvijek dobro odigra, znaci gol glavom pa gol nogom i kaze rokoko zavrsnica mu upitna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne znam ko je pravio anketu, ali zar nije glupo ponizavati momka i ne staviti i opciju ''prvi napadac'' 

- Nerminovic
- Kontakt:
Zaslužio si ti više od druge lige. Valjda te ovi golovi malo poguraju. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izvini Milane, bio sam pregrub sa komentarima.
Neka si mi začepio usta, majstore naš.
Jan Koller.
Jan Koller.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U redu je samo nemoj da ti se to vise ponovi.Rokoko87 je napisao/la:Izvini Milane, bio sam pregrub sa komentarima.
Jan Koller.
Pozdrav,
Milan
- MocMahale444
Nije loš ovaj šljivotres, nikad mi nije bilo jasno sto su ga pojedinci pljuvali.
Samo bjezi iz one žabarske lige.
Samo bjezi iz one žabarske lige.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da,duzni smo izvinjenje Milanu Djuricu.
Ali opet ostaje da je beskoristan protiv onih koji su bolji od nas i kad je sam ko duh okruzen protivnickim stoperima.Kad napadamo direktno i konkretno to je druga prica.
Ali opet ostaje da je beskoristan protiv onih koji su bolji od nas i kad je sam ko duh okruzen protivnickim stoperima.Kad napadamo direktno i konkretno to je druga prica.
To stoji za citav tim, al eto npr kad smo igrali protiv Spanije, kad su Hajrovic I Duljevic unisli u igru opet je mogao zabiti gol, pogodio je stativu. Ova dvojica su mogli takodjer zabiti gol, jer su njega cuvali.Fidelis je napisao/la:Da,duzni smo izvinjenje Milanu Djuricu.
Njemu treba ubacivanje, nije njegovo da se vraca po loptu. Iako on non stop trci i pomaze nasim kad protivnik ima loptu.
I u mladoj repci je igrao odlicno sa Viscom i Stevanovicem na krilima.
Da,hocu reci kad smo u stanju napadati kako Bog zapovijeda moze pomoci.Protiv Spanije svi nasi na nasoj polovini a Djuric sam na spanskoj i onda njemu napucavaju duge lopte,nema od tog nista.soko je napisao/la:To stoji za citav tim, al eto npr kad smo igrali protiv Spanije, kad su Hajrovic I Duljevic unisli u igru opet je mogao zabiti gol, pogodio je stativu. Ova dvojica su mogli takodjer zabiti gol, jer su njega cuvali.Fidelis je napisao/la:Da,duzni smo izvinjenje Milanu Djuricu.
Njemu treba ubacivanje, nije njegovo da se vraca po loptu. Iako on non stop trci i pomaze nasim kad protivnik ima loptu.
I u mladoj repci je igrao odlicno sa Viscom i Stevanovicem na krilima.
Tako cak i na Dzeku nekad igraju.
Ako smo u stanju pritisnuti,nabacivati onda je to druga prica.
- Principatus
- Kontakt:
Ma da nije toliko visok, neki bi mu se ovdje morali sageti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Milan Đurić
Principatus je napisao/la:Ma da nije toliko visok, neki bi mu se ovdje morali sageti.