Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

The Game
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la The Game » 22 avg 2009, 19:08

Trasimaco je napisao/la:Neces morati dugo cekati. Iduce kolo je derbi.
S kim igrate, fudbal izgleda sve manje pratim, ne znam ni derbije. Ne valja mi ovo moracu se malo vise angazovati.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 22 avg 2009, 19:09

el-fighter je napisao/la:Čestitke Mančesteru na današnjoj pobjedi. Oderali su Wigan kao u stara dobra vremena. Izgleda da je Ferguson pogodio sa Owenom. Uvede ga u igru, a ovaj mu uzvrati pogotkom.

ma owen se preporodio u manutd. manutd je takav klub da jednostavno pojedinca ucini boljim. nesto suprotno od manutd je real koji pojedinca unicti. duga je lista onih koje je real unistio, nadam se da su sljedeci na spisku ronaldo i kaka
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 avg 2009, 19:10

The Game je napisao/la:
S kim igrate, fudbal izgleda sve manje pratim, ne znam ni derbije. Ne valja mi ovo moracu se malo vise angazovati.
igraju sa arsenalom i jedva cekam utakmicu, svejedno mi ko ce pobijediti, uzivat cu ko nikad :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 22 avg 2009, 21:14

secer je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Evo javlja se Bayernov navijač i čestita na pobjedi. Postoji jedna razlika između Bundeslige i Engleske. U Enngleza su kvalitetnije ekipe i jeda poraz je kao recimo 2 u Njemačkoj. Tako to ide gore.

Nema veze, koga briga, čestitam na pobjedi u današnjem kolu, City je iso tako pobjedio ;)

Ostaje zanimljivo u ligi, Arsenal je ekipa koja igra opet najljepši nogomet.
Jesi nasao kome cestitati...cc...i corava koka zrno nabode.
oni imaju u 3 kola 2 pobjede,a vii :?: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 avg 2009, 21:16

pukla petarda :mrgreen: man utd pokazuje svoju snagu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 avg 2009, 21:32

Lijepi golovi. Ono sto je Berbatov uradio je meni bila majstorija. Frajer je provukao loptu kroz citavu odbranu i dao gol. Pored toga sto je Rooney zabio dva gola, najbolji je Nani bio. Lik je danas dijelio lopte svima i uz to pogodio slobodnjak. Ako ovako nastavi, dobro mu se pise. Owen je uradio sto i treba da radi. Uđi, zabij gol i svi zadovoljni. :mrgreen: Nije lose. Demonstracija sile nakon lose veceri protiv Burnleya.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Tarantula
Kontakt:

Post Postao/la Tarantula » 22 avg 2009, 23:14

Mirza_Hordas je napisao/la:pukla petarda :mrgreen: man utd pokazuje svoju snagu
A šta je ono pokazivao protiv Burnleya. :twisted: :twisted: :D
-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 avg 2009, 23:33

YNWA je napisao/la:
The Game je napisao/la:
igraju sa arsenalom i jedva cekam utakmicu, svejedno mi ko ce pobijediti, uzivat cu ko nikad :mrgreen:
Bit će žestoko protiv Arsenala, oni su ove godine pravo krenuli. Dva kola, dvije pobjede, gol razlika 10:2. Bit će istinski spektakl.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 avg 2009, 23:50

neno#4 je napisao/la:ne volim manchester,ali nemojte ga potcjenjivati posebno velikog fergia,oporavio se od cantone,keanea,beckhama,cola,yorka,nistelrooya, oporavit ce se on i od ovoga....zato sto je to sistem,timska igra,sada ce da gurne nanija umjesto ronalda,vidjet cete da nece biti los ni ove a one tamo sezone ce da bude pravi....nikada ali nikada velikog ne smijes potcijeniti,jer pravis katastrofalnu gresku........

ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....
ovo sam napisao prije dva mjeseca i samo cu i dalje da ovo ponavljam povremeno...da dobro svi upamte s kim posla imaju....vidjeli su to u ovih 20 i kusur godina ali se opet nisu opametili.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 23:54

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ne volim manchester,ali nemojte ga potcjenjivati posebno velikog fergia,oporavio se od cantone,keanea,beckhama,cola,yorka,nistelrooya, oporavit ce se on i od ovoga....zato sto je to sistem,timska igra,sada ce da gurne nanija umjesto ronalda,vidjet cete da nece biti los ni ove a one tamo sezone ce da bude pravi....nikada ali nikada velikog ne smijes potcijeniti,jer pravis katastrofalnu gresku........

ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....
ovo sam napisao prije dva mjeseca i samo cu i dalje da ovo ponavljam povremeno...da dobro svi upamte s kim posla imaju....vidjeli su to u ovih 20 i kusur godina ali se opet nisu opametili.....
Ako bude kako ja mislim Man Utd 2ili3 u EPL,1/8 LP ja ču tebe stalno napominjati :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 12:55

Manchester United sprema za Rooneyja novi ugovor

Odlaskom Cristiana Ronalda u redove Real Madrida, u Manchester Unitedu su svjesni da će Wayne Rooney sljedećih godina biti njihov glavni izvor golova...

Aktualni Rooneyjev ugovor s Unitedom vrijedi iduće tri godine, a prema njemu 23-godišnji napadač zarađuje 105.000 funti tjedno.

