FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 15 mar 2015, 08:35

Mogu reci da ima dobrih zayebancija :D
Fino su se nakacili, neka ih zasluzeno :D

Sutra cemo mi kod vas kad izgubite, i tako u krug... A to sto nam drugi uzimaju sve dok se mi krvimo, to nas ne zanima :(

Ako nista, bar nam nije nestalo zayebancije u ovom teskom vremenu za sve nas koji zivimo u ovoj drzavi :D

Iskreno, hladne glave volim procitati vase zajebancije... Dobre su :lol: cekajte do srijede, pa nam opet dodjite :D
Jer cemo mi vcrs kod vas u goste :D :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 mar 2015, 09:08

@ sekac sto nam se ti brate nagovori. Hajde ba da se ne lazemo,na sportskom planu,zaboli me **** za vas,i da Bog da ispali sto se mene tice,svaku zijanili..ali bolan ne bio nemoj biti papak,tj nemoj dozvolit da te ova seljacka retorika,nametnuta novim generacijama pretvori u idiota.
Slusaj se ba sta pricas,rodjake nazivas smljamom,prijatelje,poznanike. Poredis nas sa sirokobrijezanima,zelis noge polomljene itd.
Uredu ba sport,svakog ponese,ali ovo sto ti pricas je maloumno. Volimo se prcat,volimo se zajebavat,ne volimo se na sportskom planu,recu tada svasta o vama,ali da mimo toga familiju,prijatelje nazivam sljamom i slicno,jer navijaju za Sarajevo.Bollesno brate. Jednom si imao slican ispad davno i zakacio sam se sa tobom,ali smo to izgladili i respektovao sam te,cak i kad si opet znao imati incidente po forumu,ali ako iz tebe huja prica,halal ti bilo. Medjutim ovo je klasicni govor mrznje,koji nadilazi sportsko rivalstvo. Svaka ti cast majstore.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2015, 09:12

amidzaTan je napisao/la:Ja koliko se sjecam mi smo ti koji se borimo za titulu, a vi za izlazak u evropu.
Neuki i neupućeni bi pomislili da je bodovna razlika 10+.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 15 mar 2015, 09:12

barbarez je napisao/la:@ sekac sto nam se ti brate nagovori. Hajde ba da se ne lazemo,na sportskom planu,zaboli me **** za vas,i da Bog da ispali sto se mene tice,svaku zijanili..ali bolan ne bio nemoj biti papak,tj nemoj dozvolit da te ova seljacka retorika,nametnuta novim generacijama pretvori u idiota.
Slusaj se ba sta pricas,rodjake nazivas smljamom,prijatelje,poznanike. Poredis nas sa sirokobrijezanima,zelis noge polomljene itd.
Uredu ba sport,svakog ponese,ali ovo sto ti pricas je maloumno. Volimo se prcat,volimo se zajebavat,ne volimo se na sportskom planu,recu tada svasta o vama,ali da mimo toga familiju,prijatelje nazivam sljamom i slicno,jer navijaju za Sarajevo.Bollesno brate. Jednom si imao slican ispad davno i zakacio sam se sa tobom,ali smo to izgladili i respektovao sam te,cak i kad si opet znao imati incidente po forumu,ali ako iz tebe huja prica,halal ti bilo. Medjutim ovo je klasicni govor mrznje,koji nadilazi sportsko rivalstvo. Svaka ti cast majstore.
pročitaj postove "vrbanjuše" pa ce ti neke stvari biti jasnije

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 mar 2015, 09:30

Benko nema potrebe za ljutnjom i da psuješ, visio si cijelu zimu na našim temama i sad kad vas malo prcamo zbog 2 loša rezultata ti odmah psuješ. Nekulturno ti je to.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 mar 2015, 09:39

Ne znam sto se ljutite, nek ljudi zaebavaju jer imaju razlog da te zajebavaju isto kao sto se vi njih zajebavali. Sjeli smo im na volej i to je to. Nema tu puno pametovanja, sto se vise izvlacis samo sebi pravis veci problem.
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 09:39

Zip je napisao/la:Mogu reci da ima dobrih zayebancija :D
Fino su se nakacili, neka ih zasluzeno :D

Sutra cemo mi kod vas kad izgubite, i tako u krug... A to sto nam drugi uzimaju sve dok se mi krvimo, to nas ne zanima :(

Ako nista, bar nam nije nestalo zayebancije u ovom teskom vremenu za sve nas koji zivimo u ovoj drzavi :D

