Ovaj put je domaci teren.Cartman je napisao/la:Najveci poraz u istoriji repke je protiv Argentine, 5:0 1998. godine cini mi se. Valjda cemo ovaj put bolje proc.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovaj put je domaci teren.Cartman je napisao/la:Najveci poraz u istoriji repke je protiv Argentine, 5:0 1998. godine cini mi se. Valjda cemo ovaj put bolje proc.
makar cemo im dat gol'AzRimiRzA je napisao/la:Ovaj put je domaci teren.Cartman je napisao/la:Najveci poraz u istoriji repke je protiv Argentine, 5:0 1998. godine cini mi se. Valjda cemo ovaj put bolje proc.Bit' ce bolje
Kad igramo sa njima
Pa i ja sam konto da je takoJoeCelt je napisao/la:3 ujutro u BiH
stadion u STL
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2824432" onclick="window.open(this.href);return false;
**** ga,de se malo skocentrisiBelminM23 je napisao/la:Kad igramo sa njima
pise po lokalnom vremenu ce biti 20:00
a kod nas koliko to dode ?
Gledam sad onaj na dnevniku na FTV rece po nasem u 13:00
nemoguce da je u 1 po nasem valjda bi trebalo da je negdje tamo oko 2 poslije ponoci
gledam prosla utakmica protiv meksika je bila u 3 po nasem
a st luis nije puno daleko od čikaga
eto ko zna bolje nek mi malo pojasni
Joe, ako nadjes kakve informacije o ulaznicama objavi pleaseJoeCelt je napisao/la:3 ujutro u BiH
stadion u STL
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2824432" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa kada bude zvanicno onda ce biti sve informacije objavljene. Bitno je sada pobjediti u Zenici i Kaunasu a lako cemo poslije za St.Louis. PozzBH430 je napisao/la:Joe, ako nadjes kakve informacije o ulaznicama objavi pleaseJoeCelt je napisao/la:3 ujutro u BiH
stadion u STL
Stadion je sagradjen prevenstveno za potrebe ekipe americkog fudbala St. Louis Ramsa, dakle iz ovoga mozes zakljuciti koja je njegova najveca svrha.FliX je napisao/la:Da li je ovo normalni stadion za fudbal ili je onaj defektni, mislim defektnog oblika koji je jedva nekako prilagodjen fudbalu?
u pitanju je "dome", sa krovom, takod a neće biti klizavoamerosm je napisao/la:FliX je napisao/la:Da li je ovo normalni stadion za fudbal ili je onaj defektni, mislim defektnog oblika koji je jedva nekako prilagodjen fudbalu?
Stadion je sagradjen prevenstveno za potrebe ekipe americkog fudbala St. Louis Ramsa, dakle iz ovoga mozes zakljuciti koja je njegova najveca svrha.
Mislis na Baseball stadione?FliX je napisao/la:Da li je ovo normalni stadion za fudbal ili je onaj defektni, mislim defektnog oblika koji je jedva nekako prilagodjen fudbalu?
xxzulaxx je napisao/la:Evo kako izgleda stadion za tekmu sa Argentinom
jestamaji je napisao/la:xxzulaxx je napisao/la:Evo kako izgleda stadion za tekmu sa Argentinom
nemaju ameri pojma... okrenuli golove naopako![]()
![]()
Kao prvo tema nije o mecu s Argentinom.xxzulaxx je napisao/la:Evo kako izgleda stadion za tekmu sa Argentinom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.