Među najplaćenije igrače engleske Premier lige spadaju Chelseajevi John Terry i Frank Lampard, te Manchester Cityjev trio Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor i Robinho s tjednom zaradom oko 150.000 funti.

Prema pisanju News of the Worlda, u upravi Uniteda spremaju se Rooneyju ponuditi novo višegodišnje produljenje kojim bi se izjednačio s najplaćenijim igračima lige.

S obzirom da je Rooney prethodno izjavljivao da želi postati klupska legenda, malo je vjerojatno da će propustiti priliku staviti svoj autogram na novi ugovor.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 23 avg 2009, 13:28

Trasimaco je napisao/la:Drago mi je sto je Owen zabio svoj prvi gol. Mogao je i ranije, ali nema veze. Od 5 golova, 4 postigli napadaci. Sjajno. Zao mi Wigana jer je naletio u nezgodno vrijeme, bas kad su ovi bili bijesni zbog one nesrece protiv Burnleya. Jbg, neko mora da plati. :mrgreen: Moglo je biti max 9 bodova iz 3 utakmice, ali i ovo je zadovoljavajuce. Citam da bi moglo biti jos transfera. Iskreno ne vjerujem, ali bih nekog dobrog veznjaka volio vidjeti u timu. Za ostalo nema brige. Kad se svi vrate u igru, bice to strasna ekipa. 8-)
ti postavljas razanj,a zec jos u sumi

A JEL MOZE TATA DA ZNA ZASTO STE SE UZDIGLI? da ne bi da vas burnley spusti? :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2009, 13:29

Raul_64 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Ako bude kako ja mislim Man Utd 2ili3 u EPL,1/8 LP ja ču tebe stalno napominjati :mrgreen:
de samo boga ti reci mi ko hara zadnje tri cetiri godine u Europi,u Engleskoj.....kao sto rekoh ne volim ih ali su ljudi najbolji....zasto to ne priznati,igraju najbolji fudbal,barsa je prosle godine bila bolja,ali malo su se bili zasitili...pa dvije godine zaredom u finalu su ljudi igrali....igraju najkonstantnije sto je najbitnije......imaju najboljeg trenera danasnjice,da ne kazem u historiji.....koji uvijek za sve ima rjesenje.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 avg 2009, 23:59

Tata je napisao/la:ti postavljas razanj,a zec jos u sumi

A JEL MOZE TATA DA ZNA ZASTO STE SE UZDIGLI? da ne bi da vas burnley spusti? :mrgreen:
E to je onaj Brnjo kojeg ja znam. Ovaj Tata i nije nesto posebno zanimljiv. :mrgreen: Sve nekakve fine postove pise. :roll: Za ovaj komentar normalno necu ostati duzan. Naravno, jako brzo cu da posjetim temu Cirkusa. :twisted:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 24 avg 2009, 00:05

Trasimaco je napisao/la:
Tata je napisao/la:ti postavljas razanj,a zec jos u sumi

E to je onaj Brnjo kojeg ja znam. Ovaj Tata i nije nesto posebno zanimljiv. :mrgreen: Sve nekakve fine postove pise. :roll: Za ovaj komentar normalno necu ostati duzan. Naravno, jako brzo cu da posjetim temu Cirkusa. :twisted:
pa uvijek si dobro dosao na ovu temu :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2009, 00:28

Manchester United Defender Vidic Could Face FA Charge For Rodallega Slap - Report

Sta drugo ocekivat od majmuna..al eto bar se ne pljuje moron za promjenu :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2009, 00:52

Phill Jackson je napisao/la:Manchester United Defender Vidic Could Face FA Charge For Rodallega Slap - Report

A mozeli biti veci majmun od gerarda koji napada neduzne ljude po kaficima???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 24 avg 2009, 00:54

majestic24 je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Manchester United Defender Vidic Could Face FA Charge For Rodallega Slap - Report

definitivno nemoze :D :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2009, 00:57

uff,jesi naso Nemanju poznatijeg pod nadimkom "cvijeće" branit...samo je protiv nas dobio 2 crvena..da ne pricam kako se pljuje i kolko podjeli laktova konj..ovo bgm. nema nikakve veze sto za vas igra..inace mrzim takve igrace tipa Vidic,Materazzi,Lehmann,Terry,Van Bommel,Barton....koji stalno glume debile
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 24 avg 2009, 01:02

Phill Jackson je napisao/la:

uff,jesi naso Nemanju poznatijeg pod nadimkom "cvijeće" branit...samo je protiv nas dobio 2 crvena..da ne pricam kako se pljuje i kolko podjeli laktova konj..ovo bgm. nema nikakve veze sto za vas igra..inace mrzim takve igrace tipa Vidic,Materazzi,Lehmann,Terry,Van Bommel,Barton....koji stalno glume debile
Vidic to radi na terenu - covjek se bori za loptu i brani boje svog kluba :mrgreen:

dok s druge strane - nasilnik gerrard, koji je inace jedan od najboljih igraca svijeta - udara ljude po kafanama - koliko nisko redsi mogu ici? :D

Daj boze da dogodine vidimo : "19! - Rafa it's a fact!" :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.