Iskreno, hladne glave volim procitati vase zajebancije... Dobre su :lol: cekajte do srijede, pa nam opet dodjite :D
Jer cemo mi vcrs kod vas u goste :D :lol:

Šta bolan trabunjaš na šta zasluženo jesu li nas to oni pobijedili da bude zasdluženo sav problem u zdravoj zajebanciji i leži u tome što se oni raduju našoj nesreći kao i ovi naši njihovoj a ja ču od sad biti največi pobornik toga.Liječe komplexe zato što smo hvala Bogu stali na noge a bit če još toga ako Bog da .Ja ne vidjeh nigdje da sam napisao zgazit ćemo bit ćemo šampioni dupla kruna ovo ono non stop govorim da nam namjerno trpaju vruč krompir u ruke sa onim ako sad ne budete i prave favorite od nas (a i neki naši to rade) a kad se desi kix kao ovaj onda jadovi miševi izađu iz rupa i smaraju do bola a nemaju hljeba da jedu.Evo sad izjavljujem javno što sam rekao i prije dva mjeseca ne moramo ništa osvojiti (pogotovo ne dao Bog uz pomoć slina) bitno je da se počne sa izgradnjom KAMPA akademije i da ako Bog da u nekoj budučnosti riješimo i pitanje stadiona jer i da uzmeš titulu ili kup ili duplu opet se jadovi javvljaju mi imamo stadion šta vi imate itd,,,, komplexaši vazda imaju razlog da njajuke.
Sarajevo ljubavi moja!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 mar 2015, 09:40

@Benko, jos uvijek si s nama :D

Smiri se malo, malo nas prcaju.. Zasluzili smo, jer smo se digli previse.. I izgubili smo krila, al nismo pali...

Bit ce to puno bolje nakon pauze...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 mar 2015, 09:51

@benko ramo jarane ja nabijem svakog ko tako razmislja i prica. Uredu je nevoljet se,rivalstvo ali u okviru sporta. Treba na vagu stavit rivalstvo sa jedne strane i respekt i postovanje sa druge. Ovo sto je sekac pisao je govor mrznje i malogradjanstva.
Ovo su samo rezultati ,uzrokovani navijackom retorikom zadnjih godina. Evo vidis sta se radi. Zbog grupe ogranicenih majmuna,klub ti gubi ugled,navijaci ispastaju i padace mrtve glave. Ja ne mogu da vjerujem da su u stanju raditi ovakve stvari. Do te mjere sam sokiran ,da sam mislio da je namjestaljka.
Ovakvi navijaci dovode da iz covjeka izadje najveci poganluk moguci. A ako se vodimo poliikom,ja tebi i ti meni,nigdje nas nema.
Taj isti sekac,pricao meni pricu,da ne smije dovesti dijete.na tekmu,zbog idiota,a sta sad radi,spusta se na taj nivo,daje im povod da budu gori.
Daj ba jarane pocinju djelit ljude po boji dresa,pocece te mislit kako su ovi drugi niza klasa,i zivotinje. Da jedni drugim.ne bi trebali pomoc.
Doslo vrijeke kad je neko fin,da kazemo.ma sta se folira,satro fin. Nema dijaloga ni respekta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 09:58

barbarez je napisao/la:@ sekac sto nam se ti brate nagovori. Hajde ba da se ne lazemo,na sportskom planu,zaboli me **** za vas,i da Bog da ispali sto se mene tice,svaku zijanili..ali bolan ne bio nemoj biti papak,tj nemoj dozvolit da te ova seljacka retorika,nametnuta novim generacijama pretvori u idiota.
Rekao sam da ču izgubiti prijatelje svjestan sam posljedica a ti isti prijatelji nijednog momenta ne rekoše dobro je više stanite malo hajde pogledajmo sebe itd... Moji rođaci moj problem ne dao mi dragi Allah da sam kao oni ubio bih se . Sjede sa tobom tj.sa mnom piju kahvu i kaže danas mi je najsretniji dan Sarajevo kiksalo i Barca mi dobila gledaj jada nigdje Želju ne spominje a hljeb u njemu zarađuje je li to normalna osoba? Pa vjeruj niko se iz Širokog brijega nije javio da sere ne poredim vas po djelima nego po zlobi i pokvarenosti koja prevazilazi i ubice i jeste huja i mržnja barabareze zaslužili su to. Ne interesuje mene ko dolazi i sere po vašoj stranici ja nisam taj nikad bio tebe sam izostavio ne namjerno izvinuo sam se svim prijateljima nabrojao sam pojedine koji su mi pali na pamet u tom momentu i evo opet podvlačim da mi je žao što ovako pišem zbog(ali stvarno groba mi najmilijih)
iskrenih i pravih a i ti si jedan od njih.Žao mi je stvarno ako je tebe ovo dotaklo ali ja sam svjestan šta sam napisao i što i ti reče ja bi volio da vam se desi sve najgore što se nekom poželjeti može ali sam uvijek za zdravu zajebanciju a ovo je bolesno kad vi prcate a ne znate ni sami zašto da ste nas vi pobijedili pa hajde poklopio bi se po ušima ali ovo je dno dna i tu nema prijatelja i rodbine jer ti stvarno žele dobro pokazujući neopisive izlive sreče što smo kiksali a voljeli bi da je fakat i onaj Turkish Airlines (avion) pao na puno koševo i sve nas pobio ima i takvih komentara na njihovu žalost niti je pao niti če tj. sletio je ali u naš klub hvala dragom Bogu a ja ne znam šta da kažem za tebe brate mogu samo reči da si ti jedan od ovih što su OK i da mi je zbog takvih ljudi žao što ču malo više srati izvini buraz ali ništa lično. :( :oops:
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 10:12

