BiH - Egipat / 05.03.2014

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: AW: BiH - Egipat / 05.03.2014

Post Postao/la soccerfan » 05 mar 2014, 21:50

alevkov je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Veliki hejt za seljacine na tribinama koji su skandirali dzeko napolje... Koji moroni i maloumnici fuj .. Oko 100-200 kretena skandiralo..

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Pa mi da smo narod koji zna respektovati ono sto ima mi bi bili Spanija u nogometu a ne BiH. Kod nas ti je tako. Ili si u zvijezdama ili 1000 kilometara ispod zemlje. Sredine ni s glave.
Sačekaj bolan, šta trebamo aplaudirati kad se neko očigledno preserava i glumi nešto?
Gdje sam ti to rekao? Ali ne moze jedna tekma biti mjerilo ko je kakav igrac i ko sta zasluzuje. Dzeko nas nosi dvoje kvalifikacije. I na SP ce nas nositi do pobjeda aBd. I sad ga trebamo pljuvati zbog zalaganja u prijateljskoj tekmi? Da je vezni red jednu jedinu loptu "kako Bog zapovjeda" poslao danas Dzeko ili Vedo bi zabili danas gol. E to sto mi nismo imali vezni red je drugi par cipela i to nije do Vede i Edina.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Tihi
Kontakt:

Re: BiH - Egipat / 05.03.2014

Post Postao/la Tihi » 05 mar 2014, 21:50

Muratovicu rano si se oprostio, da si sacekao do poluvrenema mozda bih i zabili!! :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 mar 2014, 21:52

Jbt kruh ja covjeka! Tino je danas po njemu zasluzio kartu za brazil. Sramota, sramota! Ko ce sve ici u brazil, ojjjj boze!

Sent from my HTC One V using Tapatalk

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 mar 2014, 21:54

Nek se srame dresa koji nose :| . Ako su dobro odradili kvalifikacije ne daje im nikakvo pravo da se ovako ponašaju na terenu. Ni klupe pojedinci ne bi vidjeli da smo mi kakva ozbiljna reprezentacija. Koja sramota.

Gdje su bolan seljačine koji su skandirali Džeko napolje, pa mi da igramo sjevernoj koreji naši bi napunili stadion, a šta im ovi za uzvrat priređuju :? .

Da smo izgubili po ljudi pa čovjeku da bude žao, ovako mi jedino žao što ih nisu nabili još više pa da kome dođe iz guzice u glavu, jer od Slovačke nama kola idu nizbrdo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 mar 2014, 21:57

http://sportsport.ba/bh_fudbal/je-li-vr ... lju/126174" onclick="window.open(this.href);return false;

svaka ti čast momčino. Neko pokupio damu sa poda i sve ama baš sve fino objasnio ;)

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 05 mar 2014, 21:58

soccerfan je napisao/la:
alevkov je napisao/la: Sačekaj bolan, šta trebamo aplaudirati kad se neko očigledno preserava i glumi nešto?
Gdje sam ti to rekao? Ali ne moze jedna tekma biti mjerilo ko je kakav igrac i ko sta zasluzuje. Dzeko nas nosi dvoje kvalifikacije. I na SP ce nas nositi do pobjeda aBd. I sad ga trebamo pljuvati zbog zalaganja u prijateljskoj tekmi? Da je vezni red jednu jedinu loptu "kako Bog zapovjeda" poslao danas Dzeko ili Vedo bi zabili danas gol. E to sto mi nismo imali vezni red je drugi par cipela i to nije do Vede i Edina.
Dzeko nas nosi?!? Pa frajer jer isti ovakav qrcevit i nevidljiv bio i protiv Slovacke u obje tekme, i u Atini, prijateljske da ne spominjem... Samo je bljesnuo protiv Grcke u Zenici i to je to. Jedno bacanje na usta nekog amatera iz Latvije za mene nije nikakav argument. On je samo jedan dobar igrac s vise blijedih nego dobrih partija, a ne ziva legenda kakvom sebe smatra. Jedino vanserijsko kod njega je ego.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 mar 2014, 21:59

nedim93 je napisao/la:Nek se srame dresa koji nose :| . Ako su dobro odradili kvalifikacije ne daje im nikakvo pravo da se ovako ponašaju na terenu. Ni klupe pojedinci ne bi vidjeli da smo mi kakva ozbiljna reprezentacija. Koja sramota.