barbarez je napisao/la:@benko ramo jarane ja nabijem svakog ko tako razmislja i prica. Uredu je nevoljet se,rivalstvo ali u okviru sporta. Treba na vagu stavit rivalstvo sa jedne strane i respekt i postovanje sa druge. Ovo sto je sekac pisao je govor mrznje i malogradjanstva.
Ovo su samo rezultati ,uzrokovani navijackom retorikom zadnjih godina. Evo vidis sta se radi. Zbog grupe ogranicenih majmuna,klub ti gubi ugled,navijaci ispastaju i padace mrtve glave. Ja ne mogu da vjerujem da su u stanju raditi ovakve stvari. Do te mjere sam sokiran ,da sam mislio da je namjestaljka.
Ovakvi navijaci dovode da iz covjeka izadje najveci poganluk moguci. A ako se vodimo poliikom,ja tebi i ti meni,nigdje nas nema.
Taj isti sekac,pricao meni pricu,da ne smije dovesti dijete.na tekmu,zbog idiota,a sta sad radi,spusta se na taj nivo,daje im povod da budu gori.
Daj ba jarane pocinju djelit ljude po boji dresa,pocece te mislit kako su ovi drugi niza klasa,i zivotinje. Da jedni drugim.ne bi trebali pomoc.
Doslo vrijeke kad je neko fin,da kazemo.ma sta se folira,satro fin. Nema dijaloga ni respekta.
Barbarez čiji klub gubi ugled opet gledaš samo po nama je li? Rekao sam da je govor mržnje i stojim iza toga šta treba da kažem da te zadovolji ne razumijem.Zbog takvih idiota dijete i ne smijem voditi na utakmicu to sam rekao misleči na ove paćenike sa svih strana a i sad tako mislim a li nisu ni meni ni bilo kome živci kao sajle mora puči negdje.Previše su sebi dali za pravo da seru da se ovako izrazim i sad imamo rezultate toga tebi sam se izvinuo prihvati ako želiš ogradio sam se .Za ove paćenike nema opravdanja kod mene ja ču ih **** gdje god mogu i želiti im sve najgore.Je li ja dijelim ljude po boji dresa je li ja pravim od nekog nižu klasu (razmisli malo ko to pravi od vas ili od nas)jesam li ja kriv što naša uprava radi dobar posao što vas Ajfel **** sa šupljom pričom (to je moje mišljenje ne mora biti tačno) niko nijednog momenta ne spominje rezultate nego posao a vi onda zbog nerada i lopovluka u vašoj upravi sami sebe stavili u niži položaj( ja nisam ne dao mi Bog ).Jedne prilike sam vam rekao nešto za Amara pa sam popio bruku psovki i kritika i onda sam vas ostavio na miru kontam neka skontaju sami najbolje je.Tebi ču ili bilo kome uvijek pomoći pa ćak i ovim slinama što pišu ovako ali ne moram trpiti ove gadosti što pišu dosta je više.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 mar 2015, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 15 mar 2015, 10:35

Moderatori, zadnjih pet stranica ove teme izgleda kao opšta diskusija? Ako će se ovo dozvoljavati onda otvorite topic "FK Sarajevo - pljuvanje svega u i oko kluba" da si infantilci mogu dati oduška. Ovdje su se lijepile slike Karađića i drugih fašista, pljuvao Hase i sve što nam je sveto pa se ništa nije uradilo, opet se maloumnici tolerišu. Ja zbog svoje raje, sarajevske i zbog par likova između kojih je i barbarez neću da generaliziram i stavljam u isti koš navijače Želje. Svašta je sišlo u ovaj naš grad, i na jednu i na drugu tribinu, i na forume i u društvo generalno i to guši glas razuma u svemu, ne samo u sportu. Slaviti pobjede kluba za koji ne navijam nad klubom za koji također ne navijam je za mene strani pojam, tako je i danas, boli me briga da li ćete izgubiti ili izgubiti, neću pisati po vašoj niti njihovoj temi iz razloga što ste mi IRELEVANTNI u životu. Lijep pozz!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2015, 10:52

collector je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kad pjena udari na usta :rol:

Spremite kokice danas, i navijajte svim srcem komsije, ipak smo vas mi napravili ;)
znam ja da je vama tesko i da vam je najveci uspjeh los rezultat Sarajeva !!! a nastanak nema potrebe komentarisati, vazda ste bili **** od kluba !!!!
Ma nije istina, ali eto ako ti to tako vidis, tvoj problem. Samo se osvrcem na postove vaseg kolege "sekaca", na ove njegove blago receno poremecene izjave i tvrdnje koje pise u revoltu. Citaj malo.

A drugi dio posta se odnosi konkretno na nasu ligu i nase klubove. Koliko god vam muka bila, gledano realno vama odgovara da mi dobijemo, jer nas svi smatraju najslabijim od ovih klubova iz vrha, realno. A to sto ste se vi sami doveli u tu situaciju da vam mi bukvalno mozemo krojiti sudbinu, to je opet vas problem.

I zadnja recenica, znas valjda da smo vam mi na silu bili surogat ocevi...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 10:54

bordograd je napisao/la:Moderatori, zadnjih pet stranica ove teme izgleda kao opšta diskusija? Ako će se ovo dozvoljavati onda otvorite topic "FK Sarajevo - pljuvanje svega u i oko kluba" da si infantilci mogu dati oduška. Ovdje su se lijepile slike Karađića i drugih fašista, pljuvao Hase i sve što nam je sveto pa se ništa nije uradilo, opet se maloumnici tolerišu. Ja zbog svoje raje, sarajevske i zbog par likova između kojih je i barbarez neću da generaliziram i stavljam u isti koš navijače Želje. Svašta je sišlo u ovaj naš grad, i na jednu i na drugu tribinu, i na forume i u društvo generalno i to guši glas razuma u svemu, ne samo u sportu. Slaviti pobjede kluba za koji ne navijam nad klubom za koji također ne navijam je za mene strani pojam, tako je i danas, boli me briga da li ćete izgubiti ili izgubiti, neću pisati po vašoj niti njihovoj temi iz razloga što ste mi IRELEVANTNI u životu. Lijep pozz!
izgleda da je i tebi prekipilo da nisam jedini volio bi da mogu da se postavim kao ti ustvari dosad sam i bio takav uz par izleta što barbarez reče a gledao sam na tu utakmicu kad igraju željo i široki isto kao da igra obilić dragovoljac toliko mi je svejedno bilo.Bravo za post! :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 10:57

Neandertalac ne nazivaj me poremečenim je li valja? Drugo ne vidjeh da si braću sa tribina IGDJE KRITIKOVAO a lako je doći ovde i pametovati.Volio bi opet podvlačim da izgubite tako mi bog zdravlja dao ako lažem i to da vas nabuše jedno deset nula ako može ikako jesam li bio jasan šta je tu bolesnije u odnosu na vaše pacijente koje danima trpimo ovde evo i korpus delikti http://prntscr.com/6gzy2p" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 mar 2015, 11:03

sekac je napisao/la:Neandertalac ne nazivaj me poremečenim je li valja? Drugo ne vidjeh da si braću sa tribina IGDJE KRITIKOVAO a lako je doći ovde i pametovati.Volio bi opet podvlačim da izgubite tako mi bog zdravlja dao ako lažem i to da vas nabuše jedno deset nula ako može ikako jesam li bio jasan šta je tu bolesnije u odnosu na vaše pacijente koje danima trpimo ovde evo i korpus delikti http://prntscr.com/6gzy2p" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma i da nas nabuse mi smo svjesni da su ljudi jaci, nit se dizemo ko vi nit koji vrag, nama je bod dole premija tako da nemate neke osnove za zajebanciju koliko mi imamo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2015, 11:05