Gdje su bolan seljačine koji su skandirali Džeko napolje, pa mi da igramo sjevernoj koreji naši bi napunili stadion, a šta im ovi za uzvrat priređuju :? .

Da smo izgubili po ljudi pa čovjeku da bude žao, ovako mi jedino žao što ih nisu nabili još više pa da kome dođe iz guzice u glavu, jer od Slovačke nama kola idu nizbrdo
Od Amerike kola idu niz brdo. Tu je sve stalo.

Upravo tako, da su ovi nesto bolji bili pa hajd, mora se nekad i izgubit ali ovako igrat je sramota! Džeki se osladilo da slabo igra, i protiv Argentine je bio nezainteresovan, kao i oistali. Zašto stalno Džeku spominjem? Zato što od njega najviše očekujem, ne očekujem da da uvijek gol nego samo da trči da se bori, to tražim...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 mar 2014, 21:59

De napravi neko grupu na fb Pape Out da vidim koliko ce nas se skupit :lol:

Sent from my HTC One V using Tapatalk

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 05 mar 2014, 22:00

soccerfan je napisao/la:Gdje sam ti to rekao? Ali ne moze jedna tekma biti mjerilo ko je kakav igrac i ko sta zasluzuje. Dzeko nas nosi dvoje kvalifikacije. I na SP ce nas nositi do pobjeda aBd. I sad ga trebamo pljuvati zbog zalaganja u prijateljskoj tekmi? Da je vezni red jednu jedinu loptu "kako Bog zapovjeda" poslao danas Dzeko ili Vedo bi zabili danas gol. E to sto mi nismo imali vezni red je drugi par cipela i to nije do Vede i Edina.
1. To nije činjenica. fcz objsnio iznad.
2. Kredibilitet kod navijača ima više igrača.
3. Džeko bio najgori.

Šta preostaje, hajmo pljuvati Sušića ionako je on kriv....
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 05 mar 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 05 mar 2014, 22:01

Koristim ovu priliku koristim da cestitam igracima Egipta sto su mi pruzili priliku da veceras gledam 90 min. nogometa.
Sto se mene tice,oni su od nase repke jaci za klasu,a igraju ljepsi nogomet jedno 5x ;)

Kako se blizi SP ja sam sve manje siguran da cemo proci grupnu fazu,u odnosu na Iran i Nigeriju nama dajem 10% vece sanse samo zato sam iz BiH :!:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 mar 2014, 22:02

Nisam za to da se pljuju igraci.Medjutim ovakav pristup jednoj utakmici je nedopustiv.Makar to bila i prijateljska.Ljubi treba da shvate jednom za svagda,niko nije veci od reprezentacije,ama bas niko.
Prijateljska utakmica treba da ima neko znacenje a ne samo teferic.Treba da se uigra nesto,promijeni taktika,da se ima nekakav plan,itd.Kod nas nema nista od toga.To je zalosno,skroz neozbiljno.

Hvala Susicu i svim igracima na plasmanu na SP ali ovakve stvari su nedopostive.Svaku prijateljsku bacimo u vjetar.Mozda bi bilo bolje da dodju neki igraci na koje bi mogli racunati u buducnosti i odigraju tekmu a ne da gledaju sa tribina uz pozivnice.

Nije sramota izgubiti,Egipat je odlicna repka ali sramota je onako NEodigrati utakmicu.Vjerujem da mozemo puno bolje od ovoga.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 05 mar 2014, 22:04

Nermin Bise: "Iz Insbruka su još od jučer počele pristizati fotografije iz kojih zrači opijenost, bahatost, raskalašenost i krkanluk. Igrači se slikaju i banče po hotelu, sve vrste hijena i licemjera se vrte tuda i dovode pun autobus nekakvih imena i prezimena koji negdje igraju i koji govore da su sredili državljanstva i da im je BiH jedina domovina. Ovako kao što su to demonstrirali večeras, izgleda kako mačku stoji teleća glava. Bilio je grozno. Bilo je očajno. I bilo je kukavički. Bilo je i izdajnički sve to što su umišljene zvijezdice u plavom dresu večeras pokazale. Bit će zanimljivo sačekati kako će sportski mediji podanički, hinski i dupeuvlakački pokušati da operu blato s lica igrača i njihovog selektora. Tako moraju, jer im duguju. Jer se jeftino prodaju za ćevape, kolu i 50 eura. Prijateljska utakmica će biti izgovor svima onima koji još uvijek žele da brane nešto što se ne smije braniti, da pokriju licemjere koji se ne smiju pokrivati. I spominjanje trening utakmice kao alibi za ovu bruku večeras je ustvari najveći neprijateljski, podanički i servilni odnos prema reprezentaciji koja to više i nije, još od sjajne pobjede protiv Grčke u Zenici. Neka ne iznenadi ako se na spisku Sušića ne nađe i poneki feslija iz folklorne grupe koja je briljantno odigrala na pauzi između dva poluvremena."