sekac je napisao/la:Neandertalac ne nazivaj me poremečenim je li valja? Drugo ne vidjeh da si braću sa tribina IGDJE KRITIKOVAO a lako je doći ovde i pametovati.Volio bi opet podvlačim da izgubite tako mi bog zdravlja dao ako lažem i to da vas nabuše jedno deset nula ako može ikako jesam li bio jasan šta je tu bolesnije u odnosu na vaše pacijente koje danima trpimo ovde evo i korpus delikti http://prntscr.com/6gzy2p" onclick="window.open(this.href);return false;
Lazes da sam te nazvao poremecenim. A da su ti izjave takve, u revoltu, pa procitaj sam kakve bljuvotine pises.
A sto se utakmice tice, svi znamo da ces za nas navijati, susa je preduga, koliko god ti tvrdio suprotno...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 11:09

Neandertalac je napisao/la:
Lazes da sam te nazvao poremecenim. A da su ti izjave takve, u revoltu, pa procitaj sam kakve bljuvotine pises.
A sto se utakmice tice, svi znamo da ces za nas navijati, susa je preduga, koliko god ti tvrdio suprotno...
No coment, đaba ja pišem izgleda pardon nazvao si mi izjave poremečenim u pravu si a sad lagano kako kažeš klladara pa kokice i navijam da se ostvare moje bljuvotine **** sušu idemo dalje.
Sarajevo ljubavi moja!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 mar 2015, 11:48

Djess seckac,ko te sekira? Malo prc,prc,sta ima veze :P

Evo da ti ja posteno kazem,ovo sto momci sa zeljinog pdf-a pisu sad ovdje,poslje tekme,je samo produkt onoga sto su @zip,amidza,benko,evander i pisac sa svojih 10acc sra.li jedno 3 mjeseca na zeljinoj temi.
Realno gledajuci,prelistaj nasu temu,pa ces vidjeti da ovo sto sad mi vas prcamo,nije ni 3% od onoga sto su,ne prcali,nego dosadjivali pomenuti.

U tom kontekstu,evo zavrsila je tekma,manijaci,rekli ste svoje,izvadili ste im zivce (doduse pogresnim ljudima),ali HAJDE DA NE BUDEMO KAO OVI STO SAM IH NABROJAO,ako moze ikako.
Igramo danas sa uskim,hajde da o tome diskutujemo!

A ti ,@sekac,budi komsija,pa kad se tvoji (mada znam da nisu tvoji,jer si gradska raja,a ono su papani),naklate na temu fkz,postupi ko i ja.

:wave:

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 15 mar 2015, 11:51

Hajmo vako,sta je to Sekac ili Benko rekao a da ne stoji?Naklatili se ljudima na kosti sto?Sto nisu pravi fini i moralni navijaci jel?Kao oni su primitivci,neobrazovani,zatucani...De ne s....vise pustite se tih nekakvih ko fol moralisanja. Ta fol prica kao meni je drago kad komsije pobijede i sl.pa to je ubleha mrtva! To sto to neko ne konta ko ga j...! To moze reci samo simpatizer Sarajeva a navijac reprezentacije,a boga mi ova dvojica se ne mogu svrstati u tu skupinu simpatizera. Pa ako nekima nije jasno da jedan Pitar ne moze(recimo Sekac Benko a boga mi i sam spadam u tu skupinu)podrzati komsije ma nema sanse protiv bilo koga da igraju onda ovaj forum pripada simpatizerima a ne navijacima FKS. Ja vas komsije ne bih podrzao da nam opstanak ili goli zivot zavisi od te utakmice i ne kontam sta je sporno? Nama nase vama vase i tacka. Max sto mogu uraditi je pred neku vasu euro tekmu sjest i maznut ga sa anamo onim i prije tekme nekako izustit ljudima sa kojim se druzim haj sa srecom i pravac kuca. I to je kao problem jel? Nikome od vas laznih moralista ili mozda samo simpatizera bilo jednih ili drugih,nije nikada udarila pjena na usta jel? Ma zdravo sta ima kako ste mi vi haha i jos nesto 40 mi je godina bice ubrzo 35 god staza ha istoka ha sjevera i odmah mogu prepoznat brata Pitara,Benko Sekac ma pustite suplju ovde cuvajte zivce izgleda da ce nam trebati haha piva il bokalic od mene kod masnog za dva brata napacena valja zivce cuvat a vama komsije sve naj naj najgore mogu pozelit a vi shvatite kako god hocete libo me taki ja cu sebe zderat al ga za vas nema podrske nikad! **** taku titulu haha haj zdravo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, Direktorcic, epidemija, MikiPirs i 18 gostiju.