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 05 mar 2014, 22:05

slika

Bolje da su pozvali ove momke pa da vidimo sta znaju mislim da bi bolje odigrali nego ono sto smo vidjeli danas !

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 mar 2014, 22:10

Što je najgore ovaj Egipat je očajna ekipa, pa ljudi su nas mogli propisno nabit, na početku 2 sjajna proigravanja salihovića i spahića za igrače Egipta, kasnije još mali milion čistih šansi za iste, baš sreća pa ne znaju.
I sreća što je Kolašinac igrao, istina samo 45 minuta. (e moj Sušiću :| ) .

Previše je stvari u jednoj utakmici se pokazalo, podhitno treba reagovat jer ovdje nešto opasno škripi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 mar 2014, 22:12

Nama treba podhitno još jedan napadač, treba ovom dvojcu dovesti konkurenciju. Skontal isu da se bez njih ne može i da su sigurni u prvih 11 kako god da odigraju.
Očigledno je bilp koliko nam fale Miske i Pjanić, nemamo igrača koji će igru malo ubrzat, stat na loptu dati tačan pas. Vezni red je bio katastrofa. K'o da nismo ni imali, ustvari nismo ga ni imali.

Pape kaže da je bio primoran da Kolašinca izvede iz igre. :?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 mar 2014, 22:13

Ovaj strasni egipat je izgubio u barazu prvu utakmicu 6-0 nije ih ni na prvenstvu afrike bilo.

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 05 mar 2014, 22:13

e kud ne igraju u sarajevu da im ode RAJA sad u bosnu ili igman... picke..
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 05 mar 2014, 22:14

Begović - primio dva gola ne svojom krivicom
Mujdža- daleko od prave forme, povrede su učinile svoje večeras ništa posebno
Spahić- sto reći neponovilo se
Bičakčić loš, iskreno očekivao sam puno više
Kolašinac- gigant, majstor, rušilac neki definitivno nisu svjesni kakvog smo igrača dobili poput onog kloca od selektora, vadi najborbenijeg igrača u prvom poluvremenu
Muratović- mislim da bi čovjek i u ovim godinama i bez treninga odigrao bolje nego pojedinci
T.S.Sušić- biće žalosno ako ga i u budućnosti budemo gledali u reprezentaciji
Lulić- korektno odigrao mada može to puno bolje
Salihović- izgubljen ne svojom krivicom
Medunjanin- ništa posebno zreo za klupe
Ibišević- nikakve koristi od njega sve dok ga mazga bude gurala na krilo
Džeko- igrao preko ku.rca, da imamo imale ozbiljnog selektora već na poluvremenu bi bio pod tušem
Vranješ- trudio se al bez učinka klupa plafon
Hadžić- boljih igrača ima u našoj ligi
Višća- da išta valja nebi igrao u 2 turskoj ligi
Vršajević- nema potrebe bilo šta pisati
Hajrović- žalosno je da dečko u ovakvim utakmicama nema mjesta u prvih 11 za 30 minuta na terenu pokazao je više želje i znanja nego neki za 90 minuta
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

century
Kontakt:

Post Postao/la century » 05 mar 2014, 22:14

adisice je napisao/la:
century je napisao/la:Utakmica katastrofa ali iz utakmice u utakmicu bode mi oci jedan igrac jer je konstantno los i previse gresi i ispada a to je Bicakcic ali su ga svi drugi falili pa sam konto do mene je
A Spahić?Večeras je bio nula
Spahic je jos gori veceras bio ali Bicakcic po meni nijednu utakmicu dosad u repki nije odigro na vrhunskom nivou,dosta puta je njegove greske Spahic ispravljo govorim o prijasnjim mecevima a njega vadilo to jos je mlad,talentovan i standardan u bundesligi sve to stoji al mora se popraviti nekako mi je olako postao standardan u repci a to nije opravdao

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 mar 2014, 22:17

Yebem cijeli Egipat uzduz i poprijeko,ova utakmica nas je unazadila i unistila sve sto smo gradili 5 godina.
1946